Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
15.5.12 18:00

Broki, UM je doplněné o vitamíny i minerály, otázka je, jak jsou vstřebatelné pro organismus, je to tam přidané vpodstatě v téže formě, jako je to v multivitamínových tabletkách atd. Já dávám děckám na přilepšení želatinové Marťánky, dostali jsme 4 pixle, tak co už s tím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
15.5.12 18:01
@Brokianaa píše:
8o 8o 8o Se dívám co jsem to vyplodila…sem zvědavá jestli to někdo bude číst :lol: :lol: :lol:

Já jsem to přečetla :)) On by bez těch ortéz a vložek vyloženě nemohl chodit nebo mu to kazí nohy nebo jak? Že by mu možná pár hodin denně bez nich až tak neuškodilo, ale vím, nemám o tom žádné info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.5.12 22:10

@ivuska.h Bonbony ještě neumí jíst,takže zatím místo toho UM :-)
No doktorka říkala,že by moc místo toho neměl chodit. Dnes na rhb se ale fyzioter. nožky celekm líbily - říkala,že klidně může občas i chodit bez… Jde o to,že jak je hypotonický,tak se mu nedrží kostičky nohy tak jak mají a pata není úplně v ose… A kdyby se to neřešilo vůbec,tak by se to postupně bortilo víc a víc a jak by byl starší,tak by se to patologické postavení kostí ustálilo v nesprávné poloze a měl by tu nohu ještě plošší než normálně a později by ho to mohlo i bolet,popř. ničit i páteř…Takže když tomu můžu zabránit,tak se o to pokusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
16.5.12 15:38
@Kdoule píše:
Holky, nevíte někdo, jestli vlňáčky z alpaky škrábou? Líbí se mi melírovaná vlna 70%čistá vlna 30% alpaka, tady: http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?…Ale nevím, jestli to neškrábe, když mám ty přecitlivělý děti… Ne že bych to hned kupovala, spíš jsem koukala a do melírovaný jsem se halt zakoukala 8o

Kdoule, ta směs vlna+alpaka by měla být jemnější a kvalitnější než jen čistá vlna ;-) taky máme a malá i když má potvrzený atopický ekzém a po papírovkách se osypala do půl hodiny, tak na tohle žádnou rekaci neměla :-)
Takže za mě „směle do toho“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.5.12 18:19

Přidávám Vám slíbené fotky.

• Citovat
  • Upravit
5986
16.5.12 18:26

Petko, ta je krásná :* já chci taky mimi :mrgreen: A to už jste doma? 8o Co na ni říká Alžbětka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.5.12 18:32

Ahoj, jdu jen Ivusce udelat reklamu na nocni vlozky, pri ceste do porodnice rupla voda a sedacka v aute zustala sucha :lol: Pravda, sedela jsem v tom jen minutku :)) Ale ani po nohach cestou na prijem nic neteklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
16.5.12 18:33

Petko, Danielka je krasna! Uplne Ti zavidim to male mimusko. Doufam, ze dobre zvladate :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
16.5.12 18:35

@PetkaK je nádherná :* ještě jednou gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.5.12 18:38

@alchemilka Jo dneska nás pustili :)

Zatím je Alžbětka na malou moc hrr, uvidíme co dál. Viděly se jen 3 hodiny zatím, pak jela A. s taťkou pryč a ještě nejsou doma (lítají ve městě a mají plavání).

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
16.5.12 18:51

@PetkaK Tyjo tý je kus! 8o

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
16.5.12 18:56

@Brunifid Zhubla na 4kg :) - no jo macek, nevím kde se to ve mě bere.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
16.5.12 18:57
@PetkaK píše:
@Brunifid Zhubla na 4kg :) - no jo macek, nevím kde se to ve mě bere.

Přemýšlím, jestli měla Pavlínka 4kg aspoň po šestinedělí :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
16.5.12 19:00
@Brunifid píše:
Přemýšlím, jestli měla Pavlínka 4kg aspoň po šestinedělí :think: :mrgreen:

Alžbětka až měla 3,7kg při narození tak 4kg měla ve dvou a půl měsících - protože nám vlastně skoro 6týdnu jen hubla, a až dostala UM tak se rozjedla a přibírala.

A teď mi mlíko teče proudem, pomalu nevím co s ním. Malá hezky vypije z každého kolem 30ml po 2-3h, je to savec veliký. Snad to vydrží, jsem teď v pohodě s tím kojením, koukám do budoucna a neohlížím se co byla s Bětkou.

• Citovat
  • Upravit
19494
16.5.12 19:06
@PetkaK píše:
Alžbětka až měla 3,7kg při narození tak 4kg měla ve dvou a půl měsících - protože nám vlastně skoro 6týdnu jen hubla, a až dostala UM tak se rozjedla a přibírala.A teď mi mlíko teče proudem, pomalu nevím co s ním. Malá hezky vypije z každého kolem 30ml po 2-3h, je to savec veliký. Snad to vydrží, jsem teď v pohodě s tím kojením, koukám do budoucna a neohlížím se co byla s Bětkou.

je krasna :-) to ten muj pazgrivec v porodce vypil 90! nez se to otocilo a v pul roce nevypil vic nez 60 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure