Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
25.5.12 13:46

Anielkho,malá je asi taky zvyklá od malička a kfe-kdyby mohla tak mi ho vypije..a to fakt neví,jak chutná. Asi vidí ten můj blažený výraz,když ho piju :P :P :P :P

Opalovák mám tento rok od Cannadermu 19 a jsem spokojená. Minulý rok jsemměla Daylong,ale byla to 50 a nechával film..myslím,že pokud budu malou mazat častěji,19 úplně stačí a není to takové husté a bílé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
25.5.12 13:47
@Brunifid píše:
My dneska byly v parku, paráda! I s osvěžením to bylo :mrgreen:
A o jakých botách do vody je řeč!!! Zrovna o nich přemýšlím.

Parádní fotka! :-)

A já dneska výjimečně byla s holkou od rána zalezlá doma. :-) Ale je fakt, že tady dost fouká a i na balkoně, kam od rána praží slunko, mi byla zima. :roll:

Jo a doma jsem ji nechala běhat bez plíny, takže jedno čůrání a jedno kadění na zem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.5.12 13:51

Ja myslim mleko po opalovani.. opalovaci mliko uz mam :)

Boty do vody jsem objednala tyhle http://www.outdoorbaby.cz/…dy-s-prezkou?…

@macinka85 mne se to uz parkrat nepovedlo ubranit… :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
25.5.12 13:58

Aha, já spíš koukala na takový nebo tyhle .
Ale ono to má smysl spíš k rybníku, ne? Nebo to někdo dáváte i na umělé koupaliště?

• Citovat
  • Upravit
13376
25.5.12 14:03

U nás to umělé třeba děsně pálí na nohy,ten beton..tak by se nám to taky šiklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.5.12 14:07
@Brunifid píše:
Aha, já spíš koukala na takový nebo tyhle .
Ale ono to má smysl spíš k rybníku, ne? Nebo to někdo dáváte i na umělé koupaliště?

Bruni, ja to mam primo do vody, jedeme k mori a ma tam byt oblazkova plaz.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
25.5.12 14:30

Boty do viody taky řeším, Alžětjka jede za měsíc k moři, ale asi to nechám babičku koupit tam, loni tam měli ty malinké přesně jako dospělé, takové plátěné do vody prostě, a jinak má sandálky, případně jí dám ještě papučky(sandálky) které už má ťip ťop a může v nich být taky ve vodě.

Já bych přes net botu nekoupila asi - teď má malá dvoje a velikost 23 a druhé 25. :zed: A do vody by měly být tak aby nespadly, to bych asi neodhadla.

• Citovat
  • Upravit
Any11
25.5.12 14:42

@PetkaK Tam jsou nastesti centimetry, takze jsem malou merila. A brala jsem 20/21, pritom normalni boty ma 22 (jsou ji teda vetsi), kdyz v obchode normalne jsem je proste nikde nesehnala. A nechci to nechavat az tam. :nevim:

V nejhorsim poputuji dal do sveta. :)

• Citovat
  • Upravit
8651
25.5.12 14:43
@M-a-j-a píše:
Ahoj holky,
omlouvám se za delší výpadek. Byla jsem dost nemocná a teď jsem byl týden sama doma s dětma. Jen jsem vás četla, ale nebyla jsem schopná reagovat.

@ivuska.h jsem ráda, že už je Ondráškovi dobře :hug: Moc jsem na vás myslela. Snad už se vám teď nemoci budou vyhýbat velkým obloukem.
Svrchňáky jsou super :palec: jen jsem je nestihla :-) , ale to nevadí, aspoň jsem ušetřila a nedostanu vynadáno :-)
Ivuš máš můj velký obdiv, že jsi schopná v noci co dvě hodiny vstávat. Mě by tak po třech dnech odvezli.

To mě by taky odvezli, proto mám mimina u sebe v posteli :lol: Jen přistrčím, natankují, já už mezitím spím, pak když mu začne být zima, tak si zakryju prso a spím dál :lol: Teď Jula vydrží spát tahem od cca půl deváté, kdy ji ukládám, do cca 2 do rána, pak si ji beru k sobě a mám ji tam až do rána. Dýl v tahu zatím nespala nikdy, přes den spí tak po půl hodinách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.5.12 14:45
@Wolsey7 píše:
Ahojte… :) me to tedy neda, abych se nepridala.. i kdyz nekoho svym nazorem asi popudim:). Myslim, ze pouzivanim bavlnenych plen muzu udelat aspon to sve minimum (krom trideni odpadu), kdyz vezmu v potaz, kolik jednorazovych plen se denne vyhodi do odpadu jen v Ceske republice. Ano, je to pracnejsi, ale nejak nechapu nas, dnesni maminky… Moje uzasna mamca mela v 19ti letech dve male deti rok po sobe, babicka pracovala v kravine a muj tatka byl vecne pryc.. A ona to presto prese vsechno zvladla… bez automaticke pracky, s vyvarenim plen na sporaku, jeste zvladla uklidit, vyzehlit, uvarit.. proste klasicka starost o domacnost. A my dneska? Kolik slysim maminek, jak to nestihaji.. a kolikrat jen s jednim ditetem.. Kdyz k tomu pripoctu vsechny ty vymozenosti, pocinaje automatickou prackou,pak si rikam, kde je chyba? Jak to ze v dnesni dobe nezvladame to, co nase maminky zvladly a braly jako samozrejmost? Nepripada vam to jako dobry namet k zamysleni?
Kdyz vidim ty maminky, co travi cely den v nakupnich centrech na kafickach, v hlucnem a zakourenem prostredi kavarnicek.. ani se nedivim, ze to nedavame. Ruku na srdce… Mozna jsme hodne zpohodlnely.. ???

Tady tímhle názorem asi nikoho nepopudíš :lol: Jinak jo, naše matky měly v domácnosti víc práce, než my, ale zas se od nich nečekalo, že budou zároveň dělat i kariéru, děcka šly hned o jeslí atd., životní tempo bylo jiné atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.5.12 14:49
@Anielkha píše:
Jo protoze ja latkuju a taky rada chodim do kavaren. :lol: :lol: :roll:

Taky bych si zašla, ale s tou smečkou by mě brzo vyvedli :lol: Leda do dětské tady nahoře, ta je dobrá, ale zas tam bohužel často bývají problematické nezvladatelné děti, matky si popíjí a ignorují, takže když člověk nechce nechat svoje dítě umlátit, moc klidu si neužije :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.5.12 14:50
@zelazuzu píše:
No bude jich velmi málo, to je pravda…Nemůžu to Ivušce přece všecko vybrakovat že - ikdyž bych ráda teda :P :P …Ahoj Ivo :mavam: :mavam: :mavam: :D :D ..

No nazdar, nazdar :cert: Naštěstí od tebe bude snad cca za 5 týdnů na chvíli pokoj :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.5.12 15:01

@Anielkha Já jsem loni úplně čuměla že tam fakt měli od čísla 19 botky do vody i crocsy na těch promenádách. Tak doufám že letos to bude stejné a nebude s tím mít babi nějaké potíže. No přinejhorším má ty papučky.

• Citovat
  • Upravit
10713
25.5.12 15:08
@Brunifid píše:
My dneska byly v parku, paráda! I s osvěžením to bylo :mrgreen:
A o jakých botách do vody je řeč!!! Zrovna o nich přemýšlím.

Kde je takový krásný park? 8o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.5.12 15:10
@pomeranca píše:
Kde je takový krásný park? 8o :palec:

Jičín. Je nový.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek