Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Kdoule píše:
@ivuska.h , palečky se drží dál, je to jak vidět pořád potřeba… Ono je to s dětmi taky těžký, někdy řeknou, že bříško bolí a někdy zase ne… On „otok střeba“ musí mít taky nějaký důvod, tak ať má kočička radši nějaký nevinný
Asi to má celé původ v nějaké střevní viróze, má prý zvětšené i ty břišní uzliny. A to vchlípení právě nastane často jako důsledek střevního onemocnění, není to jen tak samo od sebe.
Ivi,ta nejistota musí být hrozná..ale pořád je naděje,že se to „samo“ Vyřeší a bude v pořádku ![]()
Danielku vítám na světě!!!!
![]()
@zelazuzu píše:Týýý brďo! Tak teď se dívám, že už jsem ve 34tt![]()
!!! No abych začala chystat výbavičku…Ani plíny na prcka nemám vyprané…A nalanolinovat vlňáky!!! No kovářova kobyla holt chodí bos
Hele to nejsme daleko od sebe, začínám 33… Já jsem plíny vyprala v týdnu asi ze 2/3, nic jiného nemám taky, tak nemysli. Uvažuju, že asi v týdnu půjdu shánět nějaké vložky do porodnice a obhlídnu, kterou noční košili oblíknu… A docela bych potřebovala sehnat kojící podprdu, ale u nás zrušili dva malé krámky s prádlem, nevím moc, kde hledat
Tohle přes net nejde, bo nevím jistě, jak se mi změnily rozměry ![]()
Jééé,gratulace k Danielce
No to musela být rychlovka,když tu ještě večer psala
No jo,jak jsme říkaly - hlavně když byla Bětule doma ![]()
Ivus, dávej info co s malou - držím vše co má ať se z toho vylíže bez operace ![]()
Ty jo,Zuzi, no to abych si pak pohla s objednávkou - než se rozhoupu,tak abys nebyla v porodce
![]()
Jééé Danielku taky vítám, tak to Peťka krásně zvládla i s Alžbětkou doma
to je krásný
hlavně když je vše v pohodě
teda ale takovej kusanec, to je něco
@ivuska.h hlavně když je jí líp, aspoň tam je pod kontrolou, kdyby se něco zvrtlo, ale určitě to bude v pohodě ![]()
@Kdoule
já nakoupila takový ty podprdy typu Á - bra kolem třiceti kaček v obchodě s levnýma hadrama - na velikosti + - nezáleží bo se natáhnou, prso na kojení se v pohodě vytáhne, a nemaj kostice, takže se v tom i dobře spí - já teda v nich spím furt, bo jinak se mi spouští mlíko. A něco podobnýho v bavlněný verzi dělá Adria, jen trochu dražší
klasickou kojící nosím jen občas - nějak jsem úplně netrefila velikost a je mi nepohodlná
Peťko: Gratuluju a přeju hodně štěstí a zdraví! Krásné jméno pro holčičku a krásné míry. ![]()
ivuško: Klárka je šikula, jak to tam pěkně zvládá.
No a kakao z vody bych teda já taky nepila. Snad vyjde ten park, aby nemusela trčet celou dobu zavřená.
kdoule: Já mám kojící Anitu, tahám ji už teď, protože je pohodlná. Počítám, že rozměry mi zůstanou. ![]()
Jinak až já budu potřebovat plíny na novoše, tak ty budou zcela jistě vyprané, protože silně pochybuju, že mé drahé dítě do porodu odplínuju. ![]()
holky dekujeme,pisu z mobilu a cekam navstevu,tak vic jindy,ale byla to akce kulovy blesk,narodila se hodinu po prijmu,dve a pul hodiny od prvni bolesti,manzel to skoro nestihl.
@PetkaK píše:
holky dekujeme,pisu z mobilu a cekam navstevu,tak vic jindy,ale byla to akce kulovy blesk,narodila se hodinu po prijmu,dve a pul hodiny od prvni bolesti,manzel to skoro nestihl.
Tak takový porod bych si přála.
Pořádná rychlovka.
Peti, moc gratuluju k Danielce! At vam roste do krasy! ![]()
Ja nakukuju, jestli uz, i kdyz jsem si rikala, ze nejspis zas nic…a ono jo ![]()
@PetkaK píše:
Tak to je super! Jsem zvědavá na detaily a hlavně na foto ![]()
@PetkaK píše:
Moc gratuluju
hodně zdraví Danielce a Tobě rychlé zotavení.
Peťko, gratulace obrovská a tobě i Danielce hodně zdravíčka a vzájemné trpělivosti
máš asi ten nejkrásnější dáreček ke Dni matek
![]()
Ivuš, Kláce dál držíme palečky aby se to opravdu upravilo „samo“ a nemusela na operaci, beruška malá
![]()
@PetkaK píše:
Peti, moooocinky gratuluju k Danielce!
To byla vazne rychlovka
, tak doufam, ze vse probihalo hladce. At se spolu rychle zabehnete a hlavne, at jste obe zdravoucke
.
Jinak, pomalu zacinam zavidet vsem tehulim
; sotva se mi dala Nelca trochu do kupy, uz se zacinam tesit na dalsi tehu a mrnavoucke mimi. No jo, 8kg uz proste nejsou 3kg
.
@zelazuzu píše:
PetkaK má holčičku Danielku!!! Narodila se dnes v 6.15hod a váží 4260gr a měří 50cm!!
Gratuluju! ![]()
Ale ty míry mě děsí ![]()