Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
13.5.12 11:33
@Kdoule píše:
@ivuska.h , palečky se drží dál, je to jak vidět pořád potřeba… Ono je to s dětmi taky těžký, někdy řeknou, že bříško bolí a někdy zase ne… On „otok střeba“ musí mít taky nějaký důvod, tak ať má kočička radši nějaký nevinný :kytka:

Asi to má celé původ v nějaké střevní viróze, má prý zvětšené i ty břišní uzliny. A to vchlípení právě nastane často jako důsledek střevního onemocnění, není to jen tak samo od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
13.5.12 11:36

Ivi,ta nejistota musí být hrozná..ale pořád je naděje,že se to „samo“ Vyřeší a bude v pořádku :kytka:

Danielku vítám na světě!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.5.12 11:36
@zelazuzu píše:Týýý brďo! Tak teď se dívám, že už jsem ve 34tt :-O :roll: !!! No abych začala chystat výbavičku…Ani plíny na prcka nemám vyprané…A nalanolinovat vlňáky!!! No kovářova kobyla holt chodí bos :twisted:

Hele to nejsme daleko od sebe, začínám 33… Já jsem plíny vyprala v týdnu asi ze 2/3, nic jiného nemám taky, tak nemysli. Uvažuju, že asi v týdnu půjdu shánět nějaké vložky do porodnice a obhlídnu, kterou noční košili oblíknu… A docela bych potřebovala sehnat kojící podprdu, ale u nás zrušili dva malé krámky s prádlem, nevím moc, kde hledat :think: Tohle přes net nejde, bo nevím jistě, jak se mi změnily rozměry :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.5.12 12:10

Jééé,gratulace k Danielce :kytka: :kytka: :kytka: No to musela být rychlovka,když tu ještě večer psala :lol: No jo,jak jsme říkaly - hlavně když byla Bětule doma :lol:
Ivus, dávej info co s malou - držím vše co má ať se z toho vylíže bez operace :hug:
Ty jo,Zuzi, no to abych si pak pohla s objednávkou - než se rozhoupu,tak abys nebyla v porodce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
13.5.12 12:36

Jééé Danielku taky vítám, tak to Peťka krásně zvládla i s Alžbětkou doma :-) to je krásný :-) hlavně když je vše v pohodě :-) teda ale takovej kusanec, to je něco :-) @ivuska.h hlavně když je jí líp, aspoň tam je pod kontrolou, kdyby se něco zvrtlo, ale určitě to bude v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit
3780
13.5.12 12:45

@Kdoule
já nakoupila takový ty podprdy typu Á - bra kolem třiceti kaček v obchodě s levnýma hadrama - na velikosti + - nezáleží bo se natáhnou, prso na kojení se v pohodě vytáhne, a nemaj kostice, takže se v tom i dobře spí - já teda v nich spím furt, bo jinak se mi spouští mlíko. A něco podobnýho v bavlněný verzi dělá Adria, jen trochu dražší ;) klasickou kojící nosím jen občas - nějak jsem úplně netrefila velikost a je mi nepohodlná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
13.5.12 12:58

Peťko: Gratuluju a přeju hodně štěstí a zdraví! Krásné jméno pro holčičku a krásné míry. :kytka:

ivuško: Klárka je šikula, jak to tam pěkně zvládá. :-) No a kakao z vody bych teda já taky nepila. Snad vyjde ten park, aby nemusela trčet celou dobu zavřená.

kdoule: Já mám kojící Anitu, tahám ji už teď, protože je pohodlná. Počítám, že rozměry mi zůstanou. :-)

Jinak až já budu potřebovat plíny na novoše, tak ty budou zcela jistě vyprané, protože silně pochybuju, že mé drahé dítě do porodu odplínuju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.5.12 13:53

holky dekujeme,pisu z mobilu a cekam navstevu,tak vic jindy,ale byla to akce kulovy blesk,narodila se hodinu po prijmu,dve a pul hodiny od prvni bolesti,manzel to skoro nestihl.

• Citovat
  • Upravit
14106
13.5.12 13:57
@PetkaK píše:
holky dekujeme,pisu z mobilu a cekam navstevu,tak vic jindy,ale byla to akce kulovy blesk,narodila se hodinu po prijmu,dve a pul hodiny od prvni bolesti,manzel to skoro nestihl.

Tak takový porod bych si přála. :-) Pořádná rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.5.12 14:03

Peti, moc gratuluju k Danielce! At vam roste do krasy! :kytka:
Ja nakukuju, jestli uz, i kdyz jsem si rikala, ze nejspis zas nic…a ono jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.5.12 14:05
@PetkaK píše:

Tak to je super! Jsem zvědavá na detaily a hlavně na foto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.5.12 14:10
@PetkaK píše:

Moc gratuluju :kytka: hodně zdraví Danielce a Tobě rychlé zotavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.5.12 14:36

Peťko, gratulace obrovská a tobě i Danielce hodně zdravíčka a vzájemné trpělivosti :kytka: :hug: :hug: :srdce: máš asi ten nejkrásnější dáreček ke Dni matek :srdce: :srdce: :srdce:

Ivuš, Kláce dál držíme palečky aby se to opravdu upravilo „samo“ a nemusela na operaci, beruška malá :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
13.5.12 15:43
@PetkaK píše:

Peti, moooocinky gratuluju k Danielce! :srdce: :* To byla vazne rychlovka :palec: , tak doufam, ze vse probihalo hladce. At se spolu rychle zabehnete a hlavne, at jste obe zdravoucke :kytka: .
Jinak, pomalu zacinam zavidet vsem tehulim :lol: ; sotva se mi dala Nelca trochu do kupy, uz se zacinam tesit na dalsi tehu a mrnavoucke mimi. No jo, 8kg uz proste nejsou 3kg :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.5.12 16:39
@zelazuzu píše:
PetkaK má holčičku Danielku!!! Narodila se dnes v 6.15hod a váží 4260gr a měří 50cm!!

Gratuluju! :kytka:
Ale ty míry mě děsí 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí