Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@zelazuzu píše:
Fakt ten prášek na bílé z mýdláků nezabral?? To jsem z toho jelen - já jsem s ním byla nadšená…Jo, v Dedře peru a pohoda. Můžeš použít jakýkoli prášek, jde o to, že to pak není ekologické a mimča se často osypávají. Já mám ale třeba ráda vůni Perailu sensitive, tak ikdyž není eko, tak si ho občas koupím a peru v něm - jo, ale porovnání Dedra a Persil Sensitive mi přijde na stejno - takže dobře pere odbojí s tím, že Dedra je tedy mnohem víc eko a šetrnější než Persil.
Rozhodně na skvrny od hovínek ale jdu se žlučákem vždycky, jinak by tam zůstaly.
Tak to bych naložila do soli na skvrny dělá ji např. Ulrich,tu mám tak nějak nejraději
Ale myslím,že když párkrát přetřeš a vypereš, tak to postupně zmizí…
PetkaK - děkuji za odkaz
Jinak asi něco lítá ve vzduchu,protože manžel měl před pár dny nějakou čtyřdenní virozu - čtyři dny byl takový nijaký,všechno ho bolelo,prostě mu nebylo dobře. A já to teď měla taky…nic výrazného,jen takové to,že na mě něco leze… ![]()
Jinak dnes teda bomba - celý den venku (krom poledne) pod stromečkama s kámoškou a Edíkem - Eda jen v plíně bez svrchňáků a v tričku… ![]()
@Brokianaa No u nás měla malá včera teplotu od rána, neklesající, pak zvracela, jinak nic. A večer měla 40st, usnula a ráno se probudila měla jen 37,5st, byla unavená, ufňukaná, ale od odpoledního spaní řádí jak černá ruka a už jí nic není. Krom toho že teda pořádně nejedla za ty dva dny.
Takové divné to bylo.
@PetkaK No asi taky nějaká viroza…Manžel to taky začal zvracením…Sice jsme mysleli,že to je kocovina (bylo to ráno po Edíkových narozkách a oslavě)ale zas tolik toho nevypil aby ho to tak složilo…spíš už to na něj lezlo a to k tomu jen přispělo…
Byli jsme věšet plínky ven, Šimon pobíhal s čelovkou (baterkou) po zahradě a trhal zavřené pampelišky - myslím, že mu absolutně nevadilo, že maminka i tatínek se místo jemu věnují věšení prádla, byl maximálně nadšený ![]()
No akorát je nejlepší,že doma máme tak 23stupňů max. a venku 30…celkem rozdíl ![]()
Hm, na mě taky něco leze. Bolí mě v krku, je mi špatně… Jooo, do toho dítě se odpoledne nevyspalo, je vedro, krásný den, jen co je pravda. ![]()
@Flyingfrog Mě je dneska tak zle, že teď začít rodit, tak nemám sílu vůbec na nic. A to jsme měly doma chlapa, zítra jde do práce, a budu zase s malou sama ![]()
Dneska mi dorazilo batoleci nositko od Pandy a juuuu, to je teda vymakany proti manduce
Jen ted musim vymyslet nejake nosici obleceni pro Viky.
@PetkaK píše:Tož držím pěsti, ať nerodíš. Plně tě chápu.
@Flyingfrog Mě je dneska tak zle, že teď začít rodit, tak nemám sílu vůbec na nic. A to jsme měly doma chlapa, zítra jde do práce, a budu zase s malou sama
@Anielkha píše:
Dneska mi dorazilo batoleci nositko od Pandy a juuuu, to je teda vymakany proti manduce![]()
![]()
Jen ted musim vymyslet nejake nosici obleceni pro Viky.
Jeee, ty se máš. Já jsem napsaná v pořadníku na Skaldino. Kdybych si vůl řekla už někdy loni v září, že se to bude hodit, tak jsem mohla být teď na řadě a mohlo se mi šít. ![]()
@Flyingfrog Jeee to panda byla hodne rychle.. moc mile jsem byla prekvapena. Na konci unora jsme si zacali psat, pak se nejak ztracely maily, ale v breznu jsem si rekla latky a dneska dorazilo domu, ![]()
Milá děvčata, když jsem si tu psala o radu, měly jste mě varovat (i když jsem to mohla odtušit z příspěvků), látkovky jsou vysoce návykové, pořád přemýšlím, co ještě NUTNĚ potřebuju a největší radost mi udělá nová plínečka, děkuju za podnětnou diskuzi a přeju krásné letní dny
@Anielkha píše:
@Flyingfrog Jeee to panda byla hodne rychle.. moc mile jsem byla prekvapena. Na konci unora jsme si zacali psat, pak se nejak ztracely maily, ale v breznu jsem si rekla latky a dneska dorazilo domu,
Fakt? Sakra, tak to jsem měla zvolit Pandu. Nu což, já bych teď stejně asi dítko tahat nemohla. ![]()