Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
28.4.12 21:09
prášek zabral, ale pokajděné i se žlučákem byly flekaté :nevim: :nevim:
@zelazuzu píše:
Fakt ten prášek na bílé z mýdláků nezabral?? To jsem z toho jelen - já jsem s ním byla nadšená…Jo, v Dedře peru a pohoda. Můžeš použít jakýkoli prášek :-), jde o to, že to pak není ekologické a mimča se často osypávají. Já mám ale třeba ráda vůni Perailu sensitive, tak ikdyž není eko, tak si ho občas koupím a peru v něm - jo, ale porovnání Dedra a Persil Sensitive mi přijde na stejno - takže dobře pere odbojí s tím, že Dedra je tedy mnohem víc eko a šetrnější než Persil.
Rozhodně na skvrny od hovínek ale jdu se žlučákem vždycky, jinak by tam zůstaly.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
28.4.12 21:12

Tak to bych naložila do soli na skvrny dělá ji např. Ulrich,tu mám tak nějak nejraději :think: Ale myslím,že když párkrát přetřeš a vypereš, tak to postupně zmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.4.12 21:16

PetkaK - děkuji za odkaz :kytka: Jinak asi něco lítá ve vzduchu,protože manžel měl před pár dny nějakou čtyřdenní virozu - čtyři dny byl takový nijaký,všechno ho bolelo,prostě mu nebylo dobře. A já to teď měla taky…nic výrazného,jen takové to,že na mě něco leze… :nevim:
Jinak dnes teda bomba - celý den venku (krom poledne) pod stromečkama s kámoškou a Edíkem - Eda jen v plíně bez svrchňáků a v tričku… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
28.4.12 21:18

@Brokianaa No u nás měla malá včera teplotu od rána, neklesající, pak zvracela, jinak nic. A večer měla 40st, usnula a ráno se probudila měla jen 37,5st, byla unavená, ufňukaná, ale od odpoledního spaní řádí jak černá ruka a už jí nic není. Krom toho že teda pořádně nejedla za ty dva dny. :nevim: Takové divné to bylo.

• Citovat
  • Upravit
5502
28.4.12 21:22

@PetkaK No asi taky nějaká viroza…Manžel to taky začal zvracením…Sice jsme mysleli,že to je kocovina (bylo to ráno po Edíkových narozkách a oslavě)ale zas tolik toho nevypil aby ho to tak složilo…spíš už to na něj lezlo a to k tomu jen přispělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.4.12 21:57

Byli jsme věšet plínky ven, Šimon pobíhal s čelovkou (baterkou) po zahradě a trhal zavřené pampelišky - myslím, že mu absolutně nevadilo, že maminka i tatínek se místo jemu věnují věšení prádla, byl maximálně nadšený :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.4.12 22:09

No akorát je nejlepší,že doma máme tak 23stupňů max. a venku 30…celkem rozdíl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
29.4.12 19:06

Hm, na mě taky něco leze. Bolí mě v krku, je mi špatně… Jooo, do toho dítě se odpoledne nevyspalo, je vedro, krásný den, jen co je pravda. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.4.12 21:20

@Flyingfrog Mě je dneska tak zle, že teď začít rodit, tak nemám sílu vůbec na nic. A to jsme měly doma chlapa, zítra jde do práce, a budu zase s malou sama :zed:

• Citovat
  • Upravit
Any11
30.4.12 12:27

Dneska mi dorazilo batoleci nositko od Pandy a juuuu, to je teda vymakany proti manduce :) :dance: :dance: Jen ted musim vymyslet nejake nosici obleceni pro Viky.

• Citovat
  • Upravit
14106
30.4.12 12:51
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Mě je dneska tak zle, že teď začít rodit, tak nemám sílu vůbec na nic. A to jsme měly doma chlapa, zítra jde do práce, a budu zase s malou sama :zed:
Tož držím pěsti, ať nerodíš. Plně tě chápu.
Já dneska přetrpěla plavání s úsměvem na rtech a te´d jsem ráda, že jsem ráda. Teplota, krk v ohni. Nádhera.
@Anielkha píše:
Dneska mi dorazilo batoleci nositko od Pandy a juuuu, to je teda vymakany proti manduce :) :dance: :dance: Jen ted musim vymyslet nejake nosici obleceni pro Viky.

Jeee, ty se máš. Já jsem napsaná v pořadníku na Skaldino. Kdybych si vůl řekla už někdy loni v září, že se to bude hodit, tak jsem mohla být teď na řadě a mohlo se mi šít. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.4.12 12:55

@Flyingfrog Jeee to panda byla hodne rychle.. moc mile jsem byla prekvapena. Na konci unora jsme si zacali psat, pak se nejak ztracely maily, ale v breznu jsem si rekla latky a dneska dorazilo domu, :)

• Citovat
  • Upravit
6638
30.4.12 17:04

Milá děvčata, když jsem si tu psala o radu, měly jste mě varovat (i když jsem to mohla odtušit z příspěvků), látkovky jsou vysoce návykové, pořád přemýšlím, co ještě NUTNĚ potřebuju a největší radost mi udělá nová plínečka, děkuju za podnětnou diskuzi a přeju krásné letní dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
30.4.12 17:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
30.4.12 19:02
@Anielkha píše:
@Flyingfrog Jeee to panda byla hodne rychle.. moc mile jsem byla prekvapena. Na konci unora jsme si zacali psat, pak se nejak ztracely maily, ale v breznu jsem si rekla latky a dneska dorazilo domu, :)

Fakt? Sakra, tak to jsem měla zvolit Pandu. Nu což, já bych teď stejně asi dítko tahat nemohla. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure