Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
24.4.12 14:50
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Je to je na pytel, jak tam pak budeš tahat dvě? Velká to přeci za půl roku ještě úplně nezvládne.

Peťko, sázím, že zvládne. Ona už tak dvoje schody vyjde, když má náladu. Spíš teda nemá náladu, tak dá jen jedny, ale přes léto to vypilujem, plus počítám, že ze začátku nebudu chodit s dvěma. No a konečně taky budu mít kočár s vložnou taškou, takže případně jedno dítě v jedné ruce, druhé v druhé ruce.

@M-a-j-a píše:
@Flyingfrog u nás to taky nebude, takže třetí dítě hodě dlouho „nehrozí“. Jo to mi Dr. říkala taky :-) Jenže co jsem měla dělat, když jsem dva měsíce před porodem měla chlapa doma jen na víkendy. To jsou ti doktoři :-)

Jako já ho chápu, myslí to dobře, ale prostě nejsem jediná, která má zápřah. :-)

Jo a ta hypo, to déle znamená, že asi tak do maturity toho druhého dítěte. Už se těším, haha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.4.12 14:57

@Flyingfrog Tak to jo, to vypiluje.

Nám malá už chodí po schodech sama nahoru i dolů, drží se jen zábradlí, vůbec nevím kde se to naučila, moc možností nemá, my jezdíme všude výtahem. Jen v BabyCentru chodíme 3schůdky, jinde fakt ne.

No a teď než se stihnu obout že jdeme ven, tak ona už je v mezipatře nahoře nebo dole, a pak přiběhne zpátky, nervy moje :cert:

• Citovat
  • Upravit
3112
25.4.12 10:47

Prosím o radu látkařky. Mám čč a nevím jestli dát novorozenci jen novosklad nebo ještě jednu plínu navrch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
25.4.12 10:49

@Beru Moc gratuluji k chlapečkovi! Já dávala jednu čtvercovku s další vkládačkou - ze dvou čtverců jsem zkoušela, co bylo malé tak 3 měsíce a to byl hrozný balík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
25.4.12 10:53
@rosslyn píše:
@Beru Moc gratuluji k chlapečkovi! Já dávala jednu čtvercovku s další vkládačkou - ze dvou čtverců jsem zkoušela, co bylo malé tak 3 měsíce a to byl hrozný balík…

Právě jsem dala novosklad a ještě jednu nato, ale balík pořádný. Jdu mu to teda sundat a dát raději vkládačku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.4.12 11:06

@Beru Gratulace k miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.4.12 11:08

Beru gratuluji k chlapečkovi :kytka: a vybral si to nejlepší datum :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.4.12 12:30
@Beru píše:
Prosím o radu látkařky. Mám čč a nevím jestli dát novorozenci jen novosklad nebo ještě jednu plínu navrch?

Dávala jsem do toho novoskladu akorát vkládačku. :-) A pravdu díš, ranec na zadku to je. :-)
Gratuluju k synkovi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.4.12 12:58

Beru: gratulace k chlapečkovi! Já dávám novosklad jen z jednoho čtverce a přebaluju hodně často. Když čekám že bude spát, nebo jdeme ven, tak dám navíc krátkou vkládačku anavy. Případně dám plinu anavy na snapku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
26.4.12 08:29

@Beru Vyzkoušej a uvidíš. Mně stačil samotný novosklad (při přebalování po hodině) až do 10 měsíců, pak se dítko rozjedlo a začalo víc čůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.4.12 12:35

Omlouvám se, že narušuji diskuzi, ale přečíst skoro3tis. stránek nezvládám :zed: .
Můžete mi někdo poradit v čem perete plenky? Zkoušela jsem mýdlové ořechy ve formě prášku i gelu, ale v naší tvrdé vodě nic moc. Pokaděné plíny se mi nevyperou, ani když je předtím vemu žlučákem?
Perete někdo i v normálním prášku? Na oblečení mám Persil sen., ale někde jsem četla, že plíny se v klas. prtášku prát nemají … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
28.4.12 12:50

@mimi0608 tak myslím, že v ořeších snad už nepere nikdo - resp. nevěří, že to něco vypere:) já peru v mýdlovém slizu http://www.latkovepleny.cz/…mydlovy-sliz, občas přidám lžíci perkarboše http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a trochu octa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
28.4.12 13:13

Holky, prosím vás, ještě nemám perkarboš, koupila jsem v DM sůl na skvrny a po vyprání mi tím prádlo teda dost silně páchlo, tak jako hodně chemicky. Smrdí to tak i po perkarbonátu? Resp. dáváte vícero máchání, kterým se to možná redukuje, jen kvůli tomu, že jste praly s perkarbošem? Já tohle měla obyč. bílé prádlo, vyprané vypadá dobře, ale teda ten puch… je naštěstí venku, tam to snad vyvane, ale kdoví, co zůstalo v prádle? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
28.4.12 13:18

@Kdoule po perkarboši mi nesmrdí, on se má i nějak odbourat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
28.4.12 14:10
@mimi0608 píše:
Omlouvám se, že narušuji diskuzi, ale přečíst skoro3tis. stránek nezvládám :zed: .
Můžete mi někdo poradit v čem perete plenky? Zkoušela jsem mýdlové ořechy ve formě prášku i gelu, ale v naší tvrdé vodě nic moc. Pokaděné plíny se mi nevyperou, ani když je předtím vemu žlučákem?
Perete někdo i v normálním prášku? Na oblečení mám Persil sen., ale někde jsem četla, že plíny se v klas. prtášku prát nemají … :nevim:

Peru v Ecoveru.

A musím říct, že když se dítě hnusně pokadí, tak zatím to Ecover vypral i bez perkarbonátu, pouze byla plína namydlená žlučovým mýdlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure