Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
22.4.12 15:13

@Brokianaa Už vím, já to nejdřív četla postupně, a odepsala jsem právě na Fly, a pak až jsem to dočetla.

No malá je nějaký extrém, ona opravdu má ráda puzzle, ale kostičky a vkládačky jí nikdy nebavily, ani blbé stavění komínků s kostiček. Ale ppuzzle to je pro ní fajn.

Anebo zkusit s Edíkem to pexeso - jako vybírat dva stejné obrázky z hromádky. Akorát nevím, jestli to je už pro ně.

Jo a gratuluju k druhým narozeninám :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5502
22.4.12 15:18

Děkuji :hug: No jo…ono se to táhne…člověk furt od něj něco očekává a ono to jde pomalu…ale jde to a to je důležité… A teď už má dva roky,to už je velký chlap…Měl by už být takový a makový…Ale snažím se ho brát jaký je…Jen občas příjde trochu depka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
22.4.12 20:29

ivuško: Nad Duplem jsem přemýšlela, jenže my nějaké podobné kostky máme, dokonce manžel dokoupil i okna a dveře a hodí se to na to a ji to totálně nebaví. :nevim: Ale možná by ji bavila ta tabule, co radíš Broki. :-)

Mně by se líbilo, kdyby ji bavilo tohle, po tomhle totiž toužím já: Adamova farma a nebo tahle Dřevěná farma . Říkala jsem si, že tak k druhým narozeninám a nebo Vánocům…

Peťko: No tak puzzle Stelu zase pro změnu nezajímá vůbec. :-) Koupila jsem jí takové krásné jednoduché, jen čtyři díly a akorát to vysype a dál nezájem. Ale ta knížka, co jsi dávala odkaz, ta by se jí mohla líbit. :-)

Broki: Já tě nechtěla dostat do nějaké depréze, to se omlouvám, já jen nevím, jak tu holku zabavit. A též blahopřeju k druhým narozeninám, já si včera nevšimla. :oops:

I když teda teď odpoledne si stavěla kostky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.4.12 20:44

@Flyingfrog Ještě jsem si vzpomněla - tohle by jí nebavilo http://www.zbozi.cz/…revna-41-cm/ - my to plánujeme teprve koupit, až nebudu chodit na gyndu, tam to mají a malá se tam s tím zabaví :)

• Citovat
  • Upravit
5502
22.4.12 20:51

@Flyingfrog Já to tak nemyslela…to by na mě musel brát každý ohled… Jen to na mě někdy padne… Ale pak se na mě ten můj uličník usměje a problémy jsou tatam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.4.12 20:59
@Flyingfrog píše:
ivuško: Nad Duplem jsem přemýšlela, jenže my nějaké podobné kostky máme, dokonce manžel dokoupil i okna a dveře a hodí se to na to a ji to totálně nebaví. :nevim: Ale možná by ji bavila ta tabule, co radíš Broki. :-)

Mně by se líbilo, kdyby ji bavilo tohle, po tomhle totiž toužím já: Adamova farma a nebo tahle Dřevěná farma . Říkala jsem si, že tak k druhým narozeninám a nebo Vánocům…

Peťko: No tak puzzle Stelu zase pro změnu nezajímá vůbec. :-) Koupila jsem jí takové krásné jednoduché, jen čtyři díly a akorát to vysype a dál nezájem. Ale ta knížka, co jsi dávala odkaz, ta by se jí mohla líbit. :-)

Broki: Já tě nechtěla dostat do nějaké depréze, to se omlouvám, já jen nevím, jak tu holku zabavit. A též blahopřeju k druhým narozeninám, já si včera nevšimla. :oops:

I když teda teď odpoledne si stavěla kostky. :-)

Nemám čas reagovat, ale musím aspoň na tu cenu Adamovy farmy - nechápu ty prodejce za co to prodávají, vždyť nákupka je snad o něco vyšší než ta jejich prodejní cena :cert: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
22.4.12 21:01

Zuzi, nesnáším to ničení cen:(( To se fakt nevyplatí něco dělat potom :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
22.4.12 21:22
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Ještě jsem si vzpomněla - tohle by jí nebavilo http://www.zbozi.cz/…revna-41-cm/ - my to plánujeme teprve koupit, až nebudu chodit na gyndu, tam to mají a malá se tam s tím zabaví :)

To má a sice ze začátku bavilo, ale teď sem tam počmárá, natiská srdíčka a nazdar, zabere jí to tak dvě minuty. :-D

Zuzko: Já měla za to, že drahá je hlavně proto, že je to české. :nevim: Musím říct, že netuším, jak moc je to nadsazené. :nevim:

Jo a dotaz na používání látkových vložek, jsou heboučké jako plíny? :-) Uvažuju o koupi několika intimek… Zatracené povolené pánevní dno. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
22.4.12 21:56

Ivuško: Tak jsem si říkala, že si půjdu naklikat ty slipovky, přihlásím se a koukám, všechny objednávky pěkně pohromadě, tak jsem si to sečetla a teď nevím, zda se chlapovi chlubit nebo přiznávat. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
22.4.12 21:57

@Flyingfrog heboučké …jsou perfektní, já už ani jiné nepoužívám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
22.4.12 21:58
@palošek píše:
@Flyingfrog heboučké …jsou perfektní, já už ani jiné nepoužívám :lol: :lol:

Tak to já tu objednávku hnedle pošlu. :-) Dík. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
23.4.12 08:40

ahoj holky, budem objednavat nejake vecicy z noveho zelandu
http://www.greenbeans.co.nz/index.php?…
nechcete tiez niekto nieco? potrebujem hlavne patentky, ale take co sijeme detem nema, takze preto sa do toho pustam. zase aj ich potrebujem v celkom velkom mnozstve. planujem objednat tento piatok. ak by ste niekto nieco chceli pisnite do IP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.4.12 09:24
@eust píše:
ahoj holky, budem objednavat nejake vecicy z noveho zelandu
http://www.greenbeans.co.nz/index.php?…
nechcete tiez niekto nieco? potrebujem hlavne patentky, ale take co sijeme detem nema, takze preto sa do toho pustam. zase aj ich potrebujem v celkom velkom mnozstve. planujem objednat tento piatok. ak by ste niekto nieco chceli pisnite do IP.

Pozor na to, že budete platit clo a DPH… Nebylo by lepší ty patentky vzít třeba od paní z Medley? Bere z nějakého evropského velkoskladu, tak to je rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
23.4.12 09:27
@ivuska.h píše:
Pozor na to, že budete platit clo a DPH… Nebylo by lepší ty patentky vzít třeba od paní z Medley? Bere z nějakého evropského velkoskladu, tak to je rychle…

pocitam s tym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
23.4.12 09:35
@ivuska.h píše:

inak ani neviem o tom, ze ma patentky. ono ani s toho zelandu to netrvalo dlho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure