Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
24.4.12 09:43

Já jsem první chtěla moc holku, u druhého mi to už bylo celkem jedno, chlap samozřejmě preferuje kluka (potřebuje pokračovatele rodu jak říká) :) a třetí plánujeme tak za 5let.

• Citovat
  • Upravit
16492
24.4.12 09:45

@Brunifid no jo, jenže já bych neměla kde ty děti ubytovat :-) JEdině že by se chlap pochlapil a postavil dům :D

@PetkaK tak jeden pokračovatel už je, takže nevymřou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.4.12 09:46

@M-a-j-a Tak s naším příjmením asi jen tak nevymřeme :)))

Jo a dům je podmínka toho třetího u nás :))

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
24.4.12 09:47

@M-a-j-a no a za osm let to bude s ubytováním lepší? Nevidím metry, ale nejstaršímu nebude 18, ne? A mezi tím nepostavíte ani ň, protože brát si hypotéku se dvěma dětma a s tím, že plánujete třetí, tedy ztrátu Tvého příjmu, to bych se bála, že nedopadne. Takže mi přijde nejlepší mít je hezky za sebou, pak jít do práce a pak se dá něco vymyslet.

• Citovat
  • Upravit
16492
24.4.12 09:58

@Brunifid nejstarší by nebylo ani 10 :-) JAko tři děti by se sem ještě vešly, ale 4 určitě ne. TeĎ jsme šli taky do hypa a já zrovna otěhotněla. Taky jsme něčekali, že s těmi problémy co máme (měli jsme) vůbec otěhotním přirozeně. No ale kdoví co bude za pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
24.4.12 09:59

@PetkaK to sice ne, ale váš rod by mohl, ale R. už zařídil, že nevymře :-) U nás to zatím nevypadá nadějně, protože brácha řekl, že děti nikdy nebude mít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.4.12 10:05

@Brunifid Ono kdyby se člověk měl ohlížet na hypo tak ty děti nemá nikdy. My máme hypo od ledna 2009 (v práci jsme byli sotva 4m) a už v tom lednu jsme věděli že na podzim začne pořizovat dítě. Nastavili jsme si splátku tak, aby to pokryl ten 3letý rodičák a aby manželův plat byl na živobití pro 3 lidi.

Teď přemýšlíme že hypo letos splatíme (už nám moc nechybí a peníze bokem máme) a tím pádem zase nebudeme muset měsičně dávat tolik pryč.

Když už nějakou nemovitost máš tak je lepší šance pak něco koupit a nezačínáš od nuly, což je určitě lepší než nemít nic, mít děti a mít jen jeden plat.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
24.4.12 10:06

@M-a-j-a Amálka s Hynečkem bráchu odrazujou? :))

• Citovat
  • Upravit
16492
24.4.12 10:19

@PetkaK to já bych byla ochotná tento byt i prodat, ale my ho budeme mít zaplacený až když bude dětem 15.
No spíše je to ještě puberťák, který má jiný sen o životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.4.12 10:25

@M-a-j-a Já vím že je to puberťák :)

No my hypo asi letos splatíme jak to tak vypadá (jsme to taky měli snad do roku 2020), takže nás nic už držet nebude.

• Citovat
  • Upravit
16492
24.4.12 10:29

@PetkaK tak to vám jen tiše závidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
24.4.12 14:34
@PetkaK píše:
@M-a-j-a Tak s naším příjmením asi jen tak nevymřeme :)))Jo a dům je podmínka toho třetího u nás :))

Chaaa, to jsem chlapovi řekla já, že když bude druhé holka, tak klidně se o třetí dítě varianta „kluk“ pokusím, ale chci domek se zahradou. Takže ten nikdy nebude, i kdybych fakt měla holku.

alchemilko: Ta posouvací knížka vypadá dobře, díky za tip!

Jo a můj doktor je vtipný (gyndař), když jsem přiznala, že břicho bolí a tvrdne, tak se nemám namáhat. Ale kdo mi bude tahat dítě do 4.patra, to mi neřekl. :-) Chlap dělá všechno co může, ale dopoledne s dítkem musím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
24.4.12 14:37

@Flyingfrog u nás to taky nebude, takže třetí dítě hodě dlouho „nehrozí“. Jo to mi Dr. říkala taky :-) Jenže co jsem měla dělat, když jsem dva měsíce před porodem měla chlapa doma jen na víkendy. To jsou ti doktoři :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.4.12 14:38

@Flyingfrog Je to je na pytel, jak tam pak budeš tahat dvě? Velká to přeci za půl roku ještě úplně nezvládne.

• Citovat
  • Upravit
14106
24.4.12 14:44

Ad hypo: My jsme refinancovali dva úvěry na jednu hypotéku, takže platit budeme déle, ale o něco méně s tím, že si to můžem dávat stranou. Hahaaa.
Každopádně Maji, byt se dá prodat i s hypo…
Já bych tak brala domek. Nic velkého, maximálně o rozměrech našeho bytu, zahradu tak nějak podobně, ale hlavně tu zahrádku. Ale smůla. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure