Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Kdoule píše:
Tak už vím, kdo mi ji vyfoukl - zaváhala jsem jeden večer a už nebylaTa je fakt hezká, v černé si to nepředstavuju
Rosslyn, doufám, že potom vyfotíš na dítěti, ať si můžu zaslintat
No já nad ní taky váhala že ji načnu pro malou
..a pak ji koupila rosslyn a bylo…Taky dobře…Mě se líbí u mě tolik plín, že kdybych je měla všechny načít, tak by jsme neměli na jídlo ![]()
Baba boo mam,vydrzela 2,5 hod,ja jsem spokojen,ale jsem tezky zacatecnik. Holky opravdu vydrzi jednovel. Do konce plenek?nemuri se na konec dokupovat vetsi?
@loka píše:
Baba boo mam,vydrzela 2,5 hod,ja jsem spokojen,ale jsem tezky zacatecnik. Holky opravdu vydrzi jednovel. Do konce plenek?nemuri se na konec dokupovat vetsi?
Loko to asi taky může být individuální
…Mája má dva roky a jednovelikostní plíny má pořád. Ale, ona váží cca 13kg víc asi ne…Mít třeba 20ti kilového buřtíka, tak pak by mu asi každá nesedla, ale na velká mimča jsou taky jednovelikostní - je dobré se informovat u prodejce když máš třeba buřtíka..Na větší a starší mimča jsou fajn PopnGro AIO - jsou hodně veliké - mrkni na batolata jak jim krásně sedí http://www.mimibazar.cz/foto.php?… . Nebo pak jsou celkem velké i Tots Bots či Little Lamb - ale ty jsou dvouvelikostní.
Zuzu já mám toži holčinu a má teďkon 7,5 kg skoro
takže těžko říct kolik bujde mít ve dvou letech
ale ona je teda hodně dlouhá, ej velká jako půlroční děti v mým okolí ![]()
@loka píše:
já včera 13-ti kilovýho „drobka“ nacpala do Baby-lucy XS/S
přišly mi čtyři a jedna byla nějaká větší, tak jsem mu ji zkusila - prý snad upravovali střih, ono asi záleží na proporcích, jestli je větší zadeček, nebo ty kila jsou v délce, … ale věřím, že jednovelikostní s výhradama padnou až do konce
@zelazuzu píše:- no já jsem Ti říkala že přece není padlý na hlavu aby mu nedošlo že jsi zase utrácela za plíny
..Hele ale ta bílá s Karkulkou je fakt nádherná, myslím že budeš nadšená
.
Fly - no jo, ta bílá je taková čistá, ale tato co jsem dneska posílal rosslyn - to je teprve bomba
Jo, jinak ty smrady z těch aviváží znám - já kupovala pro malou na MMB kombinézu a paní že „nemusíte ji prát, je čerstvě opraná“ no když dorazila, musela jsem ji oprat 2× - chtělo se mi jinak zvracet…já nechápu ty maminy, ony asi nemají čuch…Já popravdě mám taky ráda vůně, ale toto? No to se ani popsat nedá ten sladký smrad z aviváže.
…Navíc na kombinézy a takové věci se ani dávat aviváž nesmí
ta je naaaadherna ![]()
Zuzu: A to se jako dělá???? Takhle člověka namlsat na krásnou plínu??? Mě chlap fakt zabije. Jako mám teď zvýšený rodičák, ale zase auto spolklo skoro 10 tisíc.:zed:
Moje mamka aviváž používá, mně už to děsivě smrdí. Nebo tady ve vchodě dvě paní chodí věšet do sušárny a to bych padla smrady. Jim to asi voní, ale já si prostě zvykla na čistou vůni prádla. Nesnesu na tom aviváž. Tohle bylo první z mmb, co mi tak příšerně smrdělo. No možná to je i těhotenstvím.
Jinak černou bych taky brala, ale nejlépe se suchým zipem taky černým. ![]()
@alchemilka píše:
Já jsem taky pro černouale černé plíny a vůbec oblečení pro děti se moc nedělaj, škoda…
V HMku bodyčko. ![]()
JInak tuším někde je nějaký web, kde se dají objednávat krásné černé sety.
Já zase postrádám červenou.
Jsou pak třeba pro větší, ale pro mimina jsem na moc jasně červených věcí nenašla.
A dítě v bílé anavě. Bohužel stojící nemůže být, páč jakmile ji dostanu na záda, tak rychle přebalím a jakmile ví, že může letět, letí kamsi pryč.
Já mám doma spoustu barev, ale chybí mi právě bílá a černá:) Ale @Flyinfrog má pravdu, ty barevné anavy by měly být do barvy stím sucháčem. Když už ladí ty patenty ![]()
Na černou taky čekám
- a taková kombinace s červenými puntíky a na sucháč by fakt nebyla špatná ![]()
Fly, je moc hezká
a jakou máš s ní zkušenost? neprovlhává? nebo jako každá AIO?
@PetkaK ááá, tak to se o ni asi popereme:) I když asi ne, musím nejdřív vyzkoušet ten nový typ ![]()
@PetkaK já látkování novoše začnu hned po šestinedělí. Nedělám si iluze, že bych do toho šla dřív, chaos je moje druhé křestní ![]()