Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
20.4.12 22:13
@Kdoule píše:
Tak už vím, kdo mi ji vyfoukl - zaváhala jsem jeden večer a už nebyla :? Ta je fakt hezká, v černé si to nepředstavuju :lol: Rosslyn, doufám, že potom vyfotíš na dítěti, ať si můžu zaslintat :mrgreen:

No já nad ní taky váhala že ji načnu pro malou :mrgreen: ..a pak ji koupila rosslyn a bylo…Taky dobře…Mě se líbí u mě tolik plín, že kdybych je měla všechny načít, tak by jsme neměli na jídlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
20.4.12 22:13

Baba boo mam,vydrzela 2,5 hod,ja jsem spokojen,ale jsem tezky zacatecnik. Holky opravdu vydrzi jednovel. Do konce plenek?nemuri se na konec dokupovat vetsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
20.4.12 22:17
@loka píše:
Baba boo mam,vydrzela 2,5 hod,ja jsem spokojen,ale jsem tezky zacatecnik. Holky opravdu vydrzi jednovel. Do konce plenek?nemuri se na konec dokupovat vetsi?

Loko to asi taky může být individuální :think: …Mája má dva roky a jednovelikostní plíny má pořád. Ale, ona váží cca 13kg víc asi ne…Mít třeba 20ti kilového buřtíka, tak pak by mu asi každá nesedla, ale na velká mimča jsou taky jednovelikostní - je dobré se informovat u prodejce když máš třeba buřtíka..Na větší a starší mimča jsou fajn PopnGro AIO - jsou hodně veliké - mrkni na batolata jak jim krásně sedí http://www.mimibazar.cz/foto.php?… . Nebo pak jsou celkem velké i Tots Bots či Little Lamb - ale ty jsou dvouvelikostní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.4.12 08:10

Zuzu já mám toži holčinu a má teďkon 7,5 kg skoro 8) takže těžko říct kolik bujde mít ve dvou letech :lol: ale ona je teda hodně dlouhá, ej velká jako půlroční děti v mým okolí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.4.12 08:11

Jééa to prodáváš přímo ty tyhle plíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
21.4.12 08:12
@loka píše:
Baba boo mam,vydrzela 2,5 hod,ja jsem spokojen,ale jsem tezky zacatecnik. Holky opravdu vydrzi jednovel. Do konce plenek?nemuri se na konec dokupovat vetsi?

já včera 13-ti kilovýho „drobka“ nacpala do Baby-lucy XS/S ;) přišly mi čtyři a jedna byla nějaká větší, tak jsem mu ji zkusila - prý snad upravovali střih, ono asi záleží na proporcích, jestli je větší zadeček, nebo ty kila jsou v délce, … ale věřím, že jednovelikostní s výhradama padnou až do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.4.12 08:37
@zelazuzu píše: :-D - no já jsem Ti říkala že přece není padlý na hlavu aby mu nedošlo že jsi zase utrácela za plíny :P ..Hele ale ta bílá s Karkulkou je fakt nádherná, myslím že budeš nadšená :-).

Fly - no jo, ta bílá je taková čistá, ale tato co jsem dneska posílal rosslyn - to je teprve bomba :mrgreen: .

Jo, jinak ty smrady z těch aviváží znám - já kupovala pro malou na MMB kombinézu a paní že „nemusíte ji prát, je čerstvě opraná“ no když dorazila, musela jsem ji oprat 2× - chtělo se mi jinak zvracet…já nechápu ty maminy, ony asi nemají čuch…Já popravdě mám taky ráda vůně, ale toto? No to se ani popsat nedá ten sladký smrad z aviváže :poblion: …Navíc na kombinézy a takové věci se ani dávat aviváž nesmí :cert:

ta je naaaadherna 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
21.4.12 08:57

Zuzu: A to se jako dělá???? Takhle člověka namlsat na krásnou plínu??? Mě chlap fakt zabije. Jako mám teď zvýšený rodičák, ale zase auto spolklo skoro 10 tisíc.:zed:

Moje mamka aviváž používá, mně už to děsivě smrdí. Nebo tady ve vchodě dvě paní chodí věšet do sušárny a to bych padla smrady. Jim to asi voní, ale já si prostě zvykla na čistou vůni prádla. Nesnesu na tom aviváž. Tohle bylo první z mmb, co mi tak příšerně smrdělo. No možná to je i těhotenstvím.

Jinak černou bych taky brala, ale nejlépe se suchým zipem taky černým. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
21.4.12 09:00
@alchemilka píše:
Já jsem taky pro černou :kytka: ale černé plíny a vůbec oblečení pro děti se moc nedělaj, škoda…

V HMku bodyčko. :-)
JInak tuším někde je nějaký web, kde se dají objednávat krásné černé sety.

Já zase postrádám červenou. :-) Jsou pak třeba pro větší, ale pro mimina jsem na moc jasně červených věcí nenašla.

A dítě v bílé anavě. Bohužel stojící nemůže být, páč jakmile ji dostanu na záda, tak rychle přebalím a jakmile ví, že může letět, letí kamsi pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
21.4.12 09:23

Já mám doma spoustu barev, ale chybí mi právě bílá a černá:) Ale @Flyinfrog má pravdu, ty barevné anavy by měly být do barvy stím sucháčem. Když už ladí ty patenty :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.4.12 09:25

Na černou taky čekám :) - a taková kombinace s červenými puntíky a na sucháč by fakt nebyla špatná :))

• Citovat
  • Upravit
5986
21.4.12 09:30

Fly, je moc hezká :palec: :andel: a jakou máš s ní zkušenost? neprovlhává? nebo jako každá AIO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
21.4.12 09:33

@PetkaK ááá, tak to se o ni asi popereme:) I když asi ne, musím nejdřív vyzkoušet ten nový typ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.4.12 09:34

@rosslyn No abych se neprala s mimčem v porodnici až bude :))

• Citovat
  • Upravit
5009
21.4.12 09:38

@PetkaK já látkování novoše začnu hned po šestinedělí. Nedělám si iluze, že bych do toho šla dřív, chaos je moje druhé křestní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure