Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
19.4.12 16:32
@suricata píše:
@Anielkha děkuju za rady :kytka:
ještě jen tak pro zajímavost, kdy holčičce přestalo vadit, že není v suchém?

Ja popravde ani nevim, ale moc dlouho to nebylo. Tak tyden.

• Citovat
  • Upravit
8780
19.4.12 18:36

suricata: Nebo zkus POP IN dreamdri, nebo minkee, nebo jak se teď jmenuje :-) já mám tu starší verzi, teda dreamdri a ta je prakticky suchá, i když je durch, ale zase toho tolik nepobere jako bambuska. Jinak náš malej si říká pořád, hned jak se počůrá, většinou i v jednorázovce, takže já přebaluju pořád a mám za den zhruba 15 plen, což by se v papíru docela prodražilo :-) Ale někdy se taky divim, když se zaujme do hraní, tak je úplně durch a je mu to fuk, takže tomu určitě šanci dej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
19.4.12 19:00
@suricata píše:
Tak se na vás zkušené látkařky obracím, koupila jsem popinku AIO, jsem z ní nadšená, ale malý (3 měsíce) si do ní hned načůral a řval jak tur, když jsem ho pak přebalila do papíru, byl klid, hrozně mě to mrzí, chtěla bych dát popince ještě šanci, ale nechci, aby byl malý nespokojený, nesetkaly jste se s tím? řvou ty děti, když mají plínečku mokrou? Já bych musela přebalovat po 10 minutách. Asi je to tím, že jsem začla pozdě :,(

Mně holka jako malinká taky po načůrání ječela. Teď už na to zvysoka kácí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
19.4.12 21:10

A dneska mi došla bílá anavka, jajaj, už jsem se i pomazlila. :-) A koukala jsem, že je jiná než jak mám ty ostatní. Akorát jsem ji nějak nestihla vyzkoušet na dítku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.4.12 21:14
@Flyingfrog píše:
A dneska mi došla bílá anavka, jajaj, už jsem se i pomazlila. :-) A koukala jsem, že je jiná než jak mám ty ostatní. Akorát jsem ji nějak nestihla vyzkoušet na dítku. :(

Jak jiná? Máš novou Easy? Ty jsou teď předělané, mají jiný materiál.

• Citovat
  • Upravit
14106
19.4.12 21:29
@PetkaK píše:
Jak jiná? Máš novou Easy? Ty jsou teď předělané, mají jiný materiál.

Nejspíš jo. :-) Jako nepíšu to, že by mi to vadilo, jen mě to překvapilo, je taková hebčí. :-) Holt dlouho už jsem neobjednávala plínu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.4.12 21:36
@Flyingfrog píše:
A dneska mi došla bílá anavka, jajaj, už jsem se i pomazlila. :-) A koukala jsem, že je jiná než jak mám ty ostatní. Akorát jsem ji nějak nestihla vyzkoušet na dítku. :(

Fly to už Ti jako ta Anava dorazila? No to je nějaká rychlost teda..To u pošty většinou neznám :lol: .

No ony jsou jiné - jsou teď právě inovované a neprotékají :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
19.4.12 21:38
@zelazuzu píše:
Fly to už Ti jako ta Anava dorazila? No to je nějaká rychlost teda..To u pošty většinou neznám :lol: .No ony jsou jiné - jsou teď právě inovované a neprotékají :*

Jojo, už je doma. :-) U nás neprotékají ani ty staré. :-) A že občas musí vydržet nálož. :-)

Já s ČP tady v té části města mám dobré zkušenosti. Pošťačka zvoní, balíkáři zvoní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.4.12 22:25
@Flyingfrog píše:
Jojo, už je doma. :-) U nás neprotékají ani ty staré. :-) A že občas musí vydržet nálož. :-)Já s ČP tady v té části města mám dobré zkušenosti. Pošťačka zvoní, balíkáři zvoní. :-)

No tak jen pro info, balík co jsem posílala v Pondělí, stále ještě není u paní a podle sledování zásilek ho stále doručují, takže to někde zas zašantročili :cert: :cert: :cert: ..Tak buď ráda, že Tobě balíček došel normálně - jinak je to na šlaka tref s tou poštou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
20.4.12 12:45
@zelazuzu píše:
No tak jen pro info, balík co jsem posílala v Pondělí, stále ještě není u paní a podle sledování zásilek ho stále doručují, takže to někde zas zašantročili :cert: :cert: :cert: ..Tak buď ráda, že Tobě balíček došel normálně - jinak je to na šlaka tref s tou poštou :cert:

Tedy ale jako já mám fakt tady s nimi celkem dobré zkušenosti. HOlt všude je to o lidech a někteří jsou na odstřel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.4.12 14:38

@zelazuzu A balíček pro mě? Bude?

• Citovat
  • Upravit
2064
20.4.12 15:26
@PetkaK píše:
@zelazuzu A balíček pro mě? Bude?

No bude, ale až Iva vyrobí nějakou tu černou s potiskem, zatím mám jen ten tyrkys s potiskem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.4.12 15:28

@zelazuzu Aha :) však jo, já se jen ptám :)

• Citovat
  • Upravit
123
20.4.12 16:42
@suricata píše:
Tak se na vás zkušené látkařky obracím, koupila jsem popinku AIO, jsem z ní nadšená, ale malý (3 měsíce) si do ní hned načůral a řval jak tur, když jsem ho pak přebalila do papíru, byl klid, hrozně mě to mrzí, chtěla bych dát popince ještě šanci, ale nechci, aby byl malý nespokojený, nesetkaly jste se s tím? řvou ty děti, když mají plínečku mokrou? Já bych musela přebalovat po 10 minutách. Asi je to tím, že jsem začla pozdě :,(

malému přestalo mokro vadit teď v 8 měsících, jinak do teď jsem přebalovala i co 10 minut, když bylo potřeba. Předchozí 2 děti se chovaly stejně. Pro mě je nepochopitelné, že malinké mimina vydrží v plence i 2 - 3 hodiny, ale někdo to tak má. Jemu teda vadila i počůraná papírovka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
20.4.12 17:44

Holky, potřebuji od vás radu. Myslíte, že má cenu začít látkovat v 10 měsících s 10 kg? Dřív mi to vůbec nešlo, ale teď jsem se zamilovala do AIO plínek, tak bych je chtěla zkusit. Ale nevím. Máme doma děsné šidlo, neposedí, nevydrží, furt někam lozí…ty plínečky jsou tyto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… … děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure