Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5254
14.4.12 21:50

@Broučkovka Aha, no tak to nevím, co poradit, asi mám mnohem menšího učůránka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
14.4.12 21:52

Holkyyy, vy mi dáváte šátkem! Já už se tak těším, ale jak mám všechny děti do léta, tak už mám zkušenost, že nám je v těch horkých měsících spolu strašný vedro, tak si zase toho minitvorečka neužiju, možná jestli už bude přijatelný září… Nevím jak vy ostatní, ale já jsem v šátku vždycky strašně hřála a mimi mě taky, potili jsme se a jim se to nelíbilo… Jak se ochladilo (ale chtělo to vážně takový už podzimnější počasí), tak byli spokojení naprosto… A já bych si toho novouška tak hýčkala :hug:

• Citovat
  • Upravit
14106
14.4.12 22:03
@Kdoule píše:
Holkyyy, vy mi dáváte šátkem! Já už se tak těším, ale jak mám všechny děti do léta, tak už mám zkušenost, že nám je v těch horkých měsících spolu strašný vedro, tak si zase toho minitvorečka neužiju, možná jestli už bude přijatelný září… Nevím jak vy ostatní, ale já jsem v šátku vždycky strašně hřála a mimi mě taky, potili jsme se a jim se to nelíbilo… Jak se ochladilo (ale chtělo to vážně takový už podzimnější počasí), tak byli spokojení naprosto… A já bych si toho novouška tak hýčkala :hug:

Je fakt, že když jsem loni o pouti (je u nás na začátku srpna) nosila holku v šátku na zádech (batoh), tak jsem svoje záda měla promočená. Ale asi bych je měla i z normálního batohu, myslím. :nevim:

Jinak mi přijde na nošení výborné jaro. Teda když je akorát, ne, že se musím pomalu strojit do zimní bundy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
15.4.12 14:35

ahoj, po dlouhe dobe se na vas obracim o radu.
V rychlosti, chtela jsem latkovat, maly trpel na prdiky, bolest briska, tak jsme bohuzel zustali nakonec u jednorazovych.

Ale malymu je zanedlouho 18m a zacina otazka nocniku. Jenze je problem ze vubec nechape o co jde, nevi ani ze cura, to diky asi savosti papirovek. Je mu jedno ze ma plenka pomalu tri kila i s bobkem.

Proto me napadlo opet sahnout po latkovkach, aby mel pocit studena, mokra a uvedomil si ze se neco deje.

Tak neja koukam co je na trhu a porad same novinky az mi jde z toho hlava kolem.

Proto vas prosim o radu co by jste mi doporucili na zkousku na odplenkovani. Klidne i z mimibazaru pouzite, nebo jestli vy neco zrovna z vybavicky nevyrazujete atd.

Dekuji za vsechny postrehy, rady a zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.12 14:52
@zizinka píše:
Ale malymu je zanedlouho 18m a zacina otazka nocniku. Jenze je problem ze vubec nechape o co jde, nevi ani ze cura, to diky asi savosti papirovek. Je mu jedno ze ma plenka pomalu tri kila i s bobkem.

Ne že bych Tě chtěla odrazovat od látkovek, ale abys nebyla zklamaná. Malá je jen v látkovkách a čím větší spoušť má v plíně, tím spíš nevyžaduje přebalení. Včera jsem ji schválně nechala běhat s holou prdelkou, bobek z ní vypadnul bez jakékoliv známky tlačení (čili posadit při náznacích na nočník vůbec nehrozilo), čúrání to samé, prostě to pustí uprostřed hraní a je jí to jedno. I usoudila jsem, že na to ještě není zralá, další pokusy za pár týdnů :lol:

• Citovat
  • Upravit
biedruna
15.4.12 16:45

Ahoj látkařky,
asi nejsem úplně ve správné diskuzi, ale určitě mi někdo dáte dobrou radu. Látkuju od synova narození (9,5), ale až teď se mu začaly dělat červené pruhy na stehýnkách z gumiček z pul svrchních kalhotek. Nemáte nějakou radu, co by pomohlo a nebo co může být příčinou? :nevim: Díky

• Citovat
  • Upravit
11933
15.4.12 21:36
@Brunifid píše:
Ne že bych Tě chtěla odrazovat od látkovek, ale abys nebyla zklamaná. Malá je jen v látkovkách a čím větší spoušť má v plíně, tím spíš nevyžaduje přebalení. Včera jsem ji schválně nechala běhat s holou prdelkou, bobek z ní vypadnul bez jakékoliv známky tlačení (čili posadit při náznacích na nočník vůbec nehrozilo), čúrání to samé, prostě to pustí uprostřed hraní a je jí to jedno. I usoudila jsem, že na to ještě není zralá, další pokusy za pár týdnů :lol:

Tak za pokus to stoji. Kdyz dostal ctvercovku a jen co si ucurnul tak bylo videt ze se mu to nelibi. A s tim curanim a hranim to mame stejne. O kakani vi. Dlouho mi kakal jen v leze na brisku a ted na bobku a musi hodne tlacit. T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
15.4.12 21:46
@zizinka píše:
V rychlosti, chtela jsem latkovat, maly trpel na prdiky, bolest briska, tak jsme bohuzel zustali nakonec u jednorazovych.

Proto me napadlo opet sahnout po latkovkach, aby mel pocit studena, mokra a uvedomil si ze se neco deje.

Tak neja koukam co je na trhu a porad same novinky az mi jde z toho hlava kolem.

Proto vas prosim o radu co by jste mi doporucili na zkousku na odplenkovani. Klidne i z mimibazaru pouzite, nebo jestli vy neco zrovna z vybavicky nevyrazujete atd.

nevím, zda látkovky mají vliv na dřívější odplenkování. Mám odplenkované 2 děti na klasických čtvercích a obě skončily s plenkama ve 2 letech, ale ze dne na den. Předtím na nočník vůbec nechtěly sednout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
15.4.12 21:47
@zizinka píše:
Tak za pokus to stoji. Kdyz dostal ctvercovku a jen co si ucurnul tak bylo videt ze se mu to nelibi. A s tim curanim a hranim to mame stejne. O kakani vi. Dlouho mi kakal jen v leze na brisku a ted na bobku a musi hodne tlacit. T

Taky myslím, že na děti, co nejsou na látku zvyklé, by to mohlo zafungovat.

Jinak my dnes poprvé na noc v látce, tak držte palečky, ať se nebudíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
15.4.12 21:53
@Svandu píše:
Taky myslím, že na děti, co nejsou na látku zvyklé, by to mohlo zafungovat.Jinak my dnes poprvé na noc v látce, tak držte palečky, ať se nebudíme :mrgreen:

tak mýho samorosta přechod na látku vůbec netankuje - je mu úplně jedno, jestli má něco v plíně nebo né :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
15.4.12 22:16

resim ted co koupit, investovat se mi moc nechce. Pulky co mel jsou mu uz male, mam par bambusovych vkladacek a ctvercovky :think: jde mi o to aby vedel ze se neco deje, takhle je mu to uplne fuck :zed:
parkrat se do nocniku vycural i kontroloval prstikem jestli to tam je :lol: ale to az po 20min sezeni na nocniku, coz je fakz mazec, pac moje dite nema cas na to aby nekde jen tak sedelo a koukalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.4.12 08:21

@zizinka Já mám teda asi divné dítě, ale když je malá v jednorázovkách (vékendy u babiček) tak si říkala častěji na nočník než když je v látce. Bylo to období na začátku roku. Teď jí je šumák co má na zadku, a hlavně co má v plíně (máme už měsíc a půl bojkot).

• Citovat
  • Upravit
3163
16.4.12 10:37

Četla jsem vaše příspěvky k režimu s dětmi.Tak přidávám i svůj-neumím si to bez určitého režimu představit.Před polednem spaní v kočárku,odpoledne vycházku a večer dceru denně koupu.Ona to totiž má moc ráda a sama,když se cítí unavená už stepuje u vany a chystá si hračky do vodičky.Také je naučená,jak ji umývám,tak už mi sama podává ručičky,nožičky. :mrgreen: Usíná při vyprávění pohádky stulená v náruči v posteli a máme to tak rády obě dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
16.4.12 10:45
@zizinka píše:

Já používám klasické bavlněné plenky.Dcera má 15 měsíců a kdykoli ji posadím na hrníček (před vycházkou,během dne) vyčurá se nebo udělá i bobeček.Když se počurá(a zejména když je pokakaná),obvykle to na ní hned poznám,protože si za plínku tahá,aby ji sundala a je celá nervozní.Mokrá plínka jí vyloženě vadí.V noci má papírovou a to nereaguje,spí většinou celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
16.4.12 12:26
@zizinka píše:
resim ted co koupit, investovat se mi moc nechce. Pulky co mel jsou mu uz male, mam par bambusovych vkladacek a ctvercovky :think: jde mi o to aby vedel ze se neco deje, takhle je mu to uplne fuck :zed:
parkrat se do nocniku vycural i kontroloval prstikem jestli to tam je :lol: ale to az po 20min sezeni na nocniku, coz je fakz mazec, pac moje dite nema cas na to aby nekde jen tak sedelo a koukalo :lol:

Vždyť má na nočník čas. Já mám holce o fous víc jak tvému a nočník neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure