Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Právě, že my jsme taky z jedné práce.
A sem tam za kolegyněmi chodím. ![]()
@pomeranca píše:
Jdu se chlubit. Dnes v 15.54 se nám narodil Matouš. Je krásný a už se těším, až ho zabalim do látkové plenky
Opožděná gratulace!!
Byla jsem o chlup rychlejší
Zdenda se narodil 6.4. v 15:31 (54cm a 3830g)
Vy jste toho napsaly ![]()
@Broučkovka píše:
Opožděná gratulace!!Byla jsem o chlup rychlejší
Vy jste toho napsalyZdenda se narodil 6.4. v 15:31 (54cm a 3830g)
Tak to taky gratulace…
@Broučkovka píše:
Jé to je hezké…vy jste si prostě rodily tak nějak společně
Gratuluju k miminku ![]()
@Broučkovka píše:
GRATULUJI K CHLAPECKOVI!
To je tedy macik ![]()
Já se z nich asi zblázním
Matouš se rozhodl, že nejlepší je kadit mimo plínku, takže jsem s ním šla nad umyvadlo. Mezitím na sebe Šimon shodil něco ze stolu (=řev) No akdyž jsem ho šla utěšit, tak mě Maty počůral a ještě trochu pokadil, čehož jsem si nevšimla, tak to odneslo prostěradlo.
Když Maty konečně usnul, Šimon se rozhodl, že mu vyčistí uši vatovými tyčinkami
. No a na závěr se Šimon počůral na schodech ![]()
ahojky, gratuluju ke všem miminkům
hodně zdraví a pevné nervy ![]()
Děkuju všem ![]()
@pomeranca bud v klidu. včera jsem čistě převlíkla postel a dneska mi tam Zdenda načůral. (Nemáme ještě nastěhovaný přebalovák, tak přebaluju v posteli). Tak jsem to utřela, převlíkla ho a položila zpátky na to počůrané
no nevšimla jsem si toho, takže jsem si ho převlíkla znovu.. Na palici ![]()
Fotku v plence ještě nemám
Byla pokaděná dřív než jsme vyfotili, suší se.
@pomeranca píše:
Já se z nich asi zbláznímMatouš se rozhodl, že nejlepší je kadit mimo plínku, takže jsem s ním šla nad umyvadlo. Mezitím na sebe Šimon shodil něco ze stolu (=řev) No akdyž jsem ho šla utěšit, tak mě Maty počůral a ještě trochu pokadil, čehož jsem si nevšimla, tak to odneslo prostěradlo.Když Maty konečně usnul, Šimon se rozhodl, že mu vyčistí uši vatovými tyčinkami
. No a na závěr se Šimon počůral na schodech
Z tohoto důvodu chci děti dál od sebe… Původně to bylo jako že až to první bude mít tak čtyři,pět…No ale než Edík dosáhne mentální úrovně pěti let,tak já budu v důchodu
Tak jsem slevila - až se bude umět sám najíst,napít,obléct a vyčůrat a vykadit na záchod-no a chodit do školky
Doufám,že to bude dřív než mi odejdou do důchodu všechny vajíčka ![]()
Pevné nervy,Pomeranco ![]()
@Brokianaa píše:
Ty bláho,to je fakt kus chlapa
To jo:-) akorát jak je dlouhý a hubený, tak se mi vždycky zlomí v pase ![]()
Prý když ho vytahovali, tak je všechny počůral ![]()
To prý novoši často dělají… Doufám,že se mi nevyčůral do břicha jak ho vyndávali
A rodila jsi normálně nebo SC? Týjo,malý měl 47cm a 3050cm. Míry co má tvůj malý měl tak v měsíci ![]()
Jinak chlap taky mlžil v práci - pracujeme v jedné firmě, takže musel
Nejlepší bylo když mi loni na přelomu května/června (to jsem byla v 8tt) volal šéf že by chtěl abych se co nejdřív vrátila do práce, na zkrácený úvazek, jestli bych si to nějak nemohla zařídit a tak. Takže jsem musela mlžit, pak tahal z chlapa rozumy jestli opravdu nechci a proč, to naštěstí chlap ustal, pak jsem do dvou tří dnů potratila, tak jsem ráda že se to tenkrát neprovalilo.
A stejně mě nikdo v práci nečekal - nejdřív příští rok v srpnu, tak jsem na to oznámení nějak nespěchala. Kdyby mě nepotkali holky ve městě, tak bych tam šla později.