Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
11.4.12 08:53
@pomeranca píše:
Holky co jste rodily nedávno (nebo i ostatní, pokud si to pamatujete) dostaly jste při odchodu z porodnice propouštěcí zprávu na sebe? Já myslela, že ji dostanu, ale nic… :nevim:

ja nedostala nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.4.12 09:32
@pomeranca píše:
Tak jsem volala do porodnice, ze jsem nedostala tu zpravu a pry jsem ji ani dostat nemela, ze ji poslou mji gyndr :nevim: Tak snad jo, asi nejaka novinka. Akorat mam resit s praktickou dr, jestli mam dost zeleza, tak nevim, jestli to nebude potrebovat :think:A dokonce jsme neplatili za otce u porodu :palec: vyslo to presne, od 6.4. se u nich neplati :twisted:

Jj s tim zelezem jsem to mela stejne.. nakonec mi ho napsala gyn, abych nemusela s malou k obvodakovi.

• Citovat
  • Upravit
8651
11.4.12 09:35
@pomeranca píše:
Tak jsem volala do porodnice, ze jsem nedostala tu zpravu a pry jsem ji ani dostat nemela, ze ji poslou mji gyndr :nevim: Tak snad jo, asi nejaka novinka. Akorat mam resit s praktickou dr, jestli mam dost zeleza, tak nevim, jestli to nebude potrebovat :think:A dokonce jsme neplatili za otce u porodu :palec: vyslo to presne, od 6.4. se u nich neplati :twisted:

Na to si stačí zajít např. na Zahradníkovu na odběr (přímo v laboratoři) a udělají ti krevní obraz, stojí to do 50 Kč vč. odběru a výsledek obvykle na počkání. Tak minimalizuješ lítání po doktorech a brzké vstávání na odběry. Já jsem to takhle dělala v těh. s Julou, měla jsem ke konci celkem nízké hodnoty hemoglobinu, ale po Aktiferrinu se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.4.12 09:38

No já mám obvodní za rohem a vstávání mi nevadí, teď je stejně všechno vzhůru nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
11.4.12 09:53
@pomeranca píše:

Kvůli železu mě poslali za gyn. myslím po 3 týdnech a dali mi domů železo. Kdyby chtěli k praktikovi, tak doufám, že mu tu zprávu pošlou taky?

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.4.12 10:36

@pomeranca A v porodnici ti zjišťovali to železo ještě?

Já mám právě od minulé kontroly před týdnem, taky nasazené železo (krevní obraz prý bída), a taky mě zajímá co po porodu, jestli budu muset k obvodní, na gyndu nebo do laboratoře, nebo jestli to ještě zjistí v porodnici.

Jinak papíry jsem po porodu malé měla dva - na sebe a na ní. Měla jsem nařízeno jít k obvoďákovi kvůli vysokému tlaku, tak jsem ofotila ten papír o sobě a nesla jsem jí ho tam.

• Citovat
  • Upravit
10713
11.4.12 10:48

V porodnici mi dělali krevní obraz, dali mi pár tablet domů, s tím, že pak mám zajít k praktikovi (po 3 dnech až to doberu.) Minule jsem to měla úplně stejně, ale k tomu jsem měla ten papír, kde to i bylo napsané. No tak tam v pátek ráno zajdu a uvidím, jestli budou mít moji zprávu nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.4.12 12:44

Petko, Bruni: No tak jsem trouba, ale mně ten režim vyhovuje. :nevim:

pomerančo: Já dostala jen pro holku, vůbec by mě nenapadlo, že mám dostat pro sebe. Navíc u porodu jsem měla svého gynekologa, takže co si napsal, to si napsal. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.4.12 13:19
@Flyingfrog píše:
Petko, Bruni: No tak jsem trouba, ale mně ten režim vyhovuje. :nevim:

Opakem anarchisty je trouba?

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.4.12 13:54

@Flyingfrog To jsem neřekla. Já jen psala že režim nemáme. Já si to neumím prostě představit mít ten den nalinkovaný.

• Citovat
  • Upravit
22590
11.4.12 14:02

Rezim mame, deti miluji rezim a ja jim ho rada dam, deti miluji jistoty a zajete koleje :nevim:
Samo ze se mi nehrouti kdyz pres den jdou spat pozdeji ci tak,ale vecer kolem seste chodime koupat, pak se da mladsi mliko a pred 19 uz chrni, Deniska ji veceri,koukne na pohadku, jde cistit zuby,vycura se,precte se pohadka a chrni :nevim: Izi zatim nese tezce jit spat pozdeji,ale Denisce uz je to sumak, jen je to dobre pro nas kdyz chceme nekam jit,mit klid apod… Ale zase mi rano vstavaji mezi 6-7 , nechrapeme do 9 jakonu Bruni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.4.12 14:06
@Mirii píše:
Ale zase mi rano vstavaji mezi 6-7 , nechrapeme do 9 jakonu Bruni :mrgreen:

Jo holka bejvávalo, teď se vstává někdy před sedmou, někdy až o půl osmé, dýl ani ťuk. A to chodí spát cca v deset.

• Citovat
  • Upravit
22590
11.4.12 14:08

Bruni ahaaaaaa, tak tady vidim vyhodu ja tech nasich deti co maji rezim :jazyk: a kolik ti spi ted pres den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.4.12 14:12

Tak já nemůžu ani říct vstávame v tolik a tolik - prostě až vstane tak vstane, každý den jinak - minulý týden skoro pořád mezi 6-7, včera v 8:30, dneska 7:30, zítra musím být v 8h u Dr, budeme vstávat kolem 6:30 a budit jí (což nemám ráda).

Pak samo každý den snídáme, pak jdeme do obchodu, pak je oběd a jde spát - ale časově prostě vždy jinak, vím že někteří řeknou v 11h se obědvá a basta, my jíme jak to výjde, pak spí, zase jeden den 30minut druhý den 4h.

A večer raději neřeším, bez tatínka spát nejde a nechce raději sedí u dveří a čeká, takže včera do 21:30 čekala, sice už okoupaná ale spát nešla prostě.

Koupat nekoupu každý den, ani časově přibližně stejně, prostě po večeři se někdy okoupe.

A spát chodí v rozmezí 20-22h.

Kdybych měla mít režim tak se z toho asi zblázním, hlavně já, nejsem člověk který by rád dělal něco ve stejnou dobu, tak proč to dělat s malou.

Navíc u nás fakt cestujeme k babičkám co 14 dnů - k jedné druhé, a nedokážu si představit že bych to podřizovala tak jak Fly psala spaní malé, jet v sobotu tam a v neděli zpátky, na co bych tam jela? Na těch pár hodin, to mi příjde taková divná návštěva, já jsem u rodičů ráda, a pokud možno celý víkend, jinak by malá ty babičky ani neznala.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
11.4.12 14:13
@Mirii píše:
Bruni ahaaaaaa, tak tady vidim vyhodu ja tech nasich deti co maji rezim :jazyk: a kolik ti spi ted pres den?

Co je za výhodu vstávat v šest? 8o
Co v tom vidíš za rozdíl v režimu spát od osmi do šesti nebo od desíti do sedmi? To jsem nepochopila…
Přes den tak 1-2 hodiny. Když nikam nejedeme, to pak dává desetiminutovky operativně v autě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí