Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
10.4.12 11:05

Rekla bych ze ty mas tuhle a to je HD klasika
 http://haipa-daipa.com/…nebelena.jpg

A vim ze o nich jsem cetla ze nejsou tak dobre jako pastelky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.4.12 11:19

@Mirii No já si na ní nestěžuju, dávám jí klidně i teď, jako široká je, ale na spaní se hodí :)

Střihově vypadají podobně teda. Akorát ta moje je dost jak struhadlo.

• Citovat
  • Upravit
2064
10.4.12 11:50

Jo Petko, máš HD klasiku. Pastelka by měla být lepší v tom, že má tenké lemování - takže by neměla být tak hamatná. Každopádně já mám pastelku HD bio a je to ta co mi přijde široká a na malé mimi moc objemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.4.12 12:47

Zuzu aha tak tady bude dle me kamen urazu ;) ja mela pastelku ( nebio ) prijde mi z nich nejuzsi…ale na zivo srovnani nemam, jen vim ze kdyz jsem ej shanela z druhe ruky,tak jsem nechtela klasiku ani tu bio......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.4.12 12:49

Peťko: Jojo, to bylo na tebe. Hm, když já bych taky dala plínu, ale to neuvidí z okna, tak to by pak byla jízda hooodně na prd.

Zuzu: Mně klidně i zapózuje, hlavně, když se pak bude moct na „Tejinku“ podívat. :-)

macinko: A konkrétně ty fleecáky, řvoucí dítě nebo ten příšerný kapesník nad ní. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.4.12 12:55

@Flyingfrog No já jsem jí tam dala obrázkovou :mrgreen: a kouká na slona a na lva :) - ale je fakt že mi jezdíme do města max 20minut, a když jedeme dál tak to vždy děláme tak že než nastartujeme malá spí :)

• Citovat
  • Upravit
13376
10.4.12 13:02
@Flyingfrog píše:
Peťko: Jojo, to bylo na tebe. Hm, když já bych taky dala plínu, ale to neuvidí z okna, tak to by pak byla jízda hooodně na prd.

Zuzu: Mně klidně i zapózuje, hlavně, když se pak bude moct na „Tejinku“ podívat. :-)

macinko: A konkrétně ty fleecáky, řvoucí dítě nebo ten příšerný kapesník nad ní. :-D :-D
:P :P Ty obr flísáčky :lol: Dítě je nádherné a kapesníku jsem si nevšimla:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
10.4.12 13:08
@Mirii píše:
Zuzu aha tak tady bude dle me kamen urazu ;) ja mela pastelku ( nebio ) prijde mi z nich nejuzsi…ale na zivo srovnani nemam, jen vim ze kdyz jsem ej shanela z druhe ruky,tak jsem nechtela klasiku ani tu bio......

V tom to nebude. Ta neBIO je totiž paradoxně ještě tlustší :D …alespoň ty co mám teď na skladě doma - BIO je taková tenší :roll: ..Tož u nás to bude v něčem jiném..No na nového prcka až se narodí tak ji zkusím :-) a pak vyfotím..Každopádně nevím jak je Petčina Bětka na fotce stará, ale na ní mi nepřijde ta plína nijak tlustá - ono je to o postavě asi..Mája je vyžle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
10.4.12 13:09

Tak po dlouhé době nakouknu a tady už je miminko- Pomerančo: obrovská gratulace k chlapečkovi :kytka: , hlavně ať se vám s miminkem dobře daří a dělá vám jen samou radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.4.12 13:13

Zuzu ja ji mela z druhe ruky,takze tlusta nebyla vubec :nevim: ale na trete si nakoupim par novych pastelek :srdce: a pak vam dam vedet, edit jestli teda trete nekdy bude :mrgreen: :P :mrgreen:
Ale je pravda ze Izi byla velka a tlusta,ona je i ted spis to baculatejsi dite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.4.12 13:15

Zuzu a jestli to treba nebylo rukama :P :P :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
10.4.12 13:16
@Mirii píše:
Zuzu a jestli to treba nebylo rukama :P :P :mrgreen: :jazyk:

No to je taky možné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..Já mám obě ruky levé a malá byla u přebalování vždy nedobrá, tak že by tím :think: .. :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.4.12 13:16

@zelazuzu Na těch fotkách má cca 4m (necelé) a to měla už 6,5kg.

• Citovat
  • Upravit
51750
10.4.12 18:40
@Mirii píše:
Kurnik tak jako dite v disane bylo obri,ale v pastelce? :zed: ta byla uplne super :nevim: :mrgreen: ja zatim slysela na pastelku jen kladne ohlasy, vy dve jste prvni co rikaji ne :mrgreen: a jak rikam mela jsem celkem tri kalhotovky a nenadchla me ani jedna,pritom jinak anavy tvori 90% moji vybavy ted :nevim: pastelka proste byla nej :srdce: :jazyk:

Souhlasím, pastelky byly na pidi mimi super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.4.12 20:38
@PetkaK píše:
@Flyingfrog No já jsem jí tam dala obrázkovou :mrgreen: a kouká na slona a na lva :) - ale je fakt že mi jezdíme do města max 20minut, a když jedeme dál tak to vždy děláme tak že než nastartujeme malá spí :)

Hm, my minimálně jednou měsíčně dvouhodinová cesta na Moravu a jelikož nejedeme v době jejího spaní, tak bdí a čučí, co se kolem děje. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure