Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Rekla bych ze ty mas tuhle a to je HD klasika
http://haipa-daipa.com/…nebelena.jpg
A vim ze o nich jsem cetla ze nejsou tak dobre jako pastelky ![]()
@Mirii No já si na ní nestěžuju, dávám jí klidně i teď, jako široká je, ale na spaní se hodí ![]()
Střihově vypadají podobně teda. Akorát ta moje je dost jak struhadlo.
Jo Petko, máš HD klasiku. Pastelka by měla být lepší v tom, že má tenké lemování - takže by neměla být tak hamatná. Každopádně já mám pastelku HD bio a je to ta co mi přijde široká a na malé mimi moc objemná.
Zuzu aha tak tady bude dle me kamen urazu
ja mela pastelku ( nebio ) prijde mi z nich nejuzsi…ale na zivo srovnani nemam, jen vim ze kdyz jsem ej shanela z druhe ruky,tak jsem nechtela klasiku ani tu bio......
Peťko: Jojo, to bylo na tebe. Hm, když já bych taky dala plínu, ale to neuvidí z okna, tak to by pak byla jízda hooodně na prd.
Zuzu: Mně klidně i zapózuje, hlavně, když se pak bude moct na „Tejinku“ podívat. ![]()
macinko: A konkrétně ty fleecáky, řvoucí dítě nebo ten příšerný kapesník nad ní.
![]()
@Flyingfrog No já jsem jí tam dala obrázkovou
a kouká na slona a na lva
- ale je fakt že mi jezdíme do města max 20minut, a když jedeme dál tak to vždy děláme tak že než nastartujeme malá spí ![]()
@Flyingfrog píše:
Peťko: Jojo, to bylo na tebe. Hm, když já bych taky dala plínu, ale to neuvidí z okna, tak to by pak byla jízda hooodně na prd.Zuzu: Mně klidně i zapózuje, hlavně, když se pak bude moct na „Tejinku“ podívat.
macinko: A konkrétně ty fleecáky, řvoucí dítě nebo ten příšerný kapesník nad ní.![]()
@Mirii píše:
Zuzu aha tak tady bude dle me kamen urazuja mela pastelku ( nebio ) prijde mi z nich nejuzsi…ale na zivo srovnani nemam, jen vim ze kdyz jsem ej shanela z druhe ruky,tak jsem nechtela klasiku ani tu bio......
V tom to nebude. Ta neBIO je totiž paradoxně ještě tlustší
…alespoň ty co mám teď na skladě doma - BIO je taková tenší
..Tož u nás to bude v něčem jiném..No na nového prcka až se narodí tak ji zkusím
a pak vyfotím..Každopádně nevím jak je Petčina Bětka na fotce stará, ale na ní mi nepřijde ta plína nijak tlustá - ono je to o postavě asi..Mája je vyžle..
Tak po dlouhé době nakouknu a tady už je miminko- Pomerančo: obrovská gratulace k chlapečkovi
, hlavně ať se vám s miminkem dobře daří a dělá vám jen samou radost!
Zuzu ja ji mela z druhe ruky,takze tlusta nebyla vubec
ale na trete si nakoupim par novych pastelek
a pak vam dam vedet, edit jestli teda trete nekdy bude
![]()
Ale je pravda ze Izi byla velka a tlusta,ona je i ted spis to baculatejsi dite ![]()
@Mirii píše:
Zuzu a jestli to treba nebylo rukama![]()
![]()
![]()
No to je taky možné
..Já mám obě ruky levé a malá byla u přebalování vždy nedobrá, tak že by tím
..
![]()
@Mirii píše:
Kurnik tak jako dite v disane bylo obri,ale v pastelce?ta byla uplne super
![]()
ja zatim slysela na pastelku jen kladne ohlasy, vy dve jste prvni co rikaji ne
a jak rikam mela jsem celkem tri kalhotovky a nenadchla me ani jedna,pritom jinak anavy tvori 90% moji vybavy ted
pastelka proste byla nej
![]()
Souhlasím, pastelky byly na pidi mimi super. ![]()
@PetkaK píše:
@Flyingfrog No já jsem jí tam dala obrázkovoua kouká na slona a na lva
- ale je fakt že mi jezdíme do města max 20minut, a když jedeme dál tak to vždy děláme tak že než nastartujeme malá spí
Hm, my minimálně jednou měsíčně dvouhodinová cesta na Moravu a jelikož nejedeme v době jejího spaní, tak bdí a čučí, co se kolem děje. ![]()