Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
8.4.12 11:39
@pomeranca píše:
Jinak k snídani jsem měla vánočku a za oknem sněží. Velikonoce jako vyšité :-)A abych se nenudila, jsem na pokoji s maminkou (určité menšiny) která má už třetí dítě a pomalu neví jak kojit, pořád se hádá se svým přítelem po telefonu, už několikrát se s ním rozešla a vzápětí brečela kamarádce do telefonu jak ho strašně miluje. No telenovela v přímém přenosu

Tak to je síla, perfektní prostředí k odpočinku po porodu, co,? :zed:

Tady taky trochu sněžilo, ale nic se neudrželo. Ty jsi teda na Obilňáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.4.12 11:53

Jsem na Polní. Odpočinek fakt k ničemu, druhá maminka (která má první dítě a věděla toho vic než ta první) ta taky pořád někomu telefonovala, takže jsem asi 10 slyšela to samé, musela to všem povykládat.

A teď jdu konečně obědvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.4.12 12:20
@pomeranca píše:
Jsem na Polní. Odpočinek fakt k ničemu, druhá maminka (která má první dítě a věděla toho vic než ta první) ta taky pořád někomu telefonovala, takže jsem asi 10 slyšela to samé, musela to všem povykládat.A teď jdu konečně obědvat

Špunty do uší :lol: No já bych tam zcvokla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.4.12 12:26
@ivuska.h píše: Špunty do uší :lol: No já bych tam zcvokla :zed:

Nemám k tomu daleko. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat zitra, až dotyčná půjde domů, jestli tu bude nějaká scéna (ten její přítel jí vyhrožuje, že jí dítě vezme atd.) A to nemluvím o tom, že s sebou má akorát plinky pro miminko a vložky pro sebe. A její první otázka na mě, prý jestli tu mám nějaký malovátka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
8.4.12 13:32
@pomeranca píše:
Jinak k snídani jsem měla vánočku a za oknem sněží. Velikonoce jako vyšité :-)A abych se nenudila, jsem na pokoji s maminkou (určité menšiny) která má už třetí dítě a pomalu neví jak kojit, pořád se hádá se svým přítelem po telefonu, už několikrát se s ním rozešla a vzápětí brečela kamarádce do telefonu jak ho strašně miluje. No telenovela v přímém přenosu

Jéééjdanečku tak to Ti tedy nezávidím…To je odpočinek - moje nervy…Tak se hlavně s prckem držte - to je teda telenovela jak sviňa :roll: :roll: :roll: …moje nervy…Některé ženské jsou fakt prdlé a chovají se až do smrti jak 13nactileté pubošky no..Přejeme vám s Májou krásné Velikonoce - ikdyž zasněžené :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.4.12 17:44

@pomeranca To je strašně sladká fotka… A jak malý přijal bráchu :D ?
Mi povídej o spolubydlících na pokoji - ta moje byla šílená, přecitlivělá, silně (až moc) věřící, furt nějaký problém… No děs :roll:
Prosím tě,mohla bys mi popsat jaké to je rodit po SC…jestli je to lepší,nebo horší…nemyslím pocity po narození a tak… Ale fyzicky,bolest… Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.4.12 18:04

Porod po císaři by mě taky moc zajímal :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10713
8.4.12 18:27

Holky mám to v plánu, ale ťukat na mobilu to nebudu.

Stručně: je to prostě přirozený porod, tak se to tak nejak snáší líp. Bolí sedět, ale ne tolik jak jsem si myslela. A ten porod si myslim že jsem neměla tak hrozný, spíš to šití byl pěknej humus… Protože to už to máš vlastně za sebou, ale furt do tebe rejpou :zed: a blbě se mi čurá :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.4.12 18:32

A myslela jsem že mě treba bude při porodu bolet jizva, nebo tak, ale úplně v pohodě, asi jsem se dobře zahojila.

Jinak Šimon je z Matouška nadšený, pořád ho hladil, tak zatím to vypadá dobře. Samozřejmě mu vůbec máma nechybí (včera mě ani nepoznal), je doma strašně hodný a šikovný, prý stále úspěšně pokračují s nočníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.4.12 18:49
@pomeranca píše:
(včera mě ani nepoznal)

8o :mrgreen:
A Tobě nenutili císaře? Mně doktor rovnou řekl, že po jednom císaři doporučují opět císaře. Já ho nechci, ale na to pohádat se s ním bude ještě moře času :roll:

• Citovat
  • Upravit
10713
8.4.12 19:22
@Brunifid píše:
8o :mrgreen:
A Tobě nenutili císaře? Mně doktor rovnou řekl, že po jednom císaři doporučují opět císaře. Já ho nechci, ale na to pohádat se s ním bude ještě moře času :roll:

Ne vůbec, tady se snaží o přirozený porod i po císaři, samozřejmě pokud se to rozjede samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.4.12 19:27

Jinak telenovela pokračuje. Ten přítel tu dnes byl, velkolepě se usmířili a zitra si jí tu s velkou láskou vyzvedne (jsem zvědavá, jestli se jeste stihnou do té doby znovu rozejít.)
A doprčic nechci si s ní povídat :-@ :cert: ale ona se mnou jo :rool:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.4.12 19:29
@pomeranca píše:
A doprčic nechci si s ní povídat :-@ :cert: ale ona se mnou jo :rool:

Tak si povídej o látkovkách, ne? :mrgreen: A nošení v šátku. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5009
8.4.12 19:30

pomeranca,

dělej, že spíš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.4.12 19:50

O plinkach? Haha. Dneska se mě ptala, jestli kouřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure