Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@pomeranca píše:
Jinak k snídani jsem měla vánočku a za oknem sněží. Velikonoce jako vyšitéA abych se nenudila, jsem na pokoji s maminkou (určité menšiny) která má už třetí dítě a pomalu neví jak kojit, pořád se hádá se svým přítelem po telefonu, už několikrát se s ním rozešla a vzápětí brečela kamarádce do telefonu jak ho strašně miluje. No telenovela v přímém přenosu
Tak to je síla, perfektní prostředí k odpočinku po porodu, co,? ![]()
Tady taky trochu sněžilo, ale nic se neudrželo. Ty jsi teda na Obilňáku?
Jsem na Polní. Odpočinek fakt k ničemu, druhá maminka (která má první dítě a věděla toho vic než ta první) ta taky pořád někomu telefonovala, takže jsem asi 10 slyšela to samé, musela to všem povykládat.
A teď jdu konečně obědvat
@pomeranca píše:
Jsem na Polní. Odpočinek fakt k ničemu, druhá maminka (která má první dítě a věděla toho vic než ta první) ta taky pořád někomu telefonovala, takže jsem asi 10 slyšela to samé, musela to všem povykládat.A teď jdu konečně obědvat
Špunty do uší
No já bych tam zcvokla ![]()
@ivuska.h píše: Špunty do ušíNo já bych tam zcvokla
Nemám k tomu daleko. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat zitra, až dotyčná půjde domů, jestli tu bude nějaká scéna (ten její přítel jí vyhrožuje, že jí dítě vezme atd.) A to nemluvím o tom, že s sebou má akorát plinky pro miminko a vložky pro sebe. A její první otázka na mě, prý jestli tu mám nějaký malovátka. ![]()
@pomeranca píše:
Jinak k snídani jsem měla vánočku a za oknem sněží. Velikonoce jako vyšitéA abych se nenudila, jsem na pokoji s maminkou (určité menšiny) která má už třetí dítě a pomalu neví jak kojit, pořád se hádá se svým přítelem po telefonu, už několikrát se s ním rozešla a vzápětí brečela kamarádce do telefonu jak ho strašně miluje. No telenovela v přímém přenosu
Jéééjdanečku tak to Ti tedy nezávidím…To je odpočinek - moje nervy…Tak se hlavně s prckem držte - to je teda telenovela jak sviňa
…moje nervy…Některé ženské jsou fakt prdlé a chovají se až do smrti jak 13nactileté pubošky no..Přejeme vám s Májou krásné Velikonoce - ikdyž zasněžené
![]()
@pomeranca To je strašně sladká fotka… A jak malý přijal bráchu
?
Mi povídej o spolubydlících na pokoji - ta moje byla šílená, přecitlivělá, silně (až moc) věřící, furt nějaký problém… No děs ![]()
Prosím tě,mohla bys mi popsat jaké to je rodit po SC…jestli je to lepší,nebo horší…nemyslím pocity po narození a tak… Ale fyzicky,bolest… Moc děkuji ![]()
Holky mám to v plánu, ale ťukat na mobilu to nebudu.
Stručně: je to prostě přirozený porod, tak se to tak nejak snáší líp. Bolí sedět, ale ne tolik jak jsem si myslela. A ten porod si myslim že jsem neměla tak hrozný, spíš to šití byl pěknej humus… Protože to už to máš vlastně za sebou, ale furt do tebe rejpou
a blbě se mi čurá :-S
A myslela jsem že mě treba bude při porodu bolet jizva, nebo tak, ale úplně v pohodě, asi jsem se dobře zahojila.
Jinak Šimon je z Matouška nadšený, pořád ho hladil, tak zatím to vypadá dobře. Samozřejmě mu vůbec máma nechybí (včera mě ani nepoznal), je doma strašně hodný a šikovný, prý stále úspěšně pokračují s nočníkem.
@pomeranca píše:
(včera mě ani nepoznal)
![]()
A Tobě nenutili císaře? Mně doktor rovnou řekl, že po jednom císaři doporučují opět císaře. Já ho nechci, ale na to pohádat se s ním bude ještě moře času ![]()
@Brunifid píše:
![]()
A Tobě nenutili císaře? Mně doktor rovnou řekl, že po jednom císaři doporučují opět císaře. Já ho nechci, ale na to pohádat se s ním bude ještě moře času
Ne vůbec, tady se snaží o přirozený porod i po císaři, samozřejmě pokud se to rozjede samo.
Jinak telenovela pokračuje. Ten přítel tu dnes byl, velkolepě se usmířili a zitra si jí tu s velkou láskou vyzvedne (jsem zvědavá, jestli se jeste stihnou do té doby znovu rozejít.)
A doprčic nechci si s ní povídat :-@
ale ona se mnou jo :rool:
@pomeranca píše:
A doprčic nechci si s ní povídat :-@ale ona se mnou jo :rool:
Tak si povídej o látkovkách, ne?
A nošení v šátku. ![]()