Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
7.4.12 13:10

@zelazuzu Já chtěla Matěje. Pak jsem se zaregistrovala na eMimino, trochu po tom začala koukat a s hrůzou jsem zjistila, že Mates (Matěj / Matyáš) je každej pátej. 8o Měli jsme prekérku, jména, co se mi líbí, mi buď chlap zavrhnul (Marek) nebo se nehodí k příjmení (Richard, Oskar). Pak se mi ještě líbí Oliver, Vladimír, František. No a samozřejmě to, co mám vybraný.
Já bych nedala jméno po rodičích. Do čtyřiceti to bude „malej Jarda“, takový exemplář mám doma. Dopisy si poznají podle toho, co je uvnitř :roll: Křížem se mi to líbí (kluk po mámě, holka po tátovi).

• Citovat
  • Upravit
51750
7.4.12 13:12

Bruni, tak v tom případě máš pro kluka jasné jméno ne? Když do kříže, tak do kříže. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.4.12 13:16
@Katy2 píše:
Bruni, tak v tom případě máš pro kluka jasné jméno ne? Když do kříže, tak do kříže. :mrgreen:

Tak to ani omylem, moje jméno se mi nelíbí a v klučičí variantě bych se poblila :?
Teď abych se někoho nedotkla. Ale mně se prostě nelíbí, to bych to dítě snad kvůli jménu musela dát do baby boxu 8o

• Citovat
  • Upravit
14106
7.4.12 13:17

Jooo, Matyáš… Od nějakých mých 13 let se mi to jméno líbí kvůli jednomu herci a pak dospěju, dojdu k tomu, že čekám dítě a kolem mě samý Matyáš a Matěj. :cert:

Zuzu: No Petr napadl moji mamku, když už mám manžela Pavla, tak aby hoši slavili svátek ve stejný den. Haha. Akorát mi přijde, že k našemu příjmení se nehodí. Plus se nehodí jména, co končí na V a F. No a Františka nedám, jmenuje se tak opilecký strýc manžela a navrch ještě bratranec. :roll:

Jména po rodičích taky nemám ráda. Křížem to snesu, ale pochybuju, že by chlap souhlasi se jménem po mně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.4.12 13:18

Holky, co blbnete, já mám 4týdny před porodem a jméno nemáme :roll: .

A to jsme si vždycky říkali jak jsou ty jména jednoduché (u holek jich máme spoustu oblíbených) a teď jsme na bodu mrazu se jménem :cert:

Jinak moje návrhy byli Štěpánka-Štěpán, Tadeáš, Daniel, Magdaléna, Julie, Dominika, Klaudie.

Manžel by chtěl Veroniku nebo Martinu, na kluka pak Daniela nebo Víta.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.4.12 13:21

@Flyingfrog A jak Ty se jmenuješ? :oops: :mrgreen:
František byl děda jak z mojí, tak z Pavlovo strany, takže to taky nedáme, ale jméno se mi líbí. Jo a ještě Toník (Antonín), ale to se chlap divně koukal, to je totiž jeden soused :oops: :mrgreen:
Koukám, že jedeš do HK na UTZ, proč tak daleko? Budeš mít s sebou Stelu?

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.4.12 13:22

@PetkaK Dejte do klobouku Klaudie a Veronika a tahejte, to jsou krásný jména obě (teda pokud se vám hodí k příjmení). :palec:

• Citovat
  • Upravit
14106
7.4.12 13:25
@Brunifid píše:
@Flyingfrog A jak Ty se jmenuješ? :oops: :mrgreen:
František byl děda jak z mojí, tak z Pavlovo strany, takže to taky nedáme, ale jméno se mi líbí. Jo a ještě Toník (Antonín), ale to se chlap divně koukal, to je totiž jeden soused :oops: :mrgreen:
Koukám, že jedeš do HK na UTZ, proč tak daleko? Budeš mít s sebou Stelu?

No a které jméno bys ráda věděla? Mám 2. :-D
Do HK jedu k prof. Eliášovi na podrobný genetický ultrazvuk kvůli blbým triplům. :roll: Vyšlo mi vysoké hCG a babizna na genetice by mě hnala na AMC, jsem řekla, že nechci, když komplexně je test OK a že chci jen ten UTZ, tak jedu za necelých 14 dní. Stelu neberu. Mám tam být ve 12h a jelikož to tam neodflakují, můžu čekat a ona navíc tou dobou chodí spát. Chlap si bere dovolenou a já si dělám výlet do tvého kraje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.4.12 13:26

@Brunifid Klaudie je favoritka největší, ale byla vyřazená z důvodu svátku 5.5 a termínu porodu 6.5 :) Jinak by to byla asi s největší pravděpodobnosti.

Veroniku nechci já, já nechci žádné jméno co obsahuje „R“ kvůli ráčkování.

• Citovat
  • Upravit
14106
7.4.12 13:26
@PetkaK píše:
Holky, co blbnete, já mám 4týdny před porodem a jméno nemáme :roll: .

A to jsme si vždycky říkali jak jsou ty jména jednoduché (u holek jich máme spoustu oblíbených) a teď jsme na bodu mrazu se jménem :cert:

Jinak moje návrhy byli Štěpánka-Štěpán, Tadeáš, Daniel, Magdaléna, Julie, Dominika, Klaudie.

Manžel by chtěl Veroniku nebo Martinu, na kluka pak Daniela nebo Víta.

Vít je krásné jméno. Žel k našemu příjmení totálně nepoužitelné. :,(

Já jsem hrozná, potřebuju vědět jména, prostě potřebuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
7.4.12 13:28
@PetkaK píše:
@Brunifid Klaudie je favoritka největší, ale byla vyřazená z důvodu svátku 5.5 a termínu porodu 6.5 :) Jinak by to byla asi s největší pravděpodobnosti.Veroniku nechci já, já nechci žádné jméno co obsahuje „R“ kvůli ráčkování.

Peťko, mnou vybrané holčičí jméno má svátek kolem mého TP. Mně je to teda tvrdě ukradené. :-) Přeci kvůli svátku nezavrhnu krásné jméno. Moje kamarádka je 19.2. a jmenuje se Lenka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.4.12 13:29

@Flyingfrog Já bych už to taky ráda věděla. Prostě je to pořád miminko, a to se co nevidět narodí.

S Alžbětkou jsme neměli problém - do 5m to byla Ema, a pak jsme to změnili na ALžbětu a od té doby se nic neměnilo, nikdo z nás neměl pochybnost. Teď jí máme.

Ještě je favoritka Daniela. Nám Vít k příjmení jde :) - ale chápu že k Vašem ne.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.4.12 13:31

@Flyingfrog Když nám se nějak nechce dávat jméno z dubna a května a přitom právě v těchto měsících jsme vybrali nejvíc (tuším že 4 holčičí, a 3 klučičí).

• Citovat
  • Upravit
14106
7.4.12 13:35

Bruni: Jo a to daleko jsi myslela vážně? Mám HK ani ne půl hodiny vlakem. :mrgreen:

Peťko: Vždyť ty svátky jsou jedno, teda pokud je hodně slavíte, tak asi ne no.
My je právě neslavíme. Leda tak popřát a dát pididrobnost. Stela teď ještě nedostává od nás vůbec nic. Hračky kupuju průběžně, když mi přijde, že ji nudí ty, co má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.4.12 13:46

@Flyingfrog Právě že se u nás v obou rodinách svátky dost slaví - dospělých ani tak ne, ale dětí na 200% :( - proto k tomu máme takový trošku „blok“. Já si myslím že se rozhodneme až za porodu/po porodu - prý to jde, tak co, vrásky z toho sice máme, ale nějak to doapdne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí