Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
6.4.12 21:45

@pomeranca To máš asi taky T-mobile, že? Na něco takového jsem právě taky narazila.

Ale já nemám v mobilu ani nastavená ta čísla na které se ten net spojuje atd. Ty jsem ve vzteku tenkrát vymazala.

Jo a kolik malej váží? A je skoro v termínu, že? Ty jsi měla myslím skoro přesně o měsíc dřív než já termín.

• Citovat
  • Upravit
14106
6.4.12 21:49

@PetkaK Já měla jednu dobu vodafone a tam net za paušál na měsíc. To bylo příjemné, pak jsem se s vodafonem rozloučila a mám kyslíky a tam ho aktivovaný nemám. Ale u mě do září ještě času dost. :-)

@pomeranca píše:
Prozatím jsem aspoň ráda, že vyšel přirozený porod, okamžité položení na hruď a včasné přiložení. Na por sále jsme byli po porodu 4 hodiny.

To je dobře, že takhle to vyšlo.
A kolik máš ten tlak? Já mám zase nízký, ale u Stely jsem byla naštěstí v pohodě. To jsem měla občas až moc nízký, že se sestra divila, že jsem přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.4.12 21:50

Mám vodafone.

Měl 3380 g a 52 cm, prostě tak akorát. Narodil se den před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.4.12 21:53

Tlak na posteli už byl v normě, tak to bylo asi vším dohromady. Možná i málo glukózy. Teď jsem se už zvládla i posadit bez motání hlavy, takže se to zlepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.4.12 21:55
@pomeranca píše:
Prozatím jsem aspoň ráda, že vyšel přirozený porod, okamžité položení na hruď a včasné přiložení. Na por sále jsme byli po porodu 4 hodiny.

Tak aspoň že tak, snad ti bude brzo dobře, snědla jsi něco? Nebo aspoň nějaké bonbóny s hroznovým cukrem a hlavně hodně pít, pokud jsi měla větší krevní ztrátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.12 22:01
@pomeranca píše:
Jdu se chlubit. Dnes v 15.54 se nám narodil Matouš. Je krásný a už se těším, až ho zabalim do látkové plenky :-D

Gratuluji :kytka:

Ja se jdu chlubit ze uz je Izi skoro bez plen :mrgreen: momentalne rozprodavam vybavu :mrgreen: jsem zvedava zda ji budu treba za rok a pul zase nakupovat :mrgreen: ale nakukovat sem na vas jeste sem tam budu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.4.12 22:02

@Mirii A kde máš inzeráty? Bych omrkla.

• Citovat
  • Upravit
14106
6.4.12 22:02
@pomeranca píše:
Mám vodafone.Měl 3380 g a 52 cm, prostě tak akorát. Narodil se den před termínem.

To jsou pěkné míry.

A vodafone zdražil? Dřív ten net na den byl za 17Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
6.4.12 22:03
@Mirii píše:
Ja se jdu chlubit ze uz je Izi skoro bez plen :mrgreen: momentalne rozprodavam vybavu :mrgreen: jsem zvedava zda ji budu treba za rok a pul zase nakupovat :mrgreen: ale nakukovat sem na vas jeste sem tam budu ;)

Gratuluju. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.12 22:03
@pomeranca píše:
Já si aktivovala připojení na den (od chvíle, kdy se připojím, 24 hodin za 25 korun) tak toho teď musim pořádně využít. Zvlášť, když se ještě neodvažuji si stoupnout.

A hlavne dokud je pred tebou par sladkych dni novorozeneckeho spanku :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.4.12 22:05
@PetkaK píše:
@Mirii A kde máš inzeráty? Bych omrkla.

Zadne nemam :mrgreen: ja to zatim udavam holkam na jedne uzamcene diskuzi :mrgreen: nejak na prodej nespecham, ale az se dokopu tak sem hodim odkaz co vsechno vubec mam na prodej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.4.12 22:07
@pomeranca píše:

Gratuluju!

• Citovat
  • Upravit
3780
6.4.12 22:22

Taky gratuluju ! A přeju, ať si brzo fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.4.12 22:29

Dostala jsem večeři, ale mám ještě hlad. A ty bonbóny taky jím. Pít se snažím, však se to pomalu zlepšuje. Byla jsem i na wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
6.4.12 23:15

jee gratuluju moc, taky jsem si hned vsimla super jmen brachu :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat