Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@PetkaK Já měla jednu dobu vodafone a tam net za paušál na měsíc. To bylo příjemné, pak jsem se s vodafonem rozloučila a mám kyslíky a tam ho aktivovaný nemám. Ale u mě do září ještě času dost. ![]()
@pomeranca píše:
Prozatím jsem aspoň ráda, že vyšel přirozený porod, okamžité položení na hruď a včasné přiložení. Na por sále jsme byli po porodu 4 hodiny.
To je dobře, že takhle to vyšlo.
A kolik máš ten tlak? Já mám zase nízký, ale u Stely jsem byla naštěstí v pohodě. To jsem měla občas až moc nízký, že se sestra divila, že jsem přišla.
Mám vodafone.
Měl 3380 g a 52 cm, prostě tak akorát. Narodil se den před termínem.
Tlak na posteli už byl v normě, tak to bylo asi vším dohromady. Možná i málo glukózy. Teď jsem se už zvládla i posadit bez motání hlavy, takže se to zlepšuje.
@pomeranca píše:
Prozatím jsem aspoň ráda, že vyšel přirozený porod, okamžité položení na hruď a včasné přiložení. Na por sále jsme byli po porodu 4 hodiny.
Tak aspoň že tak, snad ti bude brzo dobře, snědla jsi něco? Nebo aspoň nějaké bonbóny s hroznovým cukrem a hlavně hodně pít, pokud jsi měla větší krevní ztrátu.
@pomeranca píše:
Jdu se chlubit. Dnes v 15.54 se nám narodil Matouš. Je krásný a už se těším, až ho zabalim do látkové plenky
Gratuluji ![]()
Ja se jdu chlubit ze uz je Izi skoro bez plen
momentalne rozprodavam vybavu
jsem zvedava zda ji budu treba za rok a pul zase nakupovat
ale nakukovat sem na vas jeste sem tam budu ![]()
@pomeranca píše:
Mám vodafone.Měl 3380 g a 52 cm, prostě tak akorát. Narodil se den před termínem.
To jsou pěkné míry.
A vodafone zdražil? Dřív ten net na den byl za 17Kč.
@Mirii píše:
Ja se jdu chlubit ze uz je Izi skoro bez plenmomentalne rozprodavam vybavu
jsem zvedava zda ji budu treba za rok a pul zase nakupovat
ale nakukovat sem na vas jeste sem tam budu
Gratuluju. ![]()
@pomeranca píše:
Já si aktivovala připojení na den (od chvíle, kdy se připojím, 24 hodin za 25 korun) tak toho teď musim pořádně využít. Zvlášť, když se ještě neodvažuji si stoupnout.
A hlavne dokud je pred tebou par sladkych dni novorozeneckeho spanku
![]()
@PetkaK píše:
@Mirii A kde máš inzeráty? Bych omrkla.
Zadne nemam
ja to zatim udavam holkam na jedne uzamcene diskuzi
nejak na prodej nespecham, ale az se dokopu tak sem hodim odkaz co vsechno vubec mam na prodej ![]()
@pomeranca píše:
Gratuluju!
Dostala jsem večeři, ale mám ještě hlad. A ty bonbóny taky jím. Pít se snažím, však se to pomalu zlepšuje. Byla jsem i na wc
jee gratuluju moc, taky jsem si hned vsimla super jmen brachu
![]()
@pomeranca To máš asi taky T-mobile, že? Na něco takového jsem právě taky narazila.
Ale já nemám v mobilu ani nastavená ta čísla na které se ten net spojuje atd. Ty jsem ve vzteku tenkrát vymazala.
Jo a kolik malej váží? A je skoro v termínu, že? Ty jsi měla myslím skoro přesně o měsíc dřív než já termín.