Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
6.4.12 20:56

@pomeranca Moc gratuluju a přeji hodně zdravíčka :)

• Citovat
  • Upravit
10713
6.4.12 21:05

Ani se mi nezdál těžký, myslela jsem že to bude horší. Celkem 10 hodin kontra. Akorát mám nízký tlak a k tomu ta velká ztráta krve udělaly svoje. Doufám, že ráno to bude lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
6.4.12 21:06
@pomeranca píše:
Ani se mi nezdál těžký, myslela jsem že to bude horší. Celkem 10 hodin kontra. Akorát mám nízký tlak a k tomu ta velká ztráta krve udělaly svoje. Doufám, že ráno to bude lepší…

Držím pěsti, ať je a jste brzy spolu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
6.4.12 21:15

@pomeranca tak se dobře vyspi, ať si zítra fit na malého :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
6.4.12 21:19

@pomeranca

Veelka gratulace! A obdiv, ze jses schopna psat :mrgreen: :kytka: :kytka: Hodne zdravicka obema!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.4.12 21:25

Tak co bych měla dělat. Manžel mi aktivoval net v mobilu, dítě je daleko, nemůžu usnout, můžu jen ležet, tak se strašně nudím :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
6.4.12 21:28
@pomeranca píše:
Jdu se chlubit. Dnes v 15.54 se nám narodil Matouš. Je krásný a už se těším, až ho zabalim do látkové plenky :-D

No to je nááádherná zprávička, tak obrovská gratulace :kytka: :kytka: a šup šup ať jste doma, už se těším na fotečku nejlíp v látkovce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.4.12 21:32
@pomeranca píše:
Tak co bych měla dělat. Manžel mi aktivoval net v mobilu, dítě je daleko, nemůžu usnout, můžu jen ležet, tak se strašně nudím :-P

Já už bych si měla taky ten net na mobilu aktivovat, nějak to pořád odkládám, až to odložím tak daleko, že budu dřív v porodnici než to budu mít aktivní.

• Citovat
  • Upravit
1962
6.4.12 21:33
@pomeranca píše:
Tak co bych měla dělat. Manžel mi aktivoval net v mobilu, dítě je daleko, nemůžu usnout, můžu jen ležet, tak se strašně nudím :-P

Jo, tak ja vlastne taky zhavila mobil, to je fakt ;) Ale nemela jsem problemy se spankem, jak byla Nelca pryc, vytuhla jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.4.12 21:35
@pomeranca píše:

Moc gratuluju! Nosí ti ho aspoň na kojení? A proč ho nemůžeš mít u sebe v postýlce, přece bys zavolala sestru, kdyby něco… Je to smutné, že nemůže být u tebe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
6.4.12 21:37
@PetkaK píše:
Já už bych si měla taky ten net na mobilu aktivovat, nějak to pořád odkládám, až to odložím tak daleko, že budu dřív v porodnici než to budu mít aktivní.

Já ho mám zase zrušený, takže za čas abych aktivovala. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.4.12 21:39

Sestřička říkala, že mi ho na kojení přinese, ale zatím asi spí. Já se stejně na nic necítím a jsem ráda, že žiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.4.12 21:41

@Flyingfrog Já nemám odvahu se k tomu dokopat. Při koupi tohoto mobilu před 2mi lety byl ten mobil nějak nastavený tak aby tam cosik bylo s internetem, a já jsem to vůbec nevěděla, nepoužívala a přišla faktura na skoro 1000kč, a když jsem se tam šla rozčilovat co to jako je, tak mi ukázali že jsem každých deset minut, dnem i nocí skoro 14 dní v kuse měla připojení na internet, pravidelné třeba 21:05:10, 21:15:10 atd atd. Reklamaci mi neuznali, takže já jsem z mobilu vymazala všechna internetová nastavení a od té doby jsem v klidu a fakturky mám malé.

Ale už párkrát jsem ho potřebovala, ne nezbytně, ale bylo by to příjemné. Tak teď přemýšlím že bych si to na měsíc až dva nějak zase pustila.

• Citovat
  • Upravit
10713
6.4.12 21:41

Prozatím jsem aspoň ráda, že vyšel přirozený porod, okamžité položení na hruď a včasné přiložení. Na por sále jsme byli po porodu 4 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.4.12 21:44

Já si aktivovala připojení na den (od chvíle, kdy se připojím, 24 hodin za 25 korun) tak toho teď musim pořádně využít. Zvlášť, když se ještě neodvažuji si stoupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure