Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ani se mi nezdál těžký, myslela jsem že to bude horší. Celkem 10 hodin kontra. Akorát mám nízký tlak a k tomu ta velká ztráta krve udělaly svoje. Doufám, že ráno to bude lepší…
@pomeranca píše:
Ani se mi nezdál těžký, myslela jsem že to bude horší. Celkem 10 hodin kontra. Akorát mám nízký tlak a k tomu ta velká ztráta krve udělaly svoje. Doufám, že ráno to bude lepší…
Držím pěsti, ať je a jste brzy spolu. ![]()
Veelka gratulace! A obdiv, ze jses schopna psat
Hodne zdravicka obema!
Tak co bych měla dělat. Manžel mi aktivoval net v mobilu, dítě je daleko, nemůžu usnout, můžu jen ležet, tak se strašně nudím ![]()
@pomeranca píše:
Jdu se chlubit. Dnes v 15.54 se nám narodil Matouš. Je krásný a už se těším, až ho zabalim do látkové plenky
No to je nááádherná zprávička, tak obrovská gratulace
a šup šup ať jste doma, už se těším na fotečku nejlíp v látkovce ![]()
@pomeranca píše:
Tak co bych měla dělat. Manžel mi aktivoval net v mobilu, dítě je daleko, nemůžu usnout, můžu jen ležet, tak se strašně nudím
Já už bych si měla taky ten net na mobilu aktivovat, nějak to pořád odkládám, až to odložím tak daleko, že budu dřív v porodnici než to budu mít aktivní.
@pomeranca píše:
Tak co bych měla dělat. Manžel mi aktivoval net v mobilu, dítě je daleko, nemůžu usnout, můžu jen ležet, tak se strašně nudím
Jo, tak ja vlastne taky zhavila mobil, to je fakt
Ale nemela jsem problemy se spankem, jak byla Nelca pryc, vytuhla jsem ![]()
@pomeranca píše:
Moc gratuluju! Nosí ti ho aspoň na kojení? A proč ho nemůžeš mít u sebe v postýlce, přece bys zavolala sestru, kdyby něco… Je to smutné, že nemůže být u tebe ![]()
@PetkaK píše:
Já už bych si měla taky ten net na mobilu aktivovat, nějak to pořád odkládám, až to odložím tak daleko, že budu dřív v porodnici než to budu mít aktivní.
Já ho mám zase zrušený, takže za čas abych aktivovala. ![]()
Sestřička říkala, že mi ho na kojení přinese, ale zatím asi spí. Já se stejně na nic necítím a jsem ráda, že žiju…
@Flyingfrog Já nemám odvahu se k tomu dokopat. Při koupi tohoto mobilu před 2mi lety byl ten mobil nějak nastavený tak aby tam cosik bylo s internetem, a já jsem to vůbec nevěděla, nepoužívala a přišla faktura na skoro 1000kč, a když jsem se tam šla rozčilovat co to jako je, tak mi ukázali že jsem každých deset minut, dnem i nocí skoro 14 dní v kuse měla připojení na internet, pravidelné třeba 21:05:10, 21:15:10 atd atd. Reklamaci mi neuznali, takže já jsem z mobilu vymazala všechna internetová nastavení a od té doby jsem v klidu a fakturky mám malé.
Ale už párkrát jsem ho potřebovala, ne nezbytně, ale bylo by to příjemné. Tak teď přemýšlím že bych si to na měsíc až dva nějak zase pustila.
Prozatím jsem aspoň ráda, že vyšel přirozený porod, okamžité položení na hruď a včasné přiložení. Na por sále jsme byli po porodu 4 hodiny.
Já si aktivovala připojení na den (od chvíle, kdy se připojím, 24 hodin za 25 korun) tak toho teď musim pořádně využít. Zvlášť, když se ještě neodvažuji si stoupnout.
@pomeranca Moc gratuluju a přeji hodně zdravíčka