Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
4.4.12 16:54
@Jaja157 píše:
No jo, ale aspon u Libstatu se susicka nesmi,tak nevim, jestli by sis pomohla. :)

Proč by Libštáty nesnesly sušičku??? Prdlačky…Jestli je to někde napsané, tak je to myslím chyba tisku :lol: - nebo jen hloupý sychr od výrobce :think: - když plíny snesou vyvářku a žehlení, tak je hloupost aby nemohly do sušičky, alespoň dle logické úvahy :nevim:

Jinak čtvercovky jsem žehlila taky - nesnáším jak jsou tvrdé a neforemné a ani uhlazení rukou moc nepomáhá :( ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.12 17:51
@Hanule píše:
Libštátské ani neznám :lol: Které to jsou? Popravdě u čtvercovek na názvy nekoukám :think: Všechny je beru nastejno.Což mi připomnělo - nemáte někdo vyzkoušené „nové Ikea čtverce“? Jsme tam v pondělí byli, ale jsou teď 2ks za 80kč a přijde mi to o hodně hadrovatější :think:

http://www.libstatskepleny.cz/
Mam pocit, ze jsou o krapinek lepsi nez Kikko, ale proste klasicky „totacovky“ uz nejsou nikde no :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
4.4.12 18:17

já mám čtverce 14 let staré, po starší dceři a to co jsem teď viděla u nás v obchodě byla proti tomu fáčovina :roll: na výrobce jsem se tedy nekoukala, jsem jen byla mrknout, jestli se dá něco na látkování koupit mimo net - a měli prd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.4.12 18:42

Tak právě nové Libštáty Extra kvalita jsou min. stejně pevné a silné jak ty totáčovky :-) - nevím tedy jak dlouho vydrží, ale jsou silné asi jako osušky. Jinak je fakt blbost že by ty plíny nemohly do sušičky - a nikdo ani výrobce mě nepřesvědčí o opaku :P :mrgreen: ..jen se fakt asi sychruje…ona jako sušička ničí všechno prádlo že…ale to samé myčka nádobí a to samé i pračka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.4.12 18:58

Ja mam teda jednu varku libstatu a jednu Kikko LUX ECO - nesrovnatelne lepsi jsou Kikko Lux Eco, jsou pevnejsi, daleko lepe se zehli a celkove jsou jemnejsi. Libstat uz bych si znovu nekoupila!Nemam teda ale ty Extra kvalita, to je fakt, mam ty normalni, co byly v takovem plastovem balicku se zelenym a modrym napisem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
4.4.12 19:04

xlin, to bude asi tím,že Kikko máš LUX..kdybys koupila obyč Kikko,tak budou na tom hůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.4.12 19:05

@xlin Téda,že se ukážeš :-) Jak se máte :mrgreen: ? Za chvíli máme narozky :lol: Vy teda premieru - ty jsou nej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.4.12 19:06
@xlin píše:
Ja mam teda jednu varku libstatu a jednu Kikko LUX ECO - nesrovnatelne lepsi jsou Kikko Lux Eco, jsou pevnejsi, daleko lepe se zehli a celkove jsou jemnejsi. Libstat uz bych si znovu nekoupila!Nemam teda ale ty Extra kvalita, to je fakt, mam ty normalni, co byly v takovem plastovem balicku se zelenym a modrym napisem…

Jo, to je ono - Ty klasické Libštáty jsou zase lepší, než klasické Kikko, ale Kikko Lux jsou zase lepší, než klasické Libštáty, ale zase Libštát extra kvalita jsou zase lepší než Kikko Lux :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - je to holt o té gramáži a odrazí se to snad skoro vždy na ceně…
Každopádně snad všechno je lepší, než no name čtvercovky z obchodu kde jinak látkovky nevedou :cert: - když jsem čekala malou, tak jsem sháněla látkové plíny a oni mi nabídli síťovinu čtvercovou - jinak se to nedá nazvat :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.4.12 19:08
@zelazuzu píše:
Jo, to je ono - Ty klasické Libštáty jsou zase lepší, než klasické Kikko, ale Kikko Lux jsou zase lepší, než klasické Libštáty, ale zase Libštát extra kvalita jsou zase lepší než Kikko Lux :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - je to holt o té gramáži a odrazí se to snad skoro vždy na ceně…
Každopádně snad všechno je lepší, než no name čtvercovky z obchodu kde jinak látkovky nevedou :cert: - když jsem čekala malou, tak jsem sháněla látkové plíny a oni mi nabídli síťovinu čtvercovou - jinak se to nedá nazvat :x

A přesně to mám doma - síťovinu čtvercovou :mrgreen: Naštěstí mě to neodradilo a dostatečně brzy jsem se ocitla zde :-))) Zuzi,poslala jsi už katalog a … :* ;) :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.12 19:11

Tak dnešní skóre bez plinek: ve dvou teplákách ucvrknuto, dvě plinky použité (měl spát ale neusnul), dvakrát „zalité“ kytičky a několikrát nočník. To je myslím docela úspěch. Akorát teda nehrozí, že by si řekl sám, jak vidím že se tahá za tepláky, musím ho honem posadit. No tak uvidíme, jak to půjde dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
4.4.12 19:12
@Jaja157 píše:
http://www.libstatskepleny.cz/
Mam pocit, ze jsou o krapinek lepsi nez Kikko, ale proste klasicky „totacovky“ uz nejsou nikde no :cert:

Mi přijde že právě Ikea čtverce jsou „klasické totáčovky“, případně Imse Vimse mušelínky. Jen to má jinak dělané okraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.4.12 19:12
@pomeranca píše:
Tak dnešní skóre bez plinek: ve dvou teplákách ucvrknuto, dvě plinky použité (měl spát ale neusnul), dvakrát „zalité“ kytičky a několikrát nočník. To je myslím docela úspěch. Akorát teda nehrozí, že by si řekl sám, jak vidím že se tahá za tepláky, musím ho honem posadit. No tak uvidíme, jak to půjde dál…

Viky trvalo tak 14 dni nez si zacala rikat ;) vydrzet ;)

• Citovat
  • Upravit
5502
4.4.12 19:13
@pomeranca píše:
Tak dnešní skóre bez plinek: ve dvou teplákách ucvrknuto, dvě plinky použité (měl spát ale neusnul), dvakrát „zalité“ kytičky a několikrát nočník. To je myslím docela úspěch. Akorát teda nehrozí, že by si řekl sám, jak vidím že se tahá za tepláky, musím ho honem posadit. No tak uvidíme, jak to půjde dál…

Tak aspoň nějaké znamení…Eda nedává „vědět“ nijak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.4.12 19:47
@Brokianaa píše:
A přesně to mám doma - síťovinu čtvercovou :mrgreen: Naštěstí mě to neodradilo a dostatečně brzy jsem se ocitla zde :-))) Zuzi,poslala jsi už katalog a … :* ;) :mrgreen: ?

Broki neposlala - jdu to hned nachystat - kolik těch letáků tak chceš? Víc než minule, nebo stejně? Malá teď měla chudinka střevní bordel nějaký, tak jsem tak nějak všechno zanedbávala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.12 19:48

@Anielkha No když budu pár dní v porodnici, to bude sranda :mrgreen: Nevím, jestli není brzo, ale asi ne. Už i ty schody celkem zvládá sejít sám (teda drží se zábradlí, ale stejně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure