Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
4.4.12 14:02

mně se pokrčené plínky taky nelíbí, ale přemůžu se :lol: :lol: :lol:
jako, kdyby je někdo vyžehlíl, …
já jak zapnu žehličku přes den, tak mi jde Honzík po šňůře,a když kolem desáté konečně usne i Anička, tak už žehlím jen to nezbytně nutné, když už nemáme co slušného na sebe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.4.12 14:02

Já jsem teda na Anavy svrchňácích nenašla žádnou vadu…malému opravdu krásně sedí…Dnes dopoledne jsem nestihla hned přebalit tak byl v docela nacuclé plínce a byly jen lehounce mokré lemy…Nedřou mu bříško,nařasení je tak akorát… Sice se mu to jakoby trochu nakroutí dovnitř,ale to je tím,že má chabé břišní svaly a tudíž má furt vypouklé břicho jak somálec…To u normálních dětí jeho velikosti moc nehrozí :mrgreen: Ještě musím pod ně vyzkoušet HD pastelky - ty jsem měla teď v prádle. Jinak TB,Voldemortky,lollipop sedí :palec: ve zmenšených PULkách a BUMhugger a anavy noční jsem dávala do nezmenšených a taky hezky sedělo. Jo a ještě musím vyzkoušet BI bamboo ext.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
4.4.12 14:13

Žehlení jsem vzdala ve chvíli, kdy jsem se naučila pěkně uhladit plíny rukou. To bylo ještě někdy v šestinedělí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
4.4.12 14:29

no, já to řeším tak, že si je ponatahuju a poskládám tak, aby nebyly vidět kraje a byly hned k použití ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.12 14:33
@zelazuzu píše:
No, ale možná že jsi levá :-D - já se totiž za levou považuju :pankac: a já teda urovnávám i kalhotkovky, ne každé sednou na první raz pod každé svrchňáky ;)

No, budu muset trenovat. To, co Nelca vytvorila ted po obede… :mrgreen: Gate to nastesti udrzely, ale leti do pradla :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.12 14:34
@M-a-j-a píše:
Jéé tebe bych chtěla mít doma a můj muž asi taky :D Já totiž žehlení úplně nenávidím :zed:

Kdybyste mi uvarili, uklidili, ja vam vyzehlim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.12 14:35
@Hanule píše:
Rovnání normální je :)

Mi přišel objemnější drak :lol:

Žehlení mi přijde že spíš ty pleny naopak udržuje, přijde mi že když nežehlím, tak se opotřebují rychleji :think: Asi blbost. Asi se vymluvím na našeho budoucíáho astmatika alergika a donutím muže koupit sušičku, pak taky nebudu žehlit :lol:

No jo, ale aspon u Libstatu se susicka nesmi,tak nevim, jestli by sis pomohla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.4.12 14:37
@Jaja157 píše:
Kdybyste mi uvarili, uklidili, ja vam vyzehlim :D

Vaření není problém a s úklidem má můj muž velké zkušenosti :-) To dělá pořád :-) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.12 14:41
@analoja píše:
no, já to řeším tak, že si je ponatahuju a poskládám tak, aby nebyly vidět kraje a byly hned k použití ;)

Tak, tohle mam v planu taky :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.12 14:43
@M-a-j-a píše:
Vaření není problém a s úklidem má můj muž velké zkušenosti :-) To dělá pořád :-) :oops:

Ja zehnam bohu, ze mam tolerantniho chlapa, ktery me od uklidu honi, at nesilim a odpocivam. Ale stejne je to prd platny, bo v tom binci ja proste nemuzu byt. Ale stejne to neni videt, na jednom konci zacnu, na druhym se tvori.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.4.12 14:44

Já už nežehlím téměř nic…Teď se to venku pěkně vyfouká a přes zimu to taky nějak šlo…Mokré to natahuju,protřepávám vytřepávám… :mrgreen: …a ono se to pak na těle nějak poddá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.4.12 14:46
@Jaja157 píše:
Ja zehnam bohu, ze mam tolerantniho chlapa, ktery me od uklidu honi, at nesilim a odpocivam. Ale stejne je to prd platny, bo v tom binci ja proste nemuzu byt. Ale stejne to neni videt, na jednom konci zacnu, na druhym se tvori.. :zed:

tak to mě zase můj mž do úklidu honí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.4.12 14:50
@M-a-j-a píše:
Závidím :-)

Teď není co, nemáme vyžehleno už tak měsíc. Pro malou jsem to zvládla udělat sama (to se žehlí samo a ještě to jde i v sedě), a my nemáme pořádně v čem chodit :nevim: . Ale bohužel, chytají mě u toho takové křížové bolesti že to prostě opravdu musí udělat on. A já jsem jen zvědavá kdy. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3780
4.4.12 15:01

no já žehlím snad jen chlapovi do práce, Aničce hadříky a utěrky. Svoje trika, co mi prďolka okamžitě poblinká, poslintá, nebo mi vyteče mlíko, takže víc než den nevydrží žehlit odmítám :P
vařit a péct mi nevadí
a úklid - no, že bych se v něm vyžívala, to tedy né, udržuju čistotu a takový ten pracovní binec, jako jsou roztahané hračky … jen lehce koriguju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
4.4.12 15:57
@Jaja157 píše:
No jo, ale aspon u Libstatu se susicka nesmi,tak nevim, jestli by sis pomohla. :)

Libštátské ani neznám :lol: Které to jsou? Popravdě u čtvercovek na názvy nekoukám :think: Všechny je beru nastejno.

Což mi připomnělo - nemáte někdo vyzkoušené „nové Ikea čtverce“? Jsme tam v pondělí byli, ale jsou teď 2ks za 80kč a přijde mi to o hodně hadrovatější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure