Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
mně se pokrčené plínky taky nelíbí, ale přemůžu se
![]()
jako, kdyby je někdo vyžehlíl, …
já jak zapnu žehličku přes den, tak mi jde Honzík po šňůře,a když kolem desáté konečně usne i Anička, tak už žehlím jen to nezbytně nutné, když už nemáme co slušného na sebe ![]()
Já jsem teda na Anavy svrchňácích nenašla žádnou vadu…malému opravdu krásně sedí…Dnes dopoledne jsem nestihla hned přebalit tak byl v docela nacuclé plínce a byly jen lehounce mokré lemy…Nedřou mu bříško,nařasení je tak akorát… Sice se mu to jakoby trochu nakroutí dovnitř,ale to je tím,že má chabé břišní svaly a tudíž má furt vypouklé břicho jak somálec…To u normálních dětí jeho velikosti moc nehrozí
Ještě musím pod ně vyzkoušet HD pastelky - ty jsem měla teď v prádle. Jinak TB,Voldemortky,lollipop sedí
ve zmenšených PULkách a BUMhugger a anavy noční jsem dávala do nezmenšených a taky hezky sedělo. Jo a ještě musím vyzkoušet BI bamboo ext.
Žehlení jsem vzdala ve chvíli, kdy jsem se naučila pěkně uhladit plíny rukou. To bylo ještě někdy v šestinedělí. ![]()
no, já to řeším tak, že si je ponatahuju a poskládám tak, aby nebyly vidět kraje a byly hned k použití ![]()
@zelazuzu píše:
No, ale možná že jsi levá- já se totiž za levou považuju
a já teda urovnávám i kalhotkovky, ne každé sednou na první raz pod každé svrchňáky
No, budu muset trenovat. To, co Nelca vytvorila ted po obede…
Gate to nastesti udrzely, ale leti do pradla
![]()
@M-a-j-a píše:
Jéé tebe bych chtěla mít doma a můj muž asi takyJá totiž žehlení úplně nenávidím
Kdybyste mi uvarili, uklidili, ja vam vyzehlim ![]()
@Hanule píše:
Rovnání normální je![]()
Mi přišel objemnější drak
Žehlení mi přijde že spíš ty pleny naopak udržuje, přijde mi že když nežehlím, tak se opotřebují rychlejiAsi blbost. Asi se vymluvím na našeho budoucíáho astmatika alergika a donutím muže koupit sušičku, pak taky nebudu žehlit
No jo, ale aspon u Libstatu se susicka nesmi,tak nevim, jestli by sis pomohla. ![]()
@Jaja157 píše:
Kdybyste mi uvarili, uklidili, ja vam vyzehlim
Vaření není problém a s úklidem má můj muž velké zkušenosti
To dělá pořád
![]()
@analoja píše:
no, já to řeším tak, že si je ponatahuju a poskládám tak, aby nebyly vidět kraje a byly hned k použití
Tak, tohle mam v planu taky
![]()
@M-a-j-a píše:
Vaření není problém a s úklidem má můj muž velké zkušenostiTo dělá pořád
![]()
Ja zehnam bohu, ze mam tolerantniho chlapa, ktery me od uklidu honi, at nesilim a odpocivam. Ale stejne je to prd platny, bo v tom binci ja proste nemuzu byt. Ale stejne to neni videt, na jednom konci zacnu, na druhym se tvori.. ![]()
Já už nežehlím téměř nic…Teď se to venku pěkně vyfouká a přes zimu to taky nějak šlo…Mokré to natahuju,protřepávám vytřepávám…
…a ono se to pak na těle nějak poddá ![]()
@Jaja157 píše:
Ja zehnam bohu, ze mam tolerantniho chlapa, ktery me od uklidu honi, at nesilim a odpocivam. Ale stejne je to prd platny, bo v tom binci ja proste nemuzu byt. Ale stejne to neni videt, na jednom konci zacnu, na druhym se tvori..
tak to mě zase můj mž do úklidu honí ![]()
@M-a-j-a píše:
Závidím
Teď není co, nemáme vyžehleno už tak měsíc. Pro malou jsem to zvládla udělat sama (to se žehlí samo a ještě to jde i v sedě), a my nemáme pořádně v čem chodit
. Ale bohužel, chytají mě u toho takové křížové bolesti že to prostě opravdu musí udělat on. A já jsem jen zvědavá kdy. ![]()
no já žehlím snad jen chlapovi do práce, Aničce hadříky a utěrky. Svoje trika, co mi prďolka okamžitě poblinká, poslintá, nebo mi vyteče mlíko, takže víc než den nevydrží žehlit odmítám ![]()
vařit a péct mi nevadí
a úklid - no, že bych se v něm vyžívala, to tedy né, udržuju čistotu a takový ten pracovní binec, jako jsou roztahané hračky … jen lehce koriguju ![]()
@Jaja157 píše:
No jo, ale aspon u Libstatu se susicka nesmi,tak nevim, jestli by sis pomohla.
Libštátské ani neznám
Které to jsou? Popravdě u čtvercovek na názvy nekoukám
Všechny je beru nastejno.
Což mi připomnělo - nemáte někdo vyzkoušené „nové Ikea čtverce“? Jsme tam v pondělí byli, ale jsou teď 2ks za 80kč a přijde mi to o hodně hadrovatější ![]()