Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
5.4.12 10:24

tak já je na balkoně dávám právě naopak,aby je každý viděl:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.4.12 10:25
@zelazuzu píše:
Jo a Broki! Jsem stejný magor jako Ty!! Také to tak praktikuju!! Voldemortky dopředu před okno a kochám se každým pohledem z okna jak plápolají ve větru - no jsem megamagor :lol:

Já si je ještě otočím vzorama k oknu a ne do ulice :)) - abych se mohla kochat.

A včera opět parádně uschnuly na slučníku za odpoledne, jednu výhodu to má ten balkón na západ - i voldemortky uschnou za chvilku.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
5.4.12 10:26
@macinka85 píše:
tak já je na balkoně dávám právě naopak,aby je každý viděl:))

U nás do devátého patra stejně už není vidět, tak se kochám já :)

• Citovat
  • Upravit
13376
5.4.12 10:36

To jo Peti,do 9. nikod nedohlédne:))My jsme ve 2. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.4.12 10:39

No já to myslela spíš kvůli řeči ten metřík :lol:
Jinak v Porubě na bytě jsem to taky dělala naopak,aby každý viděl krásné plínky :lol: Doma suším tak jak jsem psala a venku tady na domku to je jedno bo jak fučí tak se mi sušák točí na všechny strany. Na tom nízkém,který jsem si dávala před okno sušit nemůžu,tam mi to značkovaly kočky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
5.4.12 10:59

Broki, myslím, že to je tak jak píšeš BKM je o tom poznat kdy se dítěti chce a vychytat to, samo se naučí až je zralé.
Můj prcek DS nemá a jsme na tom - i věkově podobně - nemluví, nekomunikuje, a poslouchá - tedy poslechne, akorát na slovo HAMI ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.4.12 11:28
@analoja píše:
Broki, myslím, že to je tak jak píšeš BKM je o tom poznat kdy se dítěti chce a vychytat to, samo se naučí až je zralé.
Můj prcek DS nemá a jsme na tom - i věkově podobně - nemluví, nekomunikuje, a poslouchá - tedy poslechne, akorát na slovo HAMI ;)

Dík :kytka: :hug: Jako abych Edíkovi nekřivdila…on třeba umí takové ty dětské hrátky jako paci paci, přinese mi auto,nebo balon když mu řeknu (jen tyhle dvě věci) dokonce mi párkrát ukázal co je strom,co auto…ale jakmile nemá člověk možnost nebo zapomene to dělat a opakovat každý den,tak rychle zapomíná..Navíc pokud on nechce tak s ním nehne ani stádo volů…A tak to je i s nočníkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.4.12 12:21
@PetkaK píše:
Já si je ještě otočím vzorama k oknu a ne do ulice :)) - abych se mohla kochat.A včera opět parádně uschnuly na slučníku za odpoledne, jednu výhodu to má ten balkón na západ - i voldemortky uschnou za chvilku.

No tak to je samozřejmé přece ne?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vzorama k oknu ať se kochám a pěkně na ně vidím..A pak debil přemýšlím, jakou zas načnu ve skladu plínu příště :cert: :cert: :cert: ..Teď jsem si u Ivy nechala ušít ale plíny na sucháč, tak s načínáním ze skladu mám utrum - tam sucháčové nejsou - ááá a to je taky dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.4.12 14:10
@Brokianaa píše:
Navíc pokud on nechce tak s ním nehne ani stádo volů…

No počkej, to je tím, že je to chlap. Toto je způsobeno defektním chromozomem X zvaným Y, vůbec do toho nepleť DS. :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2064
5.4.12 14:16
@Brunifid píše:
No počkej, to je tím, že je to chlap. Toto je způsobeno defektním chromozomem X zvaným Y, vůbec do toho nepleť DS. :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
5.4.12 14:24
@Brokianaa píše:
Kadí na nočník už skoro rok…to spíš vychytávám,protože vím kdy to dělá,a nebo jak začne tlačit,tak to někdy stihnu :lol: Spíš jsem tím myslela pravidelné čůrání a říkání si o nočník. Pozn. pro ty kdo neví :lol: - syn je mentálně post.,má DS. Pro ty kteří by se divili metříku :lol:

Broki, náš se svezl po očkování v 16M a potom s námi prakticky vůbec nekomunikoval, přestal mluvit, nebyl zájem o nic okolo, mluvit a komunikovat tak, že jsi viděla, že trochu chápe vo co go bylo daleko po 4.roce. Přesto nočník zabral ve 2 letech ihned na čůrání, říkal si (letěl k nočníku, držel pinďu, zkoušel svlíkat gatě), naučil se během pár dní a nehody nebyly ani venku. Kakání nešlo vůbec, to ale patřilo k jeho problému, to jsme složitě a přesložitě docílili po 5.roce a nebyl to problém komunikace.
Ale ve tvé situaci bych to řešila jen naprosto okrajově, v USA i naprosto běžné děti prý nosí plínu (hl. noční) i v prvních školních třídách, nikdo to tam nevnímá jako nenormální, takže bych si v tomto dovolila rozšířit ve specifické situaci normu… Možná tě malý velmi a příjemně překvapí 8)

• Citovat
  • Upravit
5502
5.4.12 14:38
@Brunifid píše:
No počkej, to je tím, že je to chlap. Toto je způsobeno defektním chromozomem X zvaným Y, vůbec do toho nepleť DS. :twisted:
:palec: :palec: :palec: Jojo,celý manžel :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.4.12 14:39
@Kdoule píše:
Broki, náš se svezl po očkování v 16M a potom s námi prakticky vůbec nekomunikoval, přestal mluvit, nebyl zájem o nic okolo, mluvit a komunikovat tak, že jsi viděla, že trochu chápe vo co go bylo daleko po 4.roce. Přesto nočník zabral ve 2 letech ihned na čůrání, říkal si (letěl k nočníku, držel pinďu, zkoušel svlíkat gatě), naučil se během pár dní a nehody nebyly ani venku. Kakání nešlo vůbec, to ale patřilo k jeho problému, to jsme složitě a přesložitě docílili po 5.roce a nebyl to problém komunikace.
Ale ve tvé situaci bych to řešila jen naprosto okrajově, v USA i naprosto běžné děti prý nosí plínu (hl. noční) i v prvních školních třídách, nikdo to tam nevnímá jako nenormální, takže bych si v tomto dovolila rozšířit ve specifické situaci normu… Možná tě malý velmi a příjemně překvapí 8)

No děti s DS s tím mívají problémy,to je fakt… Ráda bych aby byl kolem tří let bez plínek aspoň ve dne. Uvidím jak to půjde…Každopádně nic nehrotím,protože ať už jsem řešila a snažila se o cokoliv (chůze,žvýkání atd…) tak stejně si to udělal vždy po svém a až když on chtěl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.4.12 14:54

Jo, Broki, souhlasím s Brunifid, to že nechce je tím že je chlap. Šimon když nechce, tak s ním sice hnu, ale na oplátku on přestane dýchat.

Jinak dnešní den bez plinek zatím není tak slavný, jedna pokaděná plinka (jeli jsme autem, to jsem si netroufla nechat ho jen tak) a jedny pokaděné slipy… No ve výsledku je jedno, co se bude prát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
5.4.12 15:11

jsem pod vlivem téhle nočníkové diskuse vytáhla z komory nočník a zkusím to s tím mým tvrdohlavcem až se vzbudí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure