Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@ivuska.h píše:
Naše sladká marshmallow Jůla
Téééda, ta je krásná!:)
@ivuska.h
Malá je úžasná! Tady nad ní s přítelem slintáme
Krasavice ![]()
@ivuska.h píše:
nádhera ![]()
už mám objednanou vlnu a budu se mírně opičit
na kompletek asi nebude čas, ale vlňáčky s volánkama musím mít ![]()
Ahoj. Asi mám hloupý dotaz
, ale perete pokakané/počůrané plenky a plenky „bryndáky“ zvlášť, nebo dohromady ![]()
Ze začátku jsem prala. Teď mám plín víc,tak už stejně do pračky moc navíc nenarvu…Ale Neřeším a bryndák tam klidně dám,nebo oblečení… Nebo to co vydrží 60stupňů bez újmy
Ale malý už má skoro 2roky takže teď už toto moc neřeším…vzhledem k tomu,že on je schopný vylít nočník na zem a pak to lízat,takže tak
čuňátko,no ![]()
@Brokianaa píše:
Ze začátku jsem prala. Teď mám plín víc,tak už stejně do pračky moc navíc nenarvu…Ale Neřeším a bryndák tam klidně dám,nebo oblečení… Nebo to co vydrží 60stupňů bez újmyAle malý už má skoro 2roky takže teď už toto moc neřeším…vzhledem k tomu,že on je schopný vylít nočník na zem a pak to lízat,takže tak
čuňátko,no
@ivuska.h píše:
jůůůů to je nádherná princezna
Moc jí to sluší ![]()
@Jaja157 píše:![]()
Tak to chapu. Na tu dobu se tesim uz taky.
My zatim mame jen pul roku.:)
Každé období má svoje… Mi se to zas hrozně líbilo jak byl malý malilinkaté miminko ![]()
@Brokianaa píše:
Každé období má svoje… Mi se to zas hrozně líbilo jak byl malý malilinkaté miminko
To se mi libi porad, ale uz roste a tezkne. Vzdyt nemela pri narozeni ani 3kg, takze jsem ji nosila na jedne ruce. Vesla se mi na predlokti…jj, to uz daaavno neni pravda ![]()
@Jaja157 píše:
Ahoj. Asi mám hloupý dotaz, ale perete pokakané/počůrané plenky a plenky „bryndáky“ zvlášť, nebo dohromady
já peru dohromady skoro se vším. Nejdřív do pračky nahážu plínky, nechám je vymáchat a pak přihodím různé světlé prádlo, ručníky a podobně a dám prát
@Brokianaa píše:
I dudlík ladí…no prostě bomba. A ty knoflíčky…aaaach![]()
Ladící dudlík je spíš náhoda ![]()
Dík všem
Dneska v noci mě ta naše krasavice pěkně prudila, rostou jí dolní zuby a pila snad nonstop ![]()