Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
1.4.12 10:28

ahoj ahoj, zdravim vas a kdyz rozebirate ty nocniky tak hlasim u nas uspech, cca 3 tydny mam jednu plinu za den po nocnim spani, obcas 2 pleny, kdy nevydrzi u jidla, ale malokdy ji chce a od patku dava i bobany :)) neni to vzdycky bez nehody ale snasi a to uplne sama, tak jsem rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.4.12 11:59
  • Citovat
  • Upravit
5502
1.4.12 16:55

nové voldemortPULky

Tak jsem se konečně dostala k tomu focení :lol: Sedí fakt hezky. Jsou ještě zmenšené a to má Edík cca 11kg a 80cm. Podtím je lollipop bamboo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
1.4.12 17:05

Koukám, že sedí pěkně, ale asi bych vzala do úvahy, jestli ty zmenšovací patentky nedat tři do řady - podobně jako mají thirsties. Takhle mi to přijde, že to skoro nemůžou udržet a po stranách se to trochu krabatí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.4.12 17:17
@rosslyn píše:
Koukám, že sedí pěkně, ale asi bych vzala do úvahy, jestli ty zmenšovací patentky nedat tři do řady - podobně jako mají thirsties. Takhle mi to přijde, že to skoro nemůžou udržet a po stranách se to trochu krabatí:)

Neměla jsem teda nikdy se třema patentkama,ale drží to dobře…neodepíná se „za jízdy“, tak jako jiné. To krabaťení mi ani nepřišlo… Ale víc očí víc vidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.4.12 17:31

Když máme ten apríl a plenkové téma… Tak já vytáhnu jeden starý vtípek mojí sestry. Když byla malá a předpokládám krátce bez plinek, tak přišla za mámou a povídá: mami já jsem pokakaná… Apríl :-)

Holky pěkné fotky PULek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.4.12 18:32

„Za jízdy“ jakože když už jsou na zadku, tak se to nerozepíná, ale při nandavání pravidelně. Jak trochu víc vezmu za ten horní díl, tak se jeden patent rozepne.

• Citovat
  • Upravit
1962
1.4.12 19:05

Co vsechno na ctvercovky a vv

Ahoj. Volam SOS po rade. :roll: Jake svrchnacky jdou dat na klasicke cc a vv pleny, krome PUL, fleece,vlnacku a frote? Existuje jeste nejaky fajn mekoucky material, ktery mimco neomezuje, ale nepousti ani vlhkost ani stolici? Jsem nejaka otravena z PULek BM. Nelcu vylozene omezuji, protoze s nimi lezi jako lazar a nechce se hybat ani si hrat :( . To, ze pri jejim mnozstvi stolicky to je na gatich, no budiz, i kdyz se 3ks svrchnaku je to docela nervik, abych mela porad aspon dvoje po ruce :| , ale to jeji omezeni mi vadi :zed: Jsou takove nepoddajne. :?
Premyslim, ze bych ji pres den na hrani zacala davat cc a dovnitr treba vv jeste, ale nevim, jake svrchnacky by byly nejlepsi, aby se v tom mohla dobre hybat a soucasne se tam vesly plenky na draka/novorozenecky skl. a prip.ty vv. :think: Prosim prosim o radu :kytka: Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.12 19:21
@Jaja157 píše:
Ahoj. Volam SOS po rade. :roll: Jake svrchnacky jdou dat na klasicke cc a vv pleny, krome PUL, fleece,vlnacku a frote? Existuje jeste nejaky fajn mekoucky material, ktery mimco neomezuje, ale nepousti ani vlhkost ani stolici? Jsem nejaka otravena z PULek BM. Nelcu vylozene omezuji, protoze s nimi lezi jako lazar a nechce se hybat ani si hrat :( . To, ze pri jejim mnozstvi stolicky to je na gatich, no budiz, i kdyz se 3ks svrchnaku je to docela nervik, abych mela porad aspon dvoje po ruce :| , ale to jeji omezeni mi vadi :zed: Jsou takove nepoddajne. :?
Premyslim, ze bych ji pres den na hrani zacala davat cc a dovnitr treba vv jeste, ale nevim, jake svrchnacky by byly nejlepsi, aby se v tom mohla dobre hybat a soucasne se tam vesly plenky na draka/novorozenecky skl. a prip.ty vv. :think: Prosim prosim o radu :kytka: Diky

Mám volné ještě jedny testovací na sucháč, jestli chceš, tuším zelené tam zbývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
1.4.12 19:25
@ivuska.h píše:
Mám volné ještě jedny testovací na sucháč, jestli chceš, tuším zelené tam zbývají.

Je :) a jaka velikost? Nebo jsou 1velikostni? Promin, necetla jsem celou diskuzi. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.4.12 19:47
@ivuska.h píše:

Ivus, napadlo me, nebudes delat ty treningace i na cvocky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.12 21:06
@Jaja157 píše:
Je :) a jaka velikost? Nebo jsou 1velikostni? Promin, necetla jsem celou diskuzi. :oops:

Jsou jednovelikostní. Kdybys měla zájem, napiš mi prosím do SZ svou adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.12 21:07
@analoja píše:
tak my už testujeme - zatím jedna čtvercovka složená podélně na šestiny - po ránu nebyl čas na jiný motání ;) nejdřív jsem to nějak blbě srovnala, takže mi trčely ty lemovací gumky - viz foto, podruhé už jsem to srovnala pořádně, takže pohoda, nic neproteklo - sedí dobře, nadšená jsem té nařasené gumky na bříšku a možnosti zapnout sucháče při manipulaci s plenkou. nevím, jestli se vejde plenka složená na čtvrtiny, se skládáním si pohraju později - bobek nemíváme tak často, takže riskuju :lol:

To sedí moc hezky, má teď cca 4 kg, jo? Ty gumky je při zmenšení opravdu potřeba trošku šikovně poskládat, ale to se bohužel asi nedá vyřešit nijak jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.12 21:11
@Brokianaa píše:
Tak jsem se konečně dostala k tomu focení :lol: Sedí fakt hezky. Jsou ještě zmenšené a to má Edík cca 11kg a 80cm. Podtím je lollipop bamboo.

Moc hezké, edík má šibalský kukuč, připomíná mi našeho Ondru, má úplně stejnou barvu vlasů a účes :lol:

@rosslyn píše:

To v zásadě není problém, taky jsem už nad tím uvažovala.

@Brunifid píše:
„Za jízdy“ jakože když už jsou na zadku, tak se to nerozepíná, ale při nandavání pravidelně. Jak trochu víc vezmu za ten horní díl, tak se jeden patent rozepne.

To bohužel dělat může, to asi nejde nijak řešit :? Leda tahat až jakoby pod patentkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.12 21:13
@careynka píše:
Ivus, napadlo me, nebudes delat ty treningace i na cvocky?

Jojo, minulý týden už mi šili prototyp, ale zapomněli dát do balíku. Měla jsem takhle kdysi už jedny na Klárku, co jsem šila sama a bylo to dobré, ale pro děti, co si to stahují samy, je lepší bez patentků, protože při nešetrném stahování se to celkem snadno nechtěně rozepne a dítě si s tím pak neporadí. Ale když tam zkončí kakanec, líp se to sundává, to je fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure