Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
30.3.12 21:50
@Jaja157 píše:
Tohle jsou M a Nelca ma necelych 7kg a myslim, ze do 12kg urcite nevydrzi, jak udava vyrobce :zed: Takhle to na me pusobi, ze na curani dobry, ale na ridkou stolici urcite ne a to je „drahy“ spasek jen na curani :think:

Ja mám Lka a vydržely fakt dlouho.. od půl roka azdoted. Ale uz je odplenkovana.

• Citovat
  • Upravit
19494
30.3.12 22:39
@Anielkha píše:
Ja mam, Viky sedi.. zkontroluj si jestli nesusti… pak protekaji. jak se skladaji poznas, sedi barevne patentky.

hlasim - My sustime jako o zivot … teda jako plinky, chapete :-D a neprotykaji. Dala jsem je Vojtovi po delsi dobe a najednou mu sedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.3.12 07:48
@Jaja157 píše:
Ahoj, zase ja s dotazem :). Jak to delate, prosim vas, s latkovymi plenami, kdyz jedete treba na tyden nekam-dovolena,navsteva, atp? To skladujete pleny v pytli a vezete to domu? To by pleny prece nevydrzely 8) a vy asi taky ne :mrgreen: Co treba dovolena u more a tak? :roll: V lete se chystam jet s malou za pritelem na nekolik dni(mozna i tyden) na soustredeni a netusim, co s pouzitymi latkovkami : :nevim: .

Tak já jsem trochu blázen a látku tahám všude. Jezdíme buď na týden a víc, takže peru (na chalupě - tam mám dokonce druhou látk. vybavu- v pračce, jinde v ruce. )

S sebou beru vždy jen čtverce, protože rychle schnou a voldemorty na noc a snadné přebalování na cestách. Jo a ještě zavazovačky. Mám 2 pytle na pleny a peru každý den.

Jinak jsem k tomuto tématu psala deníček… Akorát odkaz nehodím, protože jsem na mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.3.12 07:56

A itti bitti jsem měla, ale už prodala. Ze začátku jsem byla nadšená, protože to byla moje první aio plinka, ale časem mě přestaly vyhovovat - neseděly tak dobře na pohybujícím se dítěti a občas protekly.
Jestli se vyplatí, to záleží jak moc jsou použité a kolik stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.3.12 08:30

@Flyingfrog Já na 18 měsíční kontrolu žádnou moč nebrala. Oni jí doteď nechtěli ani ode mne v poradně :mrgreen:
Jsem ráda, že jsi stejný zpátečník a salámista jako já. Co se nočníku týče. 8)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
31.3.12 08:36

Včera ty PULky seděly tak nějak, jako dalo se, ale žádný zázrak. Pak jsem je zmenšila o patentek, ráno jsem je nacpala rovnou zmenšené na snad nejširší kalhotkovku, co vedu (flanelová Popolini docpaná jedním čtvercem, aby něco nasála). To jsem čekala, že bude zmenšené malé, ale sedí perfektně. I mezi nožkama je to dost široké :palec:
Dvě čč narovno se v tom mezi nožkama schroustají, takže hovňous je zásadně i na kalhotkách. Ale to asi ve všech PULkách. To samé jedna VV. Nicméně nic neteče kolem, což je podstatné.

• Citovat
  • Upravit
1962
31.3.12 09:46
@pomeranca píše:
A itti bitti jsem měla, ale už prodala. Ze začátku jsem byla nadšená, protože to byla moje první aio plinka, ale časem mě přestaly vyhovovat - neseděly tak dobře na pohybujícím se dítěti a občas protekly.
Jestli se vyplatí, to záleží jak moc jsou použité a kolik stojí.

No, cenu zatim nevim, obe plenky jsou evidentne skoro nenosene, coz samo o sobe vypovida-bud spatna zkusenost s protecenim, nebo nesedely, pripadne z nich mimi rychle vyrostlo. Vsechno odpovida tomu, co jsem o tech plenkach nacetla, takze dost zvazuji, prestoze vypadaji opravdu nadherne :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.3.12 10:08
@Jaja157 píše:
No, cenu zatim nevim, obe plenky jsou evidentne skoro nenosene, coz samo o sobe vypovida-bud spatna zkusenost s protecenim, nebo nesedely, pripadne z nich mimi rychle vyrostlo. Vsechno odpovida tomu, co jsem o tech plenkach nacetla, takze dost zvazuji, prestoze vypadaji opravdu nadherne :roll: :think:

To musis vyzkouset, Viky zas sedi uzasne, delaji krasne maly zadecek, nikdy neprotekly, rychle schnou, ale je to proste umelotina a ja toho nejsem moc velky zastance.

• Citovat
  • Upravit
2064
31.3.12 10:35
@Anielkha píše:
To musis vyzkouset, Viky zas sedi uzasne, delaji krasne maly zadecek, nikdy neprotekly, rychle schnou, ale je to proste umelotina a ja toho nejsem moc velky zastance.

Umělotina je přece jen ta potažená vkládačka - jinak má plína vnitřky z bambusu. Některé maminky tu umělou vrstvu párají, já ji zase měla ráda, protože malá měla suchý zadek a toto je zrovna jiná látka než flís - ten Mája mít nemůže, má po něm červený zadek, tento matroš jí to nedělal..Přijde mi že to na prcku působí stejně blahodárně jako Imse Vimse Stay Dry separačky. Anielko a Ty třeba nepoužíváš flísové separačky? Většina mamin co znám a mimčům to nevadí ty flísové separačky používají a to je umělotina jako když vyšije.

Za mě tedy Itti Bitti určitě doporučuji zkusit. Jsou to plíny, které někdo vychvaluje do nebes, druhý na ně nadává…Prostě to chce zkusit..Máji třeba absolutně nesedí TB pleny a to si je většina mamin chválí - já už doma nemám ani jednu tuto plínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.3.12 10:38
@zelazuzu píše:
Umělotina je přece jen ta potažená vkládačka - jinak má plína vnitřky z bambusu. Některé maminky tu umělou vrstvu párají, já ji zase měla ráda, protože malá měla suchý zadek a toto je zrovna jiná látka než flís - ten Mája mít nemůže, má po něm červený zadek, tento matroš jí to nedělal..Přijde mi že to na prcku působí stejně blahodárně jako Imse Vimse Stay Dry separačky. Anielko a Ty třeba nepoužíváš flísové separačky? Většina mamin co znám a mimčům to nevadí ty flísové separačky používají a to je umělotina jako když vyšije.Za mě tedy Itti Bitti určitě doporučuji zkusit. Jsou to plíny, které někdo vychvaluje do nebes, druhý na ně nadává…Prostě to chce zkusit..Máji třeba absolutně nesedí TB pleny a to si je většina mamin chválí - já už doma nemám ani jednu tuto plínu.

Zuzu, ja nepouzivam zadne separacky (a ani jsem nikdy nepouzivala) ;) Mam jeste umele TB kapsovky, ale tam mi to kupodivu tak nevadi :)

Ja si taky myslim, ze IB je dobra plinka, doted lituju, z jsem jich tenkrat nekoupila vic (pred rokem v akci TOP)

• Citovat
  • Upravit
3780
31.3.12 11:01

tak my už testujeme - zatím jedna čtvercovka složená podélně na šestiny - po ránu nebyl čas na jiný motání ;) nejdřív jsem to nějak blbě srovnala, takže mi trčely ty lemovací gumky - viz foto, podruhé už jsem to srovnala pořádně, takže pohoda, nic neproteklo - sedí dobře, nadšená jsem té nařasené gumky na bříšku a možnosti zapnout sucháče při manipulaci s plenkou. nevím, jestli se vejde plenka složená na čtvrtiny, se skládáním si pohraju později - bobek nemíváme tak často, takže riskuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
31.3.12 11:24

Nevyprana BM katata :(

Tak. Tak jsem vyprala ty „pokrtene“ BM gate a ty gumicky proste zustaly nazloutle :(. Mate je nekdo taky? Co mam s temi kataty do vyprani delat, aby to pustilo? Namacet se nesmeji, tak jsem je premachla v ruce, potrela mydlem a stejne nic. :( To me pekne stve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
31.3.12 11:56

Myslím, že se mi to stalo se svrchňáky BBH - žluté s bílými lemy. Klasicky jsem potřela žlučákem, hodila do kýble a pak přihodila do praní perkarboš. A jsou dobré :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
31.3.12 12:59
@Brunifid píše:
@Flyingfrog Já na 18 měsíční kontrolu žádnou moč nebrala. Oni jí doteď nechtěli ani ode mne v poradně :mrgreen:
Jsem ráda, že jsi stejný zpátečník a salámista jako já. Co se nočníku týče. 8)

Já mám asi fakt doktorku jinou. Bere můj očkovací kalendář, ale zase chtějí moč. Achjo.
Do poradny jsem nesla poprvé, ale vím, že budu muset furt. Ale to mi neva, u sebe to umím chytit. :lol: :lol: :lol:
Jojo, jako nočníky doma jsou, ale prostě spíš na hraní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.3.12 15:07
@Flyingfrog píše:
Jojo, jako nočníky doma jsou, ale prostě spíš na hraní. :-)

Ale dává tam ty slony správně! :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure