Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
29.3.12 14:45

pkp většina ne-li všechny tady skladujeme na sucho. Tím na mokro si myslím,že se ničí pleny…a celkově mi to nepříjde příjemné se pak v tom čváchat. jo,pokud máš horní plnění na pračce…ale to já nemám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
29.3.12 14:59

takže jen do uzavíratelnýho kbelíku???? a neni to pak puch jak od ropuch, když se rozdělá????? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
29.3.12 15:07
@pkp píše:
takže jen do uzavíratelnýho kbelíku???? a neni to pak puch jak od ropuch, když se rozdělá????? :oops:

No,tak pokud člověk pere ob den,tak ne a já tam kapu aroma olejíček(silici),aby to vonělo:) Já raději vyvětrám než se máchat v té vodě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
29.3.12 15:08
@pkp píše:
takže jen do uzavíratelnýho kbelíku???? a neni to pak puch jak od ropuch, když se rozdělá????? :oops:

No řekla bych, že rozhodně menší, než když to reaguje s tou vodou… Ale já mám zatím voňavý plně kojený miminko, takže nemůžu soudit z praxe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
29.3.12 15:10

@macinka85 jo to jsem taky četla, že tam někdo něco kape … já sem případ - připadám si jak pako :mrgreen: to normálně seženu v drogerce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
29.3.12 18:05
@pkp píše:
ahoj … chodím si k vám pro rady, tak jsem tu zas :oops: budu začínat s látkováním a napadlo mě, jak špinavé plenky uchováváte??? mám uzav. kbelík, ale někde jsem četla, že to maminy řeší tak, že mají octovou vodu v belíku a ládujou ho plenkama, až mají plno, tak šupnou do pračky… :nevim:

Skladuju na sucho - na mokro by to právě smrdělo jak bolavá noha :poblion: ..Ale na sucho je to tak, že jako plenku v ruce přeperu spolu se žlučákem od nejhošího, pak potřu opět žlučákem a mrsknu do kýble - plína tedy je mokrá, ale nemáčí se ve vodě.
Malá má dva roky a je to v pohodě - jako on ten kýbl smrdí s těma plínama - tak velké děcko má hodně agresivní moč - hovínka nesmrdí, ty tam žádné nejsou. Pračku mám s horním plněním, ale ani tak bych plíny nenamáčela - na sucho je to nej :palec: :palec: :palec: .

Macinko :-O :-O :-O :-O tak to se povííí teda :P :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
29.3.12 18:12

Mně nikdo nenadal:))) A nebudu obsáhle vysvětlovat a hledat odkazy :zed: :zed: :oops: :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.3.12 18:49
@pkp píše:

je:)) ale v hrabat se v té vodě by bylo určitě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
29.3.12 19:06

@pkp Mám jen kbelík. Nikam nic neliju. :-) Mám od primalexu, když je plný, peru, vychází to cca 1× za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
29.3.12 20:14
@macinka85 píše:
Mně nikdo nenadal:))) A nebudu obsáhle vysvětlovat a hledat odkazy :zed: :zed: :oops: :oops: 8)

:kytka: - no dyť…Šak je mě to jasné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
29.3.12 20:35
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
29.3.12 20:42

Holky, odebíraly jste některá moč holčičce do sáčku?

Jo a jsem moc flegmatická, že i když dítě hřálo teplotně od pondělí večer a včera večer mělo vysokou, když nejdu k Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.3.12 20:47
@Flyingfrog píše:
Holky, odebíraly jste některá moč holčičce do sáčku?Jo a jsem moc flegmatická, že i když dítě hřálo teplotně od pondělí večer a včera večer mělo vysokou, když nejdu k Dr.?

to musíš vědět sama, teplota není vše, pro mě je důležitější celkový projev dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.3.12 20:56
@Flyingfrog píše:
Holky, odebíraly jste některá moč holčičce do sáčku?Jo a jsem moc flegmatická, že i když dítě hřálo teplotně od pondělí večer a včera večer mělo vysokou, když nejdu k Dr.?

Jo odebírala jsem často, je to pakárna. :roll: Hlavně musíš pořád hlídat zda už se vyčůrala, často to totiž s toho pytlíku vyteče a jedeš znovu. :zed: Z mé zkušenosti je lepší dát hnusku než látkovou plenku, hnuska ten pytlík tak nepřimáčkne k tělu a je větší šance, že v něm ta moč zůstane. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
29.3.12 21:09

Ja odebirala rovnou do zkumavky. Nevim, jak sacky funguji;my vzdycky museli odebirat stredni proud,, nevim, jestli by to pres sacek slo. :nevim: @ teplota- zalezi jak vysoka; jestli to neni horecka a nebude to trvat vic, nez tri dny, jen bych hlidala a pozorovala. Asi uz jsem vycvicena-mala ma teplotu od 2.m veku a zatim se nevi proc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure