Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@careynka píše:
koukam Ivus, ze se na Julce brutalne vyradis, co
Jojo
A to už jí tady k té soupravičce šiju šatičky z této látky:
http://www.veselajehlicka.cz/…2088-600.jpg
a ještě jedny z této
Ivi krása… Já chci taky holčičku… Už kvůli tomuto (parádění)
ale tak nějak tuším druhýho kluka. Tvar břicha a tak… Pokud to bude holka, tak bude chudák pořád v modrým ![]()
@pomeranca píše:
Ivi krása… Já chci taky holčičku… Už kvůli tomuto (parádění)ale tak nějak tuším druhýho kluka. Tvar břicha a tak… Pokud to bude holka, tak bude chudák pořád v modrým
Aspoň si spolu vyhrajou…a pak jim pořídíš princeznu a oni budou její ochránci ![]()
Má nějakou souvislost velikost břicha s velikosti mimina? Asi ne co?
Řekla bych,že ne…Já měla dost velké břicho a malý měl 3050g a 47cm a teď jedna známá taky obrovský pupek a mimčo 3150 a 50cm… Takže myslím,že fakt nezáleží ![]()
@Brokianaa píše:
Aspoň si spolu vyhrajou…a pak jim pořídíš princeznu a oni budou její ochránci
Abych nakonec neměla 6 kluků ![]()
@pomeranca píše:
Abych nakonec neměla 6 kluků
To by bylo ochránců
Plánuješ šest dětí jo
?
No ne přímo plánuju, ale ráda bych měla tolik dětí. Ovšem teď mám bobky z toho jak zvládnu 2, tak uvidíme jestli ještě nezměním názor ![]()
@pomeranca píše:
Má nějakou souvislost velikost břicha s velikosti mimina? Asi ne co?
ne, ja mela bricho mensi a malej mel 3,7
@Brokianaa píše: Řekla bych,že ne…Já měla dost velké břicho a malý měl 3050g a 47cm a teď jedna známá taky obrovský pupek a mimčo 3150 a 50cm… Takže myslím,že fakt nezáleží
ja dokonce myslim, ze u dauniku byva vetsi brisko, ani nevim proc, ale nekde jsem to slysela. Muj malej si vychlastal vodu, proto jsem mela maly ![]()
Já jsem chtěla tři…ale obávám se že jak finančně,tak psychicky tak fyzicky (předpokládám,že i druhý skončí SC) dám asi jen dvě…Ale uvidí se…Jedno budu mít stejně nafurt dítětem,takže syndrom prázdného hnízda nehrozí…spíš plného
![]()
@careynka píše:
ja dokonce myslim, ze u dauniku byva vetsi brisko, ani nevim proc, ale nekde jsem to slysela. Muj malej si vychlastal vodu, proto jsem mela maly
Jooo? Tak to jsem ještě neslyšela ![]()