Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
27.3.12 16:04

Právě jsem zjistila,že jsem divná,když dítě posazuju na nočník od roka a stejně to prý nemá cenu :( :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.3.12 16:06
@ivuska.h píše:
Voldemortí tréningáče sice nasají celkem dost, ale jako náhradu plíny bych to neviděla…

To jo, ale ty nejsou z boku rozepínací, tak aby šly sundat bez vyzouvání z bot… (Nebo snad jo?)

O to mi totiž jde, aby šla plinka pohodlně vyměnit v terénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
27.3.12 16:06
@Brokianaa píše:
Holky,jak děláte rýžový nákyp? Mám vytáhnuté meruňky z mrazáku a potřebovala bych z nich něco vyrobit…a buchta se mi péct nechce…Tak bych z toho měla zítra obídek i s Edíkem a taťka dnes véču…

nemůžu najít svůj :-(

http://recepty.vareni.cz/…s-merunkami/ tenhle je dost podobný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.3.12 16:11

Broki: rýžový nákyp dělám tak, že uvařim rýži (úplně normálně ve vodě) pak ji smíchám s jedním tvarohem a 2 nastrouhanýma jablkama. A dám zapéct. Jo vlastně, ještě cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.3.12 16:13
@macinka85 píše:
Právě jsem zjistila,že jsem divná,když dítě posazuju na nočník od roka a stejně to prý nemá cenu :( :roll: :roll:

Já jsem malou taky posazovala, první úspěchy jako že si sama říkala byli od 15-16m na kakání, kolem 17-18m se dostavilo i hlášení čůrání, ještě před měsícem jsme měli období kdy měla 2-3plenky na den, uměla si říct, od stěhování do pokoje je z ní prase No.1 :cert: - neřekne si, nechce se nechat přebalit. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1962
27.3.12 16:14

Ryzovy nakyp

Tak tenhle delam ja a vetsinou snim cely pekac sama :D. Davam tam banany, svestky, jablka atp.co dum da. A lepsi jsem snad nejedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.3.12 16:21

@pomeranca A budeš rodit ambulantně?

• Citovat
  • Upravit
13376
27.3.12 16:21
@PetkaK píše:
Já jsem malou taky posazovala, první úspěchy jako že si sama říkala byli od 15-16m na kakání, kolem 17-18m se dostavilo i hlášení čůrání, ještě před měsícem jsme měli období kdy měla 2-3plenky na den, uměla si říct, od stěhování do pokoje je z ní prase No.1 :cert: - neřekne si, nechce se nechat přebalit. :zed:

Tak to je zase období vzdoru,ne? Změna…
Ale nechápu,proč bych ji nepřistrčila nočník ,když vidím,že začíná tlačit??Tak lepší než aby si nasrejdila pod sebe do plíny ,ne? I pro ni to musí být příjemnější. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.3.12 16:47
@PetkaK píše:
@pomeranca A budeš rodit ambulantně?

nakonec ne, zjistila jsem, že jednodušší to bude vydržet v porodnici. Třeba někdy příště :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.3.12 17:14

Moc děkuji za recepty :kytka: Fakt je tak důežitý ten sníh? Musí se dávát? Nestačí jen vmíchat vajíčko :mrgreen: ?
Nočníkování: já dávám na nočník taky od cca roka a to v té době mentálně byl tak na maximálně 8-9 měsíců… Taky si neříká…ale když to odchytím,tak proč to nedělat :nevim: A ráno většinou čeká…Jen když se mi hodně nechce vylézat a nechám ho dýl v postýlce tak to pustí. Nebo teď jak měl průjem… Ale myslím,že pokud poznám,že se mu chce,nebo začíná,nebo zrovna většinou v tu dobu kadí/čůrá tak nevidím důvod proč by tomělo být zbytečné… Řekla bych,že to řekne jen někdo kdo používá jednorázovky - to je tím pádem pak míň práce…ale u látkovky,kterou pak musíš předeprat (i když to taky není žádná hrůza) je jednodušší vylít nočník a i zadek není tak špinavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
27.3.12 17:35
@Brokianaa píše:
Moc děkuji za recepty :kytka: Fakt je tak důežitý ten sníh? Musí se dávát? Nestačí jen vmíchat vajíčko :mrgreen: ?

Ten sníh ti to krásně zvedne a nadýchá. Rozhodně bych ho nevynechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.3.12 17:48
@Jaja157 píše:
Tak tenhle delam ja a vetsinou snim cely pekac sama :D. Davam tam banany, svestky, jablka atp.co dum da. A lepsi jsem snad nejedla :D

Tak ten recept si tedy schválně nepíšu…já nákyp miluju a musela bych to sežrat všecko :D …A pak bych kynula a kynula až bych praskla :pankac:

Broki já sníh nikdy nedávám - ale to jen z důvodu že jsem stráášně zdechlá..Jinak jak píše Broučkovka - budeš to mít krásně nadýchané a zvednuté a bude to oprávněně nosit jméno „nákyp“ ;)

Macinko Nechápu proč by jako vysazování tak brzo mělo být zbytečné…Pokud to malá neodmítá, tak proč ne..Od mé internetové kamarádky synek chodil na nočník už asi v 8mi měsících a ve 13měs byl komplet bez plín i v noci :-O …tomu se ani nedá uvěřit - ale oni to prý mají v genech, nijak ho prý netrýznila na nočníku, malý prý sám nechtěl být v mokru a tak si začal říkat velmi brzo…No jo, i takové děti existují…a taky existují takové jako naše Mája, která bude nosit plíny asi v 5ti letech a ještě si bude v posr..plíně pěkně hovět :cert: :cert: :cert:

Příspěvek upraven 27.03.12 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.3.12 17:49
@pomeranca píše:
Broki: rýžový nákyp dělám tak, že uvařim rýži (úplně normálně ve vodě) pak ji smíchám s jedním tvarohem a 2 nastrouhanýma jablkama. A dám zapéct. Jo vlastně, ještě cukr.

ja to delam jako Ivus…ale teda zensky!!!! Vite jak bych si dala rejzovej nakyp????!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.3.12 17:54

Kdyby něco…tak meruňky v mražáku ještě mám :mrgreen: Tak si přijďte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.3.12 17:57
@Brokianaa píše:
Kdyby něco…tak meruňky v mražáku ještě mám :mrgreen: Tak si přijďte :lol:

Jo asi přijedu. Já jsem do sebe nacpala poslední meruňkový kompot minulý týden a teď čekám až budou meruňky. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí