Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Právě jsem zjistila,že jsem divná,když dítě posazuju na nočník od roka a stejně to prý nemá cenu
![]()
@ivuska.h píše:
Voldemortí tréningáče sice nasají celkem dost, ale jako náhradu plíny bych to neviděla…
To jo, ale ty nejsou z boku rozepínací, tak aby šly sundat bez vyzouvání z bot… (Nebo snad jo?)
O to mi totiž jde, aby šla plinka pohodlně vyměnit v terénu…
@Brokianaa píše:
Holky,jak děláte rýžový nákyp? Mám vytáhnuté meruňky z mrazáku a potřebovala bych z nich něco vyrobit…a buchta se mi péct nechce…Tak bych z toho měla zítra obídek i s Edíkem a taťka dnes véču…
nemůžu najít svůj ![]()
http://recepty.vareni.cz/…s-merunkami/ tenhle je dost podobný
Broki: rýžový nákyp dělám tak, že uvařim rýži (úplně normálně ve vodě) pak ji smíchám s jedním tvarohem a 2 nastrouhanýma jablkama. A dám zapéct. Jo vlastně, ještě cukr.
@macinka85 píše:
Právě jsem zjistila,že jsem divná,když dítě posazuju na nočník od roka a stejně to prý nemá cenu![]()
![]()
Já jsem malou taky posazovala, první úspěchy jako že si sama říkala byli od 15-16m na kakání, kolem 17-18m se dostavilo i hlášení čůrání, ještě před měsícem jsme měli období kdy měla 2-3plenky na den, uměla si říct, od stěhování do pokoje je z ní prase No.1
- neřekne si, nechce se nechat přebalit. ![]()
Tak tenhle delam ja a vetsinou snim cely pekac sama
. Davam tam banany, svestky, jablka atp.co dum da. A lepsi jsem snad nejedla ![]()
@PetkaK píše:
Já jsem malou taky posazovala, první úspěchy jako že si sama říkala byli od 15-16m na kakání, kolem 17-18m se dostavilo i hlášení čůrání, ještě před měsícem jsme měli období kdy měla 2-3plenky na den, uměla si říct, od stěhování do pokoje je z ní prase No.1- neřekne si, nechce se nechat přebalit.
Tak to je zase období vzdoru,ne? Změna…
Ale nechápu,proč bych ji nepřistrčila nočník ,když vidím,že začíná tlačit??Tak lepší než aby si nasrejdila pod sebe do plíny ,ne? I pro ni to musí být příjemnější. …
@PetkaK píše:
@pomeranca A budeš rodit ambulantně?
nakonec ne, zjistila jsem, že jednodušší to bude vydržet v porodnici. Třeba někdy příště ![]()
Moc děkuji za recepty
Fakt je tak důežitý ten sníh? Musí se dávát? Nestačí jen vmíchat vajíčko
?
Nočníkování: já dávám na nočník taky od cca roka a to v té době mentálně byl tak na maximálně 8-9 měsíců… Taky si neříká…ale když to odchytím,tak proč to nedělat
A ráno většinou čeká…Jen když se mi hodně nechce vylézat a nechám ho dýl v postýlce tak to pustí. Nebo teď jak měl průjem… Ale myslím,že pokud poznám,že se mu chce,nebo začíná,nebo zrovna většinou v tu dobu kadí/čůrá tak nevidím důvod proč by tomělo být zbytečné… Řekla bych,že to řekne jen někdo kdo používá jednorázovky - to je tím pádem pak míň práce…ale u látkovky,kterou pak musíš předeprat (i když to taky není žádná hrůza) je jednodušší vylít nočník a i zadek není tak špinavý…
@Brokianaa píše:
Moc děkuji za receptyFakt je tak důežitý ten sníh? Musí se dávát? Nestačí jen vmíchat vajíčko
?
Ten sníh ti to krásně zvedne a nadýchá. Rozhodně bych ho nevynechala
@Jaja157 píše:
Tak tenhle delam ja a vetsinou snim cely pekac sama. Davam tam banany, svestky, jablka atp.co dum da. A lepsi jsem snad nejedla
Tak ten recept si tedy schválně nepíšu…já nákyp miluju a musela bych to sežrat všecko
…A pak bych kynula a kynula až bych praskla ![]()
Broki já sníh nikdy nedávám - ale to jen z důvodu že jsem stráášně zdechlá..Jinak jak píše Broučkovka - budeš to mít krásně nadýchané a zvednuté a bude to oprávněně nosit jméno „nákyp“ ![]()
Macinko Nechápu proč by jako vysazování tak brzo mělo být zbytečné…Pokud to malá neodmítá, tak proč ne..Od mé internetové kamarádky synek chodil na nočník už asi v 8mi měsících a ve 13měs byl komplet bez plín i v noci
…tomu se ani nedá uvěřit - ale oni to prý mají v genech, nijak ho prý netrýznila na nočníku, malý prý sám nechtěl být v mokru a tak si začal říkat velmi brzo…No jo, i takové děti existují…a taky existují takové jako naše Mája, která bude nosit plíny asi v 5ti letech a ještě si bude v posr..plíně pěkně hovět
![]()
Příspěvek upraven 27.03.12 v 17:51
@pomeranca píše:
Broki: rýžový nákyp dělám tak, že uvařim rýži (úplně normálně ve vodě) pak ji smíchám s jedním tvarohem a 2 nastrouhanýma jablkama. A dám zapéct. Jo vlastně, ještě cukr.
ja to delam jako Ivus…ale teda zensky!!!! Vite jak bych si dala rejzovej nakyp????!!!!
@Brokianaa píše:
Kdyby něco…tak meruňky v mražáku ještě mámTak si přijďte
Jo asi přijedu. Já jsem do sebe nacpala poslední meruňkový kompot minulý týden a teď čekám až budou meruňky. ![]()