Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15710
27.3.12 12:59

Jak vás tu čtu, tak se musím hrozně smát, co ty ratolesti dokážou :-D Až mi to bude Zdenda dělat taky, tak se budete smát vy mě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
27.3.12 13:04

hmm, můj skoro dvouleťák ještě neřekl ani máma, natož aby hlásil potřeby :roll: dcera v roce a půl byla během týdne bez plín, jsem naivně myslela, že to bude s druhým stejný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
27.3.12 13:29

careynko: :mrgreen: Jako ale moje dítě sice nakonec lehne, ale kolikrát mě naštve, než ji lapím. :-)
Jinak teda plínu nebrání a nakecá toho až moc. Zas mě štve jinak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.3.12 13:41

Cary buď v klidu. Naše malá řekne max mama, tata (to začala říkat asi před dvěma týdny). Jinak takové buďa buďa a ťauťa ťauťa… Tak se domlouváme :D :D
Sem tam nahlásí, že se pokadila a to už hlásila, že se jí chce kadit, ale už je to asi týden, co přestala hlásit a řekne to občas až když smrdí :zed: :zed:

Jo děvčata, vy tady víte vše :-) Poraďte mi nějaký dobrý přípravek na vši. Ségra je dotáhla za školy a my nevíme co s tím :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.3.12 13:49

No tak se mnou se klidně bavit můžete :mrgreen: Je pravda,že my na to sice máme „papír“ :lol: U nás je všechno tata…nočník má teď v lehkém bojkotu…Jde na něj jedině ráno,jinak zdrhá. Rozumíjen máločemu… Já mám doma tak roční a ne dvouroční dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.3.12 13:49
@analoja píše:
hmm, můj skoro dvouleťák ještě neřekl ani máma, natož aby hlásil potřeby :roll: dcera v roce a půl byla během týdne bez plín, jsem naivně myslela, že to bude s druhým stejný :zed:

Máma Ondráš neřekl nikdy, max. zopakuje, ale sám od sebe ne :zed: Klárka byla bez plen v 17 měs., sama si došla, sundala a nandala kalhoty… Ondra ten snad ani neví, že nějaké kalhoty nosí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
27.3.12 14:02

Na "mokro" :)

Asi uz jsem se ptala, ale stale nevim :) - skladujete plenky nekdo na mokro? Zajimalo by me, jestli v tom kbeliku museji byt pleny uplne namocene/ potopene? Nekde jsem cetla, ze „mokra“ metoda skladovani=pleny nejdriv hodit do vody, premachnout z nejhorsiho,radne vyzdimat a pak hodit do kyble. Tak fakt nevim :nevim: . Diky moc, zacinam teprve latkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.3.12 14:04
@Jaja157 píše:
Asi uz jsem se ptala, ale stale nevim :) - skladujete plenky nekdo na mokro? Zajimalo by me, jestli v tom kbeliku museji byt pleny uplne namocene/ potopene? Nekde jsem cetla, ze „mokra“ metoda skladovani=pleny nejdriv hodit do vody, premachnout z nejhorsiho,radne vyzdimat a pak hodit do kyble. Tak fakt nevim :nevim: . Diky moc, zacinam teprve latkovat.

myslim, ze tu skoro vsichni skladujeme na sucho.. proto zadna odpoved.

• Citovat
  • Upravit
3780
27.3.12 14:09

já skladuju na mokro - mám obrkyblík s poklopem a mám je ponořený ve vodě s trochou prášku
a počůraný nemáchám a neždímu, pokaděný jo

Příspěvek upraven 27.03.12 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
27.3.12 14:09
@Jaja157 píše:

to co popisujes je sucha ne?
Ja chci mokrou, ted když je babi nesamochodící, tak můžu. Dám vody asi do 2/3, ocet a přečváchnuté plenky. Uvidim. Snad to řikam dobře:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.3.12 14:14
@Brokianaa píše:
No tak se mnou se klidně bavit můžete :mrgreen: Je pravda,že my na to sice máme „papír“ :lol: U nás je všechno tata…nočník má teď v lehkém bojkotu…Jde na něj jedině ráno,jinak zdrhá. Rozumíjen máločemu… Já mám doma tak roční a ne dvouroční dítě :lol:

tak to vojta rozumi hodne vecem, v tomhle aspon trochu chape, ale nemluvi, nereaguje, jen dela co mu reknu :-D a vzteka se :-) ale ze by mi hlasil ze chce curat nebo ze cura…nebo kadi…ne. Radsi si nachcije do bot :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.3.12 14:42

Tak jen přidávám foto slunících se voldemortek :mrgreen: Dneska to schne krásně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.3.12 14:45

@Brokianaa Já už je mám na balkóně od včerejška, jsem je zapomněla večer posbírat :) - doufám že mi je mezitím nějaký pták nepotento.

• Citovat
  • Upravit
19494
27.3.12 14:46

@Brokianaa ja je mam na verande od vecera, uz asi budou suchy :-) to je parada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.3.12 14:51

Já to miluju - venku je to do večera suché…doma :poblion: zatuchlé a když se netopí tak to schne dva dny…když topíme (topíme jen na večer),tak to jakž takž jde,ale venku je venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure