Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14103
25.3.12 20:47
@pkp píše:
ahoj, můžu se vmísit a přeptat v čem perete??? začala jsem prát a žehlit výbavičku na mimi, mamka mi tvrdí, že musim koupit dětský prací prášek - ale nevím, slyšela jsem, že třeba Lovela moc nepere, tak zatím mám vyprané plínky v arielu + ocet… jinak jsem nachystaná taky na látkové plenky, tak jsem zvědavá, jak mi to s nimi půjde :oops:

Já Lovelu na začátek měla. Pak jsem přešla na mýdlový sliz a teď už na Ecover.
Mám teda doma i Persil, ale tím peru jen tmavé prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.3.12 20:48

@pkp Já peru v mýdlovém slizu. Měla jsem i batole (a mám ho na chalupě) to mi taky vyhovuje. Lovelu jsem teď koupila, protože batole neměli (v bille) a já potřebovala vyprat pár kousků na 40, což ve slizu radši nedělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
25.3.12 20:51

Ja peru detske v Lovele-gelu a zatim nemam problem. Ale je fakt, ze jsme jeste na mleku. Je fakt, ze kdyz se mi mala prokadila az na obleceni, musela jsem to vzit nejdriv Codi a pak teprve vyprat. Na plenky se ted chystam a budu delat mydlovy sliz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
26.3.12 08:54

holky, díky moc za rady… Lovelu měli zrovna v drogerce Teta v akci, tak pro ni asi skáknu… někde jsem tu četla, že moc nepere, ale tak teď dokud mimi ještě nepapá mrkvičku atd, tak ji využiju a pak přejdu na něco jinýho… ještě jednou díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
26.3.12 13:49

Frote rucnik misto plenek?

Mamky, nemate zkusenost s uzitim rucniku misto plenky? Zajimalo by me, jaky by to melo mit rozmer, frote je dost silne :think: … Chtela bych se poohlednout v IKEA nebo Jysku. Jak to vidite vy? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
26.3.12 14:03

Já používám akorát takové ty malinké (rozměr přesně nevím,ale jsou to ty na obličej). Používám občas místo vkládaček… No savost je nic moc ve srovnání s bambusem…Ale pro začátek jako levná varianta stačí…Myslím jako dodatečná vkládačka…Místi komplet plínky nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.3.12 14:44

Já si koupila v ikei ty nejlevnější ručníky (jeden za 5 kč), chvili jsem je používala do skladu ze čtverců, nebo do zavazovaček, ale hrozně rychle zhrubly (tvrdá voda :@ ) a i na synovi bylo vidět, že mu nejsou příjemné. Tak už je nepoužívám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
26.3.12 14:55

No to je ještě druhá věc…že to hrozně zhrubne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
26.3.12 15:08

Aha :(; no jo, rucniky…a nepomuze treba vice octa do machani? Ale to by zase mozna ve vetsim mnozstvi nesvedcila BM plenkam :think: . Ja totiz nemuzu v okoli narazit na nikoho, kdo by mel ty stare latkove pleny a chtel se jich zbavit. Ty soudobe jsou tenke :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.3.12 16:01
@Jaja157 píše:
Aha :(; no jo, rucniky…a nepomuze treba vice octa do machani? Ale to by zase mozna ve vetsim mnozstvi nesvedcila BM plenkam :think: . Ja totiz nemuzu v okoli narazit na nikoho, kdo by mel ty stare latkove pleny a chtel se jich zbavit. Ty soudobe jsou tenke :nevim:

Všechny ne, třeba Libštátské mají teď extra kvalitu plín a Kikko Lux mi taky nepřijdou špatné. Bohužel holt ta cena je u těch plín vysoká :think: .
Klasické ručníky z Ikea používá spousta mamin, ale hrubnou opravdu hodně - ani ten ocet nijak extra nepomůže, to spíš jen sušička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
26.3.12 16:08
@zelazuzu píše:
Všechny ne, třeba Libštátské mají teď extra kvalitu plín a Kikko Lux mi taky nepřijdou špatné.

Mě teda kikko nenadchly.. Koupila jsem si nové s potiskem. Gramáž je stejná jako u lux a za mě teda nic moc..

Naopak se mi dost líbily čtverce Hybler (z druhé ruky). A uplně nadšená jsem byla z IV mušelínek, ale to je hrozná cena :-)

Příspěvek upraven 26.03.12 v 16:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
26.3.12 16:14
@Broučkovka píše:
Mně teda kikko nenadchly.. Koupila jsem si nové s potiskem. Gramáž je stejná jako u lux a za mě teda nic moc..Naopak se mi dost líbily čtverce Hybler (z druhé ruky). A uplně nadšená jsem byla z IV mušelínek, ale to je hrozná cena :-)

Já mám právě ty Kikko Lux a už půl roku je používám na novosklad a fakt jsem spokojená.
Zuzo, ty nové Libšťácké jsou ještě lepší? Mám normální a ty jsou hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.3.12 16:16

Me se kikko lux srazily do obdelniku :think: Ne ze by to extra vadilo, pouzivam je poskladane na rovno do skladu na draka (ten udelam z obyc kikko) to jen tak pro info…
ted jsem kupovala jeden novy balik kikko obyc a jsou jine, nez ty co mam doma, zdaji se mi lepsi, ale uvidime, jak budou vypadat casem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
26.3.12 16:18
@pomeranca píše:
Me se kikko lux srazily do obdelniku :think:

Fakt? To jsou snad jediné (spolu s Ikea) co mám stále po roce a půl čtverce.

Jinak Kikko s obrázkama se mi srazily, stejně tak libštátské s obrázkama. Ale oboje jsem měla jen na blinkání atd. Na přebalování ne.

• Citovat
  • Upravit
10713
26.3.12 16:29

@PetkaK
no ja si rikala, proc je vsichni chvali. Taky se zacinaji trepit po okraji a to ty normal nedelaji :zed: no zkusim jim dat jeste sanci, az budu potrebovat obmenit vybavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure