Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
23.3.12 11:41
@Jaja157 píše:
Ahoj. Trochu se „zamluvil“ muj dotazek, tak ho sem davam jeste jednou, stale jsem nezjistila, jak to opravdu je :think: :
Hodne z kraje teto diskuze jsem cetla, ze popolini plenky se nevlezou do kalhotek BM. Tady pritom pisi, ze ano : http://www.obchod-latkovepleny.cz/…-cm/d-70854/
Mate s tim nekdo fakt zkusenost, ze se to neda? Chtela jsem koupit prave ty popolini plenky do BM katat.Neni to maly peniz a nerada bych splakala… :think:

Ahojky. Tak Popolini one size bych do kalhotek Bambino Mio skutečně nedávala. Jako narvat se tam určitě dají, ale spíš ne dřív jak od vel. M. Do kalhotek S je asi nenarveš. Na Popolini jsou super svrchňáky přímo od Popolini - nejlepší Vento a pak Haipa Daipa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
23.3.12 12:23

„Rybičky“ z vany lovil manžel předevčírem. Přišel mi říct, že S. udělala atentát. Bylo to poprvé. :-)

Jinak ivuško, takhle přesně pak špatně zaspává synovec, když chrní ve školce po oběde, doma dávno nechodí a pak večer chodí bůhvíkdy a nechce se mu.

S. chodí spát ve 12h, spí tak 1,5-2,5h, večer jde v 20h. No ale vstává mezi 5-6 (většinou teda 5:30-6, ale dneska 5:10 :roll: ).

A asi adminům budeme muset všichni napsat, jestli to náhodou nepřehánějí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.3.12 12:31

@Jaja157 Já mám pocit že ty Popolini one size se moc nevejdou do ničeho :think: - vešli se do HaipaDaipa, do Thristiers duowrap, ale anavy flísáky a vlňáky určitě ne, bambinex svrchňáky taky ne. Já na ně dávám jen pletené vlňáčky, protože je dávám na noc většinou. Jsou dost široké a malé se v nich blbě chodít.

• Citovat
  • Upravit
14105
23.3.12 13:32

Holkyyy, prosím pěkně, nemůžu najít tu diskuzi maminek, co se zajímají o očkování, nemáte odkaz? Achjo, já tam přestala chodit, tak jsem ji odnavštívila a teď mám takový dotaz, grau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.3.12 13:40
@Flyingfrog píše:
Holkyyy, prosím pěkně, nemůžu najít tu diskuzi maminek, co se zajímají o očkování, nemáte odkaz? Achjo, já tam přestala chodit, tak jsem ji odnavštívila a teď mám takový dotaz, grau.

https://www.emimino.cz/…te-se-56611/

• Citovat
  • Upravit
1962
23.3.12 13:41

:( hm, takze budu muset shanet ty ctvercovky nebo special BM pleny. Ale diky moc, jesteze jsem bez rozmyslu neinvestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
@Flyingfrog píše:
Holkyyy, prosím pěkně, nemůžu najít tu diskuzi maminek, co se zajímají o očkování, nemáte odkaz? Achjo, já tam přestala chodit, tak jsem ji odnavštívila a teď mám takový dotaz, grau.

https://www.emimino.cz/…-se/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
@Anielkha píše:
https://www.emimino.cz/…te-se-56611/

Tak jsi byla rychlejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.3.12 13:42
@ivuska.h píše:
Tak jsi byla rychlejší :lol:

jsem jeste reloadovala, abych to nedavala dvakrat ;)))

• Citovat
  • Upravit
14105
23.3.12 13:43

@Anielkha Děkujiiii. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
23.3.12 13:44

Muhahaha, díky oběma. :-)

Já tam přestala chodit, páč se shoduju jen v tom očkování, nikoli třeba v jídle, tak abych tam moc neprudila a nepřipadala si jak trouba. :-) Ovšem teď mám dotaz, než půjdu k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.3.12 17:14
@Flyingfrog píše:
Muhahaha, díky oběma. :-)Já tam přestala chodit, páč se shoduju jen v tom očkování, nikoli třeba v jídle, tak abych tam moc neprudila a nepřipadala si jak trouba. :-) Ovšem teď mám dotaz, než půjdu k doktorovi.

No toto!!! :cert: :mrgreen: Hele ja taky kolikrat jsem uplne jinde, to neva! A jestli to tu budes cist driv, tak te chci uklidnit, ze zardenky jsou rizikovy jen v prvnim trimestru :) Ja si to uvedomila az posleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
23.3.12 19:00
@asha píše:
No toto!!! :cert: :mrgreen: Hele ja taky kolikrat jsem uplne jinde, to neva! A jestli to tu budes cist driv, tak te chci uklidnit, ze zardenky jsou rizikovy jen v prvnim trimestru :) Ja si to uvedomila az posleze.

Já to četla, ale že by mě to uklidnilo, tak to teda rozhodně ne v té chvíli, co jsem si to přečetla. No teď jsem smířená s tím, že poběžím k doktorovi a na krev a pak se uvidí, co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
25.3.12 09:26

Ahojky. Tak jsem konecne vyprala nove plenky BM a jeste visi na susaku, ale ze by ted po vyprani vypadaly tak „zazracne“, jak se pise v navodu, to mi neprijde. :nevim: Nebo jsem cekala vic? :think: Velikost asi tedy zmenily (pred pranim jsem je nemerila), ale na omak mi snad i prisly prijemnejsi pred vypranim. Jakou mate zkusenost vy? Prala jsem je na 60°, bez avivaze, jen trosicku octa s tea tree (mela jsem tam i 2 pocurane pleny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.12 09:37
@Jaja157 píše:
Ahojky. Tak jsem konecne vyprala nove plenky BM a jeste visi na susaku, ale ze by ted po vyprani vypadaly tak „zazracne“, jak se pise v navodu, to mi neprijde. :nevim: Nebo jsem cekala vic? :think: Velikost asi tedy zmenily (pred pranim jsem je nemerila), ale na omak mi snad i prisly prijemnejsi pred vypranim. Jakou mate zkusenost vy? Prala jsem je na 60°, bez avivaze, jen trosicku octa s tea tree (mela jsem tam i 2 pocurane pleny).

pleny ti vzdycky casem zhrubnou, ale staci je po uschnuti promnout v rukach a budou lepsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure