Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Jaja157 píše:
Ahoj. Trochu se „zamluvil“ muj dotazek, tak ho sem davam jeste jednou, stale jsem nezjistila, jak to opravdu je:
Hodne z kraje teto diskuze jsem cetla, ze popolini plenky se nevlezou do kalhotek BM. Tady pritom pisi, ze ano : http://www.obchod-latkovepleny.cz/…-cm/d-70854/
Mate s tim nekdo fakt zkusenost, ze se to neda? Chtela jsem koupit prave ty popolini plenky do BM katat.Neni to maly peniz a nerada bych splakala…
Ahojky. Tak Popolini one size bych do kalhotek Bambino Mio skutečně nedávala. Jako narvat se tam určitě dají, ale spíš ne dřív jak od vel. M. Do kalhotek S je asi nenarveš. Na Popolini jsou super svrchňáky přímo od Popolini - nejlepší Vento a pak Haipa Daipa.
„Rybičky“ z vany lovil manžel předevčírem. Přišel mi říct, že S. udělala atentát. Bylo to poprvé. ![]()
Jinak ivuško, takhle přesně pak špatně zaspává synovec, když chrní ve školce po oběde, doma dávno nechodí a pak večer chodí bůhvíkdy a nechce se mu.
S. chodí spát ve 12h, spí tak 1,5-2,5h, večer jde v 20h. No ale vstává mezi 5-6 (většinou teda 5:30-6, ale dneska 5:10
).
A asi adminům budeme muset všichni napsat, jestli to náhodou nepřehánějí. ![]()
@Jaja157 Já mám pocit že ty Popolini one size se moc nevejdou do ničeho
- vešli se do HaipaDaipa, do Thristiers duowrap, ale anavy flísáky a vlňáky určitě ne, bambinex svrchňáky taky ne. Já na ně dávám jen pletené vlňáčky, protože je dávám na noc většinou. Jsou dost široké a malé se v nich blbě chodít.
Holkyyy, prosím pěkně, nemůžu najít tu diskuzi maminek, co se zajímají o očkování, nemáte odkaz? Achjo, já tam přestala chodit, tak jsem ji odnavštívila a teď mám takový dotaz, grau.
@Flyingfrog píše:
Holkyyy, prosím pěkně, nemůžu najít tu diskuzi maminek, co se zajímají o očkování, nemáte odkaz? Achjo, já tam přestala chodit, tak jsem ji odnavštívila a teď mám takový dotaz, grau.
hm, takze budu muset shanet ty ctvercovky nebo special BM pleny. Ale diky moc, jesteze jsem bez rozmyslu neinvestovala.
@Flyingfrog píše:
@Anielkha píše:
https://www.emimino.cz/…te-se-56611/
Tak jsi byla rychlejší ![]()
@ivuska.h píše:
Tak jsi byla rychlejší
jsem jeste reloadovala, abych to nedavala dvakrat ![]()
Muhahaha, díky oběma. ![]()
Já tam přestala chodit, páč se shoduju jen v tom očkování, nikoli třeba v jídle, tak abych tam moc neprudila a nepřipadala si jak trouba.
Ovšem teď mám dotaz, než půjdu k doktorovi.
@Flyingfrog píše:
Muhahaha, díky oběma.Já tam přestala chodit, páč se shoduju jen v tom očkování, nikoli třeba v jídle, tak abych tam moc neprudila a nepřipadala si jak trouba.
Ovšem teď mám dotaz, než půjdu k doktorovi.
No toto!!!
Hele ja taky kolikrat jsem uplne jinde, to neva! A jestli to tu budes cist driv, tak te chci uklidnit, ze zardenky jsou rizikovy jen v prvnim trimestru
Ja si to uvedomila az posleze.
@asha píše:
No toto!!!![]()
Hele ja taky kolikrat jsem uplne jinde, to neva! A jestli to tu budes cist driv, tak te chci uklidnit, ze zardenky jsou rizikovy jen v prvnim trimestru
Ja si to uvedomila az posleze.
Já to četla, ale že by mě to uklidnilo, tak to teda rozhodně ne v té chvíli, co jsem si to přečetla. No teď jsem smířená s tím, že poběžím k doktorovi a na krev a pak se uvidí, co bude.
Ahojky. Tak jsem konecne vyprala nove plenky BM a jeste visi na susaku, ale ze by ted po vyprani vypadaly tak „zazracne“, jak se pise v navodu, to mi neprijde.
Nebo jsem cekala vic?
Velikost asi tedy zmenily (pred pranim jsem je nemerila), ale na omak mi snad i prisly prijemnejsi pred vypranim. Jakou mate zkusenost vy? Prala jsem je na 60°, bez avivaze, jen trosicku octa s tea tree (mela jsem tam i 2 pocurane pleny).
@Jaja157 píše:
Ahojky. Tak jsem konecne vyprala nove plenky BM a jeste visi na susaku, ale ze by ted po vyprani vypadaly tak „zazracne“, jak se pise v navodu, to mi neprijde.Nebo jsem cekala vic?
Velikost asi tedy zmenily (pred pranim jsem je nemerila), ale na omak mi snad i prisly prijemnejsi pred vypranim. Jakou mate zkusenost vy? Prala jsem je na 60°, bez avivaze, jen trosicku octa s tea tree (mela jsem tam i 2 pocurane pleny).
pleny ti vzdycky casem zhrubnou, ale staci je po uschnuti promnout v rukach a budou lepsi ![]()