Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
To Admini trochu přehánějí ne?????
A vůbec teď zas koukám na ty reakce, kristeeeee, čím dál tím horší a horší.
Holky čůrám tady smíchy. Takže ted máme tajné „znamení“?
Jinak já se chtěla dopoledne zeptat maminek, co tu šijou, jestli pošlete odkazy na svoje shopy, at to omrknu, nechám si poradit a pak nakoupím. Ale tak asi nic nebo do SZ. Rozhodně mi to tu nepřijde, že si někdo dělá reklamu. To si myslím, že všichni víme, že se dělá jinak.
@Anielkha píše:
Nesel by udelat nocni voldemort bez VV vevnitr?
a co takova hermiona s minky?? jako je na pytlich, to by bylo krasny ![]()
@Anielkha píše:
Mam doma BI perfold a VV… ze urcite hodne latkarek mam doma i VV, tak je treba pro mne je to duplicitni to kupovat. (Treba ted jsem original VV nemohla najit, tak jsme to nacpali, co dum dal)
ja jich mam doma tri prdele, kdyz uz to tak musim rict, takze bych bez VV uvitala ![]()
@careynka píše:
ja jich mam doma tri prdele, kdyz uz to tak musim rict, takze bych bez VV uvitala
Tak vždycky je možnost tu VV prodat… akorát má vzadu ty patentky, to by někomu mohlo vadit.
@M-a-j-a píše:
Ahoj holky
Konečně jsme doma.
Moc vám děkuji za gratulace
Hlásím, že jsme z porodnice jeli v anavce![]()
dodatečně gratulace k Hynečkovi
Taky jednoho čekáme ![]()
@macinka85 píše:
Holky, já se tu řežu:)))
Já se tady taky válím smíchy po podlaze ![]()
Jen tak pro ujištění.. VV je vícevrstvá nebo je to ještě nějaká spešl ![]()
voldemort
to se nekdo podivi, az mu google vyplivne mezi vysledky i tuto diskuzi ![]()
@macinka85 píše:
vícevrstvá:)
Ale kdeže, to je speciální plena pro voliče Věcí veřejných ![]()
Já jsem se teda moc po podlaze smíchy neválela, když mi min. týden chodily ty SZ od adminů - a já už jako nevěděla, jak že si vlastně tu reklamu dělám, když už ani ty odkazy na výrobky na mém obchodě nehážu
..Ano, je to i to, že odovím na otázku holčině, která se mě zeptá, zda budu mít nějaké akce v obchodě…Celkem jsem měla chuť sem ani nechodit
…Abch se bála napsat už cokoli.
Macinko
, tak přesně ta myšlenka mě už napadla asi před měsícem
…Že budu házet odkazy na Tebe a Ty na mě - no co, přece nebudu házet odkazy na pro mě cizí lidi ne?? Tebe tu beru za internetovou kamarádku - jen se jako obávám, že to by nám stejně adminka zatrhla
..tož nezbývá než vkládat jen svoje fotky a posílat SZ jak debil pořád dokola a hlavně nejlépe nereagovat na žádné otázky…jsme tu potom pro ty holky vůbec přínosem
?? Když ani nemůžeme odpovědět na co se ptají? Můžu jim pak vůbec podat reference na určitý výrobek? Přece jen je to výrobek který prodávám a díky tomu, že e-shop mám, tak mám ten výrobek i odzkoušený…no já už nevím taky
..
nemelo by mit skoro dvoulete dite mensi spotrebu plinek? Tak nejak jsem tajne doufala, ze nez se narodi druhe, tak to prvni omezi svoji spotrebu, ale pripada mi, ze je to spis naopak. A to se nijak nehonim s kontrolovanim, ale ty davky za dva dny… jsou fakt neuveritelne
Ja snad budu muset koupit nejake plinky, nejlepe… Voldemorty
![]()