Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo,z Modrého Koníka byla přesouvací vlna sem,tak aby to nedopadlo podobně…
Abychom si pak vytvřoili slovníček nových pojmů ![]()
Voldemord (nebo Voldemort) = Anavy
atd atd ![]()
Podle mne to nekdo nahlasil… urcite nesleduji kazdou diskuzi. ![]()
@Kdoule píše:
Fakt se mu to povedlo jen jednou?Naše specialita byla výška dostřelu na strop, přebalovací stolek byl u zdi a po rozbalení čůral cca 10cm pod strop první 2 měsíce, přes veškerý cvik a snahu jsem pokaždé nestihla proud odklonit
Až slábnoucí proudeček dočůral případně do obličeje
![]()
Jasně, už jsem si prohlídla košík a vytvořím sací vrstvy v dostřelu, klidně, holčičce odpouštím vše v čase dopředu i dozadu
No jo, když on mi na přebalováku čůral jen zřídka. Julča první měsíc pořád, tak jsem to využila k BKM, jenže pak se to nějak začlo vytrácet a teď už se nedaří, naposled o víkendu na výletě, když jsem ji přebalovala hned po probuzení a cvičně podržela nad travičkou. A zrovna jsme měly obecenstvo (moje mamka), tak se to vyplatilo ![]()
Ale Ondráš má mezi našimi dětmi rekord v dostřelu ehm… tím druhým otvorem. Z přebalováku se mu podařilo ohodit zeď za vanou, vzdálenost cca 1 metr ![]()
@ivuska.h píše:
Furt je to tu ještě v pohodě, proti Koníkovi, kde mi smazali z bazaru inzeráty na použité Voldemorty s tím, že tam nemá co dělat komerční inzerceTak já nevím, asi jsem pro ně, jakožto matka používající na své děti vlastní značku plen, vyvrhel.
Tak to mi rozum nebere… já tedy předně nechápu, jak může někdo brát INZERÁT jako reklamu, když inzerát je prostě nabídka zboží? Bazárek tam snad kvůli nabízení je… použité byly… to je jak s našimi politiky. ![]()
@ivuska.h píše:
Ale Ondráš má mezi našimi dětmi rekord v dostřelu ehm… tím druhým otvorem. Z přebalováku se mu podařilo ohodit zeď za vanou, vzdálenost cca 1 metr
Začínám být ráda, že jsem při rekonstrukci donutila chlapy natáhnout chlapy obklad do výšky cca 2,5 metru
Aspon vím, co mě čeká.. I když v koupelně naproti budoucímu přebalováku jsou zrovna zrcadla ![]()
@ivuska.h píše:
Ale Ondráš má mezi našimi dětmi rekord v dostřelu ehm… tím druhým otvorem. Z přebalováku se mu podařilo ohodit zeď za vanou, vzdálenost cca 1 metr
Tý jo, to mi malá hodit na zeď tak nevím teda.
Jinak u nás se nějak extra nestřílelo ani předním ani zadním otvorem. Akorát teď když je malá bez plíny a pouští to ve stoje na koberec
, tak mám někdy pocit že máme chlapečka, tak nějak to lítá obloukem všude.
@ivuska.h píše:
No jo, když on mi na přebalováku čůral jen zřídka. Julča první měsíc pořád, tak jsem to využila k BKM, jenže pak se to nějak začlo vytrácet a teď už se nedaří, naposled o víkendu na výletě, když jsem ji přebalovala hned po probuzení a cvičně podržela nad travičkou. A zrovna jsme měly obecenstvo (moje mamka), tak se to vyplatiloAle Ondráš má mezi našimi dětmi rekord v dostřelu ehm… tím druhým otvorem. Z přebalováku se mu podařilo ohodit zeď za vanou, vzdálenost cca 1 metr
Jo, tak to je taky dobrý výkon, to uznávám
Mně čůrali po max. 10-15 min., takže když jsme chvilku laškovali s holou zadelkou, dočkali jsme se vždycky. Ale k BKM to bylo nepoužitelné, protože opakování následovalo opět za 15 min, to člověk nestačil oblíkat… ![]()
@Broučkovka píše:
Začínám být ráda, že jsem při rekonstrukci donutila chlapy natáhnout chlapy obklad do výšky cca 2,5 metruAspon vím, co mě čeká.. I když v koupelně naproti budoucímu přebalováku jsou zrovna zrcadla
Broučku, já už taky přebalovala potom v koupelně - podložku na zemi, a plánuju to i tentokrát, některé zážitky člověku stačí jednou a to na Ivušku nemám ![]()
@PetkaK píše:
Tý jo, to mi malá hodit na zeď tak nevím teda.Jinak u nás se nějak extra nestřílelo ani předním ani zadním otvorem. Akorát teď když je malá bez plíny a pouští to ve stoje na koberec, tak mám někdy pocit že máme chlapečka, tak nějak to lítá obloukem všude.
Naštěstí tam je obklad
No když už jsme u toho fekálního tématu… Před pár dny se s Klárkou koupali, K. už šla ven a Ondra čekal, až ho tatínek taky vyndá. A najednou slyším vyděšený jekot. Pluly kolem něj bobky a on chudák nechápal, co to je
Tak to pak manžel lovil podběráčkem, já jsem jako z udělání musela jít kojit
![]()
To já často lovím ve vaně „rybičky“
![]()
Hold se v té vodě uvolní:)))
@ivuska.h Bobky z vany už jsem jednou taky lovila, a malá chtěla strašně moc pomáhat.
No já přebaluju v pokoji, tam obklady nemáme
- doufám že i druhé miminko bude poslušné a bude čůrat hezky a ne na metry daleko ![]()
@macinka85 píše:
To já často lovím ve vaně „rybičky“![]()
![]()
![]()
Hold se v té vodě uvolní:)))
U nás se to stalo poprvé, tak jsem byla lehce v šoku
Ovšem sama mám z dětství traumatickou vzpomínku, když jsme se koupaly se sestrou… ![]()
@PetkaK píše:
@ivuska.h Bobky z vany už jsem jednou taky lovila, a malá chtěla strašně moc pomáhat.No já přebaluju v pokoji, tam obklady nemáme- doufám že i druhé miminko bude poslušné a bude čůrat hezky a ne na metry daleko
No na normální zeď nebo na koberec, to by byla síla. To byl pár týdnů starý, takže hezká žluťoučká vaječinka ![]()