Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
22.3.12 21:48

Jo,z Modrého Koníka byla přesouvací vlna sem,tak aby to nedopadlo podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 21:48

Abychom si pak vytvřoili slovníček nových pojmů :)

Voldemord (nebo Voldemort) = Anavy
atd atd :)

• Citovat
  • Upravit
Any11
22.3.12 21:52

Podle mne to nekdo nahlasil… urcite nesleduji kazdou diskuzi. :roll:

• Citovat
  • Upravit
8651
22.3.12 21:53
@Kdoule píše:
Fakt se mu to povedlo jen jednou? :P Naše specialita byla výška dostřelu na strop, přebalovací stolek byl u zdi a po rozbalení čůral cca 10cm pod strop první 2 měsíce, přes veškerý cvik a snahu jsem pokaždé nestihla proud odklonit :mrgreen: Až slábnoucí proudeček dočůral případně do obličeje :P :PJasně, už jsem si prohlídla košík a vytvořím sací vrstvy v dostřelu, klidně, holčičce odpouštím vše v čase dopředu i dozadu 8)

No jo, když on mi na přebalováku čůral jen zřídka. Julča první měsíc pořád, tak jsem to využila k BKM, jenže pak se to nějak začlo vytrácet a teď už se nedaří, naposled o víkendu na výletě, když jsem ji přebalovala hned po probuzení a cvičně podržela nad travičkou. A zrovna jsme měly obecenstvo (moje mamka), tak se to vyplatilo :lol:

Ale Ondráš má mezi našimi dětmi rekord v dostřelu ehm… tím druhým otvorem. Z přebalováku se mu podařilo ohodit zeď za vanou, vzdálenost cca 1 metr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
22.3.12 21:58
@ivuska.h píše:
Furt je to tu ještě v pohodě, proti Koníkovi, kde mi smazali z bazaru inzeráty na použité Voldemorty s tím, že tam nemá co dělat komerční inzerce 8o Tak já nevím, asi jsem pro ně, jakožto matka používající na své děti vlastní značku plen, vyvrhel.

8o 8o 8o Tak to mi rozum nebere… já tedy předně nechápu, jak může někdo brát INZERÁT jako reklamu, když inzerát je prostě nabídka zboží? Bazárek tam snad kvůli nabízení je… použité byly… to je jak s našimi politiky. 8o

• Citovat
  • Upravit
15710
22.3.12 21:59
@ivuska.h píše:
Ale Ondráš má mezi našimi dětmi rekord v dostřelu ehm… tím druhým otvorem. Z přebalováku se mu podařilo ohodit zeď za vanou, vzdálenost cca 1 metr :lol:

Začínám být ráda, že jsem při rekonstrukci donutila chlapy natáhnout chlapy obklad do výšky cca 2,5 metru :-D Aspon vím, co mě čeká.. I když v koupelně naproti budoucímu přebalováku jsou zrovna zrcadla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 21:59
@ivuska.h píše:
Ale Ondráš má mezi našimi dětmi rekord v dostřelu ehm… tím druhým otvorem. Z přebalováku se mu podařilo ohodit zeď za vanou, vzdálenost cca 1 metr :lol:

Tý jo, to mi malá hodit na zeď tak nevím teda.

Jinak u nás se nějak extra nestřílelo ani předním ani zadním otvorem. Akorát teď když je malá bez plíny a pouští to ve stoje na koberec :cert: , tak mám někdy pocit že máme chlapečka, tak nějak to lítá obloukem všude.

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
22.3.12 22:01
@ivuska.h píše:
No jo, když on mi na přebalováku čůral jen zřídka. Julča první měsíc pořád, tak jsem to využila k BKM, jenže pak se to nějak začlo vytrácet a teď už se nedaří, naposled o víkendu na výletě, když jsem ji přebalovala hned po probuzení a cvičně podržela nad travičkou. A zrovna jsme měly obecenstvo (moje mamka), tak se to vyplatilo :lol:Ale Ondráš má mezi našimi dětmi rekord v dostřelu ehm… tím druhým otvorem. Z přebalováku se mu podařilo ohodit zeď za vanou, vzdálenost cca 1 metr :lol:

Jo, tak to je taky dobrý výkon, to uznávám ;) Mně čůrali po max. 10-15 min., takže když jsme chvilku laškovali s holou zadelkou, dočkali jsme se vždycky. Ale k BKM to bylo nepoužitelné, protože opakování následovalo opět za 15 min, to člověk nestačil oblíkat… ;)

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
22.3.12 22:03
@Broučkovka píše:
Začínám být ráda, že jsem při rekonstrukci donutila chlapy natáhnout chlapy obklad do výšky cca 2,5 metru :-D Aspon vím, co mě čeká.. I když v koupelně naproti budoucímu přebalováku jsou zrovna zrcadla :-D

Broučku, já už taky přebalovala potom v koupelně - podložku na zemi, a plánuju to i tentokrát, některé zážitky člověku stačí jednou a to na Ivušku nemám :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
15710
22.3.12 22:05

Kdoule no taky doufám, že ji netrumfneme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 22:06
@PetkaK píše:
Tý jo, to mi malá hodit na zeď tak nevím teda.Jinak u nás se nějak extra nestřílelo ani předním ani zadním otvorem. Akorát teď když je malá bez plíny a pouští to ve stoje na koberec :cert: , tak mám někdy pocit že máme chlapečka, tak nějak to lítá obloukem všude.

Naštěstí tam je obklad :lol: No když už jsme u toho fekálního tématu… Před pár dny se s Klárkou koupali, K. už šla ven a Ondra čekal, až ho tatínek taky vyndá. A najednou slyším vyděšený jekot. Pluly kolem něj bobky a on chudák nechápal, co to je :lol: Tak to pak manžel lovil podběráčkem, já jsem jako z udělání musela jít kojit :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
22.3.12 22:08

To já často lovím ve vaně „rybičky“ :lol: :lol: :lol: :lol:
Hold se v té vodě uvolní:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 22:09

@ivuska.h Bobky z vany už jsem jednou taky lovila, a malá chtěla strašně moc pomáhat.

No já přebaluju v pokoji, tam obklady nemáme :) - doufám že i druhé miminko bude poslušné a bude čůrat hezky a ne na metry daleko :)

• Citovat
  • Upravit
8651
22.3.12 22:10
@macinka85 píše:
To já často lovím ve vaně „rybičky“ :lol: :lol: :lol: :lol:
Hold se v té vodě uvolní:)))

U nás se to stalo poprvé, tak jsem byla lehce v šoku :lol: Ovšem sama mám z dětství traumatickou vzpomínku, když jsme se koupaly se sestrou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 22:11
@PetkaK píše:
@ivuska.h Bobky z vany už jsem jednou taky lovila, a malá chtěla strašně moc pomáhat.No já přebaluju v pokoji, tam obklady nemáme :) - doufám že i druhé miminko bude poslušné a bude čůrat hezky a ne na metry daleko :)

No na normální zeď nebo na koberec, to by byla síla. To byl pár týdnů starý, takže hezká žluťoučká vaječinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure