Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8780
26.3.12 16:40

Já měla v obyč kikko záděry po dvou měsících používání… Lux zatím drží, ale taky se mi zdá, že se trochu srazily. Hyblery mám asi čtyři a jsou šíleně hrubý, pak mám ještě nějaké od kamarádky, nevím jaké a ty jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
26.3.12 16:45

moc zdravím holky, není tu nějaká maminka co by poradila jaké natahovací gaťky použít pro batole 15kg,které by udržely čč narovno? popř nějakou jinou radu…plenkovky jsem už musela vyřadit(jsou malé) a PULky si rozepíná sám… :) jinak všem hezké jarní odpoledne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.3.12 16:48
@Broučkovka píše:
Mě teda kikko nenadchly.. Koupila jsem si nové s potiskem. Gramáž je stejná jako u lux a za mě teda nic moc..

Naopak se mi dost líbily čtverce Hybler (z druhé ruky). A uplně nadšená jsem byla z IV mušelínek, ale to je hrozná cena :-)

Příspěvek upraven 26.03.12 v 16:15

Obrázkové určitě stejnou gramáž jako LUX nemají. Já mám Kikko obrázkové 80×80 s obrázky a ty jsou oproti LUX tedy velmi řídké. Ty LUX jsou opravdu pevné.
Mám je dva roky a jsou pořád stejné - samo že trochu do obdélníku se natáhly, ale neznám čtvercovky co by to neudělaly - a opravdu je to jen minimálně velký rozdíl tam oproti novotě není. Ale mám ty nebělené, nejsem si jistá, zda třeba nejsou lepší než bělené - to ale fakt netuším :think:

Elfans ty nové Libštáty jsou snad stejně silné jako osušky, takže opravdu zatím nejsilnější čtvercovky jaké jsem měla v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.3.12 17:08

Tak pro informaci přikládám gramáže čtvercovek dle infa od výrobců:

Kikko obrázková čtvercovka 80×80cm 70 gramů/ks, 122 gramů/m2 plenka
Kikko LUX nebělená čtverc. 70×70: 71 gr./ks
Kikko obyč. čtvercovka 70×70: 60 gramů/ks, 122 gramů/m2
LTZ zvýšená gramáž plena Extra 70×70: 69g/ks - což nechápu, na omak mi přijdou opravdu silnější ještě než Kikko Lux :think: .
LTZ obyč. čtvercovka 70×70:120 g/m2 (gramáž na kus jsem nenašla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
26.3.12 17:24
@zelazuzu píše:
Tak pro informaci přikládám gramáže čtvercovek dle infa od výrobců:Kikko obrázková čtvercovka 80×80cm 70 gramů/ks, 122 gramů/m2 plenka
Kikko LUX nebělená čtverc. 70×70: 71 gr./ks
Kikko obyč. čtvercovka 70×70: 60 gramů/ks, 122 gramů/m2
LTZ zvýšená gramáž plena Extra 70×70: 69g/ks - což nechápu, na omak mi přijdou opravdu silnější ještě než Kikko Lux :think: .
LTZ obyč. čtvercovka 70×70:120 g/m2 (gramáž na kus jsem nenašla)

Tak já mám obrázkouvou 80×80 s gramáží 80g/ks (koukám na obal). Takže v podstatě mají stejnou gramáž jako lux 70×70 (70), když to vezmu logicky (s těhu demencí).. A mě teda moc nenadchly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.3.12 20:10
@Broučkovka píše:
Tak já mám obrázkouvou 80×80 s gramáží 80g/ks (koukám na obal). Takže v podstatě mají stejnou gramáž jako lux 70×70 (70), když to vezmu logicky (s těhu demencí).. A mě teda moc nenadchly..

Tak to fakt netuším co to máš za plínu - leda mě ještě napadá, že na tom obale je chyba tisku - tady http://www.kikko.cz/…sk/3075.html?… - jsou všechny obrázkové od Kikka a jsou u toho i gramáže. Každopádně já mám doma i LUX i obrázkové a ty obrázkové jsou prostě řidší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.3.12 20:20

Ahoj, že vám sem tak vpadám, máte někdo Gro Via svrchní na sucháč? Je trvanlivý? Nebo si mám raději koupit na patentky? Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
26.3.12 20:26

@Faraya Řekla bych že ti nikdo asi nenapíše jak moc je trvanlivý, protože Grovia jsou v ČR takřka novinka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14103
26.3.12 20:35
@Broučkovka píše:
Mě teda kikko nenadchly.. Koupila jsem si nové s potiskem. Gramáž je stejná jako u lux a za mě teda nic moc..

Naopak se mi dost líbily čtverce Hybler (z druhé ruky). A uplně nadšená jsem byla z IV mušelínek, ale to je hrozná cena :-)

Příspěvek upraven 26.03.12 v 16:15

Já zase hyblery naprosto nesnáším, používám je jen na utírání pusy, tak tvrdé plíny aby člověk pohledal. :-)

Já mám libštátské a jsem spokojená, plus i ty kikko nejsou tak hrozné, no ale díky tchýni mám asi 30 těch starých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
26.3.12 21:33

Ahojky,
máte některá, prosím, zkušenosti s AIO plenami Bambino Mio Miosolo a Close Parent Pop-in new gen? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
26.3.12 21:58
@zelazuzu píše:
Tak to fakt netuším co to máš za plínu - leda mě ještě napadá, že na tom obale je chyba tisku - tady http://www.kikko.cz/…sk/3075.html?… - jsou všechny obrázkové od Kikka a jsou u toho i gramáže. Každopádně já mám doma i LUX i obrázkové a ty obrázkové jsou prostě řidší :nevim:

Mám ovcovské http://www.kikko.cz/…a/21803.html?…

je možné, že mají chybu na obalu a řídké byly hrozně.. až průhledné.. Proto jsem si nekupovala ty Lux…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
26.3.12 22:05

Tak tu mám na testování 5 ks Voldemortů svrchních PUL. Jsou jednovelikostní, ale po konzultaci s první testerkou spíš uvažuju, že bychom dělali dvouvelikostní a pak by teda toto byla ta větší velikost. Potřebovala bych, aby to vyzkoušel někdo s co nejmenším miminem, to má aktuálně asi Obláček, že? Julča má už 3 měs/6 kg. a jsou jí v pohodě, ale potřebovalo by to ozkoušet na menším. Jsou všechny na suchý zip, patentková verze se ještě ladí, trochu se tam kroutily ty zapínací chlopně, tak zkusíme dvouřadé zapínání.

Ideálně bych chtěla testery, co dávají nějaké jiné plínky, než Voldemortky, jestli to bude sedět. Pokud možno něco mega typu Popolini atd. :lol: A pak taky někoho, kdo dává plíny narovno, tam se nejvíc ukáže u chodících dětí. To jsou požadavky, co? :roll: :mrgreen: Prosím do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.3.12 22:25
@Broučkovka píše:
Mám ovcovské http://www.kikko.cz/…a/21803.html?…je možné, že mají chybu na obalu a řídké byly hrozně.. až průhledné.. Proto jsem si nekupovala ty Lux…

Tak to je opravdu chyba na obale. Ty ovečkové mám totiž přesně taky a opravdu se nedají s těmi LUX srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
26.3.12 22:36

Sweet monkey

Hezky vecer. Tak jsem objednala na „test“ AIO Sw.Mon. a tento tyden by mely prijit. :potlesk: Doufam, ze mi nikdo nezkazite radost spatnymi zkusenostmi a negativy 8o , ale chtela jsem mit jedny „svatecni“, tak jsem chtela zkusit pohodli v AIO a tyhle se mi moc libily. Ale, jestli mate nekdo zkusenost /jakoukoliv/, info sem, at to stoji co to stoji, stejne uz je mam zaplacene :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.3.12 22:42

Jé Ivi, to já bych zkusila, pokud nevadí, že tester(ka) ještě není na světě… Akorat plinky mam buď voldemortky, nebo zavazovačky a čtverce… No napíšu Ti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure