Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brokianaa píše:
Tak jen přidávám foto slunících se voldemortekDneska to schne krásně
Aby ti to nesmázli jako reklamu
![]()
Asi si budu muset rušit oznámení o nových vold., protože žádnou nepotřebuju…
![]()
@M-a-j-a píše:
Aby ti to nesmázli jako reklamu![]()
Já reklamu šířit můžu ![]()
@Broučkovka píše:
to co popisujes je sucha ne?
Ja chci mokrou, ted když je babi nesamochodící, tak můžu. Dám vody asi do 2/3, ocet a přečváchnuté plenky. Uvidim. Snad to řikam dobře:-)
Tenhle popis byl prave u mokre metody, tak jsem z toho janek.
Ja bych je taky norila. ![]()
Viz. některé mé předchozí příspěvky
Přímo jsem psala odkazy na eshopy,kde jsem spokojená
Joooo…kdybych byla placená za reklamu tak to je jiná…Ale zadarmo to v podstatě nedělám reklamu,jen šířím názor ![]()
Co jsem to zas vyplodila ![]()
Holky,jak děláte rýžový nákyp? Mám vytáhnuté meruňky z mrazáku a potřebovala bych z nich něco vyrobit…a buchta se mi péct nechce…Tak bych z toho měla zítra obídek i s Edíkem a taťka dnes véču…
Já bych teda nenořila…Příjde mi to jako celkem nechutná a zbytečná metoda… Stačilo mi když jsem teď nechávala odmočit totál posrajděnou noční voldemortku a to byl doslova MORT
![]()
@Jaja157 píše:
Tenhle popis byl prave u mokre metody, tak jsem z toho janek.Ja bych je taky norila.
No já budu nořit
aspon do té doby, než ten kyblík 1-2krát vyliju ![]()
@Brokianaa píše:
Viz. některé mé předchozí příspěvkyPřímo jsem psala odkazy na eshopy,kde jsem spokojená
Joooo…kdybych byla placená za reklamu tak to je jiná…Ale zadarmo to v podstatě nedělám reklamu,jen šířím názor
Co jsem to zas vyplodila
Holky,jak děláte rýžový nákyp? Mám vytáhnuté meruňky z mrazáku a potřebovala bych z nich něco vyrobit…a buchta se mi péct nechce…Tak bych z toho měla zítra obídek i s Edíkem a taťka dnes véču…
Uvařím rýžovou kaši (rýže, mlíko, pak trochu másla a cukru), zašlehám do ní žloutky (tak 2) a zamíchám sníh z bílků, dosladím dle chuti. Pak do pekáčku vrstvím s ovocem nebo marmeládou (to mají naše děcka raději) a pak peču na cca 150 stupňů, dokud to není „tuhé“, vajíčka vevnitř se musí udělat.
@careynka píše:
tak ty treningovy GroVia, maji na bocich gumicky ale na patetnky, takze to secvaknes u kotniku a vytahnes jak spodary
Vida, tak přece existuje něco, co se pro tento účel hodí dokonale
ale úplně nejlepší by bylo kdyby to bylo pod značkou voldemort
(to kdyby se Iva náhodou moc nudila
)
Termín se mi blíží už od začátku těhotenství ![]()
Ne, nevim co budeme mít. (Teda jo, miminko
) a taky jsem zvědavá, nebojte se ![]()
Příspěvek upraven 27.03.12 v 16:08
@Brokianaa píše:
Já bych teda nenořila…Příjde mi to jako celkem nechutná a zbytečná metoda… Stačilo mi když jsem teď nechávala odmočit totál posrajděnou noční voldemortku a to byl doslova MORT![]()
![]()
A ta sucha metoda=promachnout prip.pokakany a hodit to jen nasucho do kyble?
@pomeranca píše:
Vida, tak přece existuje něco, co se pro tento účel hodí dokonaleale úplně nejlepší by bylo kdyby to bylo pod značkou voldemort
(to kdyby se Iva náhodou moc nudila
)
Voldemortí tréningáče sice nasají celkem dost, ale jako náhradu plíny bych to neviděla…
Jinak Šimon sice mluví pořád, ale jediné dvojslabičné slovo je táta
pak má pár dalších slov a pak asi tak milión zvuků, kterým rozumíme jenom my. Ale jako rozumí dokonale. Řeknu: to nevadí, že ti to spadlo, potom to zameteme. Hned jde pro smeták a zametá. Nebo: podej mi škrabku na brambory. Jde, otevře myčku a podá mi ji… A tak dále.
Přebalovat se mu moc nechce, ale je to jak kdy. Někdy si sám nachystá novou plinku, jindy řve a nenechá na sebe sáhnout. Někdy ho na nočník nedostanu ani za nic, jindy tam sedí pul hodiny (ale to už z něj rostu, protože zase nechce slézt
) a tak dále. Záleží na náladě.
A sorry, že to píšu tak po kouskách, jsem na mobilu, než něco napíšu, tak zapomenu, co jsem ještě chtěla…