Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
27.3.12 15:23
@Brokianaa píše:
Tak jen přidávám foto slunících se voldemortek :mrgreen: Dneska to schne krásně :dance:

Aby ti to nesmázli jako reklamu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.3.12 15:25

Asi si budu muset rušit oznámení o nových vold., protože žádnou nepotřebuju… :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
27.3.12 15:26

tak jsem si objednala voldemorty :-)) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.3.12 15:30
@M-a-j-a píše:
Aby ti to nesmázli jako reklamu :lol: :lol:

Já reklamu šířit můžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.3.12 15:37
@Brokianaa píše:
Já reklamu šířit můžu :lol:

Aby ses nedivila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
27.3.12 15:43
@Broučkovka píše:
to co popisujes je sucha ne?
Ja chci mokrou, ted když je babi nesamochodící, tak můžu. Dám vody asi do 2/3, ocet a přečváchnuté plenky. Uvidim. Snad to řikam dobře:-)

Tenhle popis byl prave u mokre metody, tak jsem z toho janek. :jazyk: Ja bych je taky norila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.3.12 15:45

Viz. některé mé předchozí příspěvky :-) Přímo jsem psala odkazy na eshopy,kde jsem spokojená :mrgreen: Joooo…kdybych byla placená za reklamu tak to je jiná…Ale zadarmo to v podstatě nedělám reklamu,jen šířím názor :mrgreen:
Co jsem to zas vyplodila 8)
Holky,jak děláte rýžový nákyp? Mám vytáhnuté meruňky z mrazáku a potřebovala bych z nich něco vyrobit…a buchta se mi péct nechce…Tak bych z toho měla zítra obídek i s Edíkem a taťka dnes véču…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.3.12 15:46

Já bych teda nenořila…Příjde mi to jako celkem nechutná a zbytečná metoda… Stačilo mi když jsem teď nechávala odmočit totál posrajděnou noční voldemortku a to byl doslova MORT :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
27.3.12 15:47
@Jaja157 píše:
Tenhle popis byl prave u mokre metody, tak jsem z toho janek. :jazyk: Ja bych je taky norila. :)

No já budu nořit :-) aspon do té doby, než ten kyblík 1-2krát vyliju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.3.12 15:49
@Brokianaa píše:
Viz. některé mé předchozí příspěvky :-) Přímo jsem psala odkazy na eshopy,kde jsem spokojená :mrgreen: Joooo…kdybych byla placená za reklamu tak to je jiná…Ale zadarmo to v podstatě nedělám reklamu,jen šířím názor :mrgreen:
Co jsem to zas vyplodila 8)
Holky,jak děláte rýžový nákyp? Mám vytáhnuté meruňky z mrazáku a potřebovala bych z nich něco vyrobit…a buchta se mi péct nechce…Tak bych z toho měla zítra obídek i s Edíkem a taťka dnes véču…

Uvařím rýžovou kaši (rýže, mlíko, pak trochu másla a cukru), zašlehám do ní žloutky (tak 2) a zamíchám sníh z bílků, dosladím dle chuti. Pak do pekáčku vrstvím s ovocem nebo marmeládou (to mají naše děcka raději) a pak peču na cca 150 stupňů, dokud to není „tuhé“, vajíčka vevnitř se musí udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.3.12 15:52
@careynka píše:
tak ty treningovy GroVia, maji na bocich gumicky ale na patetnky, takze to secvaknes u kotniku a vytahnes jak spodary :)

Vida, tak přece existuje něco, co se pro tento účel hodí dokonale :-) ale úplně nejlepší by bylo kdyby to bylo pod značkou voldemort :-P (to kdyby se Iva náhodou moc nudila :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.3.12 15:55

Termín se mi blíží už od začátku těhotenství :-P

Ne, nevim co budeme mít. (Teda jo, miminko :-) ) a taky jsem zvědavá, nebojte se ;-)

Příspěvek upraven 27.03.12 v 16:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
27.3.12 15:55
@Brokianaa píše:
Já bych teda nenořila…Příjde mi to jako celkem nechutná a zbytečná metoda… Stačilo mi když jsem teď nechávala odmočit totál posrajděnou noční voldemortku a to byl doslova MORT :poblion: :poblion: :poblion:

A ta sucha metoda=promachnout prip.pokakany a hodit to jen nasucho do kyble?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.3.12 15:58
@pomeranca píše:
Vida, tak přece existuje něco, co se pro tento účel hodí dokonale :-) ale úplně nejlepší by bylo kdyby to bylo pod značkou voldemort :-P (to kdyby se Iva náhodou moc nudila :-D )

Voldemortí tréningáče sice nasají celkem dost, ale jako náhradu plíny bych to neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.3.12 16:02

Jinak Šimon sice mluví pořád, ale jediné dvojslabičné slovo je táta :-D pak má pár dalších slov a pak asi tak milión zvuků, kterým rozumíme jenom my. Ale jako rozumí dokonale. Řeknu: to nevadí, že ti to spadlo, potom to zameteme. Hned jde pro smeták a zametá. Nebo: podej mi škrabku na brambory. Jde, otevře myčku a podá mi ji… A tak dále.

Přebalovat se mu moc nechce, ale je to jak kdy. Někdy si sám nachystá novou plinku, jindy řve a nenechá na sebe sáhnout. Někdy ho na nočník nedostanu ani za nic, jindy tam sedí pul hodiny (ale to už z něj rostu, protože zase nechce slézt :-D ) a tak dále. Záleží na náladě.

A sorry, že to píšu tak po kouskách, jsem na mobilu, než něco napíšu, tak zapomenu, co jsem ještě chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure