Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
S tím nákypem… taky mi děláte chutě… asi ho uvařím zejtra na oběd. Původně jsem chtěla dělat kuře na čínu s rýží, no tak to trošičku změním ![]()
Já si taky říkám,když na něm sedí a tlačí,proč toho nevyužít…
a při nezdařilém dni nočníkování padlo 11 jednorázovek
To omdlívaly
![]()
Ono totiž,jak tu plínu jednou člověk hold sundá,už ji nenasadí,že:)
@Brokianaa píše:
Kdyby něco…tak meruňky v mražáku ještě mámTak si přijďte
Já se hlásím
přítel to nejí a dělat si to jen pro sebe.. to jsem líná..
@macinka85 Já bych to neřešila, pokud ti z něj nezdrhá, neřve, a evidentně jí tam dáváš když už koná potřebu, proč ne.
Já jsem jí dávala od toho roka při každém přebalování, i když potřebu nekonala, vždycky jsem jí řekla jestli se nechce vyčůrat, že je velká holka, a ty čůrají na nočník a ne do plíny. Úspěch byl do půl roku.
Teď je v blbém období, a nechce se mi jí nutit a vystavit třeba k nočníku odpor. Navíc i kdyby se teď podařilo jí zase mít na 2-3plínách za den, až budu v porodnici tak táta by to určitě nezvládl (a to nemluvím o tom že možná bude nasáčkovaná u babičky), a jak přineseme miminko domu, tak bude mít další změnu, a mohla by zase skončit v plenkách. Takže na ní teď fakt netlačím a nechávám to na ní. Akorát mi vadí že mi do plínek i kadí, tohle fakt už od 15ti m nedělala a teď jí je to jedno. Ale co nadělám. ![]()
Příspěvek upraven 27.03.12 v 18:03
@Brokianaa píše:
Tak já se stavím
Nemám to daleko ![]()
Já ji tam posadím a ona prostě zatlačí a něco vyletí:) Někdy nevyletí,ale spíš jo:)
@PetkaK píše:
@macinka85 Já bych to neřešila, pokud ti z něj nezdrhá, neřve, a evidentně jí tam dáváš když už koná potřebu, proč ne.Já jsem jí dávala od toho roka při každém přebalování, i když potřebu nekonala, vždycky jsem jí řekla jestli se nechce vyčůrat, že je velká holka, a ty čůrají na nočník a ne do plíny. Úspěch byl do půl roku.
Teď je v blbém období, a nechce se mi jí nutit a vystavit třeba k nočníku odpor. Navíc i kdyby se teď podařilo jí zase mít na 2-3plínách za den, až budu v porodnici tak táta by to určitě nezvládl, a jak přineseme miminko domu, tak bude mít další změnu, a mohla by zase skončit v plenkách. Takže na ní teď fakt netlačím a nechávám to na ní. Akorát mi vadí že mi do plínek i kadí, tohle fakt už od 15ti m nedělala a teď jí je to jedno. Ale co nadělám.
Peti malá si taky říkala a cca 2 týdny už neříká. To čůrání mi nevadí, ale to ho.no rozmázlé na plíně a zadku
![]()
@M-a-j-a píše:
Tak já se stavímNemám to daleko
jo
a odkud jsi?
@M-a-j-a Vidí u bráchy že se to může
- to je právě ten důvod proč na malou netlačím, protože prostě za chvilku stejně uvidí že se kadí i čůrá do plínky a bude to dělat znovu i kdyby byla bez plen. Ale máš pravdu že ty ho.na v plíně mě fakt štvou ![]()
@Brokianaa píše:
myslim ze nez jet na otocku 1000 km na veceri, tak si ji radsi udelam ![]()
@macinka85 píše:
Já si taky říkám,když na něm sedí a tlačí,proč toho nevyužít…
a při nezdařilém dni nočníkování padlo 11 jednorázovek![]()
![]()
To omdlívaly
![]()
Ono totiž,jak tu plínu jednou člověk hold sundá,už ji nenasadí,že:)
ja teda suchou nasadila, ale cvrnknutou uz ne ![]()
No a nejlepší je přebalovat pokaděné spící dítě
ale už to umím tak, aby se nevzbudil, dokonce i manžel to dnes zvládl, což je dobře, vzhledem k brzkému pobytu v porodnici ![]()
U nás teda pokrok je ten, že si to už uvědomuje. Neříká si, aspoň ne tak, že bych to poznala, ale když ho chytnu dost zavčas, tak má v plíně cvrknuto a zbytek udělá do nočníku
@careynka suchou taky dávám zpět:) Ale ten den bylo fakt nacvrkáno:)))