Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
28.3.12 14:21
@Brokianaa píše:
A jak dáváte ty holčičky v šatičkách do autosedačky?

Stejně jako v kalhotech. Ona ty šaty nemá po kotníky :lol:

• Citovat
  • Upravit
16492
28.3.12 14:28
@Brunifid píše:
Stejně jako v kalhotech. Ona ty šaty nemá po kotníky :lol:

Taky tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.3.12 16:20

Dneska byl na svetru v koupelně, jestli bude zítra v plíně, tak mě asi odvezou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
28.3.12 16:26
@ivuska.h píše:

Bojíš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.3.12 16:29
@Broučkovka píše:
Bojíš se?

Ne že bych se přímo bála, ale představa, že na něj sáhnu, mi teda příjemná není… Nebo že by lezl po dítěti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
28.3.12 19:02
@ivuska.h píše:

Bych měla smrt. Paradoxně objevit doma tarantuli, tak se sice leknu, ale to je vše, najít to, co ty, tak mě veze rychlá s mrtvicí.

Holky, že já vůbec lezla na tripply. :zed: Mám vysokou hladinu HCG, tak si jdu příští týden pokecat na genetiku. Kdybych nezapomněla volat na výsledky, mohla jsem vědět dřív co a jak. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
28.3.12 19:09
@Flyingfrog píše:
Holky, že já vůbec lezla na tripply. :zed: Mám vysokou hladinu HCG, tak si jdu příští týden pokecat na genetiku. Kdybych nezapomněla volat na výsledky, mohla jsem vědět dřív co a jak. :zed:

A na UTZ screeningu ve 12.tt jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
28.3.12 19:50

Bruni,vy jste praskli do druhyho jo :-) tak moc gratuluju!a vlastně všem tehulim,já doufám že se mi to ještě nějakou chvili vyhne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.3.12 20:05

Mně když brali krev na triply, tak by mi nejradši rovnou vzali i amnio. Kvůli věku (v lednu mi bylo 35), přitom prvotrimestriál vyšel OK. Tak jsem to zrovna odmítla i přes bububu. Triply vyšly v pohodě, doktor volal, akorát tam prý byla poznámka, že vzhledem k věku doktorka doporučuje konzultaci na genetice. No nikde jsem nebyla a jsem v klidu.
@careynka No já to beru jak u psů, ti mají být taky dva, aby se trochu zabavili. Myslíš, že to tak u dvounohých štěňat nefunguje? :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
28.3.12 20:05
@Flyingfrog píše:
Bych měla smrt. Paradoxně objevit doma tarantuli, tak se sice leknu, ale to je vše, najít to, co ty, tak mě veze rychlá s mrtvicí.Holky, že já vůbec lezla na tripply. :zed: Mám vysokou hladinu HCG, tak si jdu příští týden pokecat na genetiku. Kdybych nezapomněla volat na výsledky, mohla jsem vědět dřív co a jak. :zed:

Chybí mi tu hladící smajlík… to je mi líto. Já na ně kvůli tomu nelezla, byla jsem jen na prvotrimestrovém…

• Citovat
  • Upravit
8651
28.3.12 20:19
@Flyingfrog píše:
Bych měla smrt. Paradoxně objevit doma tarantuli, tak se sice leknu, ale to je vše, najít to, co ty, tak mě veze rychlá s mrtvicí.Holky, že já vůbec lezla na tripply. :zed: Mám vysokou hladinu HCG, tak si jdu příští týden pokecat na genetiku. Kdybych nezapomněla volat na výsledky, mohla jsem vědět dřív co a jak. :zed:

To se má hodnotit jako celek, ne jednotlivé hodnoty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
28.3.12 20:23
@ivuska.h píše:
To se má hodnotit jako celek, ne jednotlivé hodnoty!

Ale když jedna hladina hodně vybočí (ne vyšší, ale vysoká), tak už si hodnotící genetik konzultaci většinou žádá, ono je to při té nepřesnosti triplů asi nutný… I z jedné hodnoty počítač může vyplivnout závěr screening pozitivní

• Citovat
  • Upravit
8651
28.3.12 20:36
@Kdoule píše:
Ale když jedna hladina hodně vybočí (ne vyšší, ale vysoká), tak už si hodnotící genetik konzultaci většinou žádá, ono je to při té nepřesnosti triplů asi nutný… I z jedné hodnoty počítač může vyplivnout závěr screening pozitivní

No ony jsou celé ty tripply naprd :? By mě zajímalo, co ta genetická konzultace obnáší, stejně vpodstatě jediné objektivní posouzení je amniocentéza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
28.3.12 20:58

No screening vyšel dobře, na druhou stranu můj doktor není ten akreditovaný.

ivuško: Na jedné konzultaci už jsem byla (kvůli léku, co jsem brala v začátku těhotenství se Stelou) a v zásadě se jen sepisovala rodinná anamnéza.

Uvidím, co doktorka, ona je celkem milá. Jako já se vysloveně nestresuju, vím, že vycházejí triply falešně pozitivně, jen mě mrzí, že teda týden budu čekat na pokec. Teď jsem čekala na blbé zarděnky, tak mám zase něco dalšího. A do toho se mi konečně podařilo Stele změřit teplotu a ona si má klidně 39,2 po odečtu. A přitom až na hřející spánky je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.3.12 21:05

Fly tak snad bude vše v pořádku. Důležité je, že screening byl v pořádku. KDyby něco, tak víš komu napsat :hug:
Tak třeba bude mít S. 6. nemoc. Vzpomínáš jak to měla Amálka? Tak z ničeho nic teplotu a přitom byla celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure