Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15710
22.3.12 21:11
@ivuska.h píše:
Ale kdeže, to je speciální plena pro voliče Věcí veřejných :palec:
Ivusko já se nemůžu smát :-D hrozně jsem se přecpala, Zdendovi se to nelíbí, jak tam má málo místa a ztvrdlo mi břicho. To se nedáá :-DD
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.3.12 21:11
@ivuska.h píše:

Ježišku, jen to ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.3.12 21:12
@ivuska.h píše:

vida, dalsi kryci nazev :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.3.12 21:13

Jo a mimochodem, sestra u doktorky po mně chce k 18m prohlídce moč. Tož jsem zvědavá na tu šou, jak budu lepit pytlíček S. k pipce. Na nočník ještě nechodí a pochybuju, že mi udělá tu radost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 21:14
@zelazuzu píše:
Já jsem se teda moc po podlaze smíchy neválela, když mi min. týden chodily ty SZ od adminů - a já už jako nevěděla, jak že si vlastně tu reklamu dělám, když už ani ty odkazy na výrobky na mém obchodě nehážu :think: ..Ano, je to i to, že odovím na otázku holčině, která se mě zeptá, zda budu mít nějaké akce v obchodě…Celkem jsem měla chuť sem ani nechodit :nevim: …Abch se bála napsat už cokoli.Macinko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , tak přesně ta myšlenka mě už napadla asi před měsícem :D …Že budu házet odkazy na Tebe a Ty na mě - no co, přece nebudu házet odkazy na pro mě cizí lidi ne?? Tebe tu beru za internetovou kamarádku - jen se jako obávám, že to by nám stejně adminka zatrhla :cert: ..tož nezbývá než vkládat jen svoje fotky a posílat SZ jak debil pořád dokola a hlavně nejlépe nereagovat na žádné otázky…jsme tu potom pro ty holky vůbec přínosem :nevim: ?? Když ani nemůžeme odpovědět na co se ptají? Můžu jim pak vůbec podat reference na určitý výrobek? Přece jen je to výrobek který prodávám a díky tomu, že e-shop mám, tak mám ten výrobek i odzkoušený…no já už nevím taky :roll: ..

No vidíš, v tom já mám ještě výhodu, že můžu zmínit konkurenční plíny, ale vy, když prodáváte všecko, vlastně nesmíte psát o žádné značce, to je fakt úlet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 21:14
@ivuska.h píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
14103
22.3.12 21:16

Zuzu a ivuško, vždyť ale vy nikde v podpisu nemáte nic o svých eshopech, tak proč vás takhle prudí? Já to nechápu.

Vždyť zrovna nedávno tady někdo ani netušil, že ivuška má vůbec něco společného s Voldemortama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 21:16
@pomeranca píše:
nemelo by mit skoro dvoulete dite mensi spotrebu plinek? Tak nejak jsem tajne doufala, ze nez se narodi druhe, tak to prvni omezi svoji spotrebu, ale pripada mi, ze je to spis naopak. A to se nijak nehonim s kontrolovanim, ale ty davky za dva dny… jsou fakt neuveritelne :think: Ja snad budu muset koupit nejake plinky, nejlepe… Voldemorty :twisted: :mrgreen:

Ne :lol: Ondráše přebaluju furt stejně, ale pozor, máme pokrok! Už druhý den mi hlásí „kaka“ a ukazuje na zadek :lol: Jinak počůraného přebaluju tak po 3 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 21:17
@pomeranca píše:
nemelo by mit skoro dvoulete dite mensi spotrebu plinek? Tak nejak jsem tajne doufala, ze nez se narodi druhe, tak to prvni omezi svoji spotrebu, ale pripada mi, ze je to spis naopak. A to se nijak nehonim s kontrolovanim, ale ty davky za dva dny… jsou fakt neuveritelne :think: Ja snad budu muset koupit nejake plinky, nejlepe… Voldemorty :twisted: :mrgreen:

U nás to taky zatím nevypadá. Nám se to posr… když jsme malou odstěhovali do pokoje, do postele, a od té doby neřekne ani že kadila, čůrat nechce, na nočník si nesedne atd.

Ale zase spí celou noc v pokoji a nikam necourá :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8651
22.3.12 21:17
@Flyingfrog píše:
Jo a mimochodem, sestra u doktorky po mně chce k 18m prohlídce moč. Tož jsem zvědavá na tu šou, jak budu lepit pytlíček S. k pipce. Na nočník ještě nechodí a pochybuju, že mi udělá tu radost. :roll:

To je divný, to po nás nikdy nechtěli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
22.3.12 21:19
@Flyingfrog píše:
Zuzu a ivuško, vždyť ale vy nikde v podpisu nemáte nic o svých eshopech, tak proč vás takhle prudí? Já to nechápu.

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.3.12 21:19
@ivuska.h píše:
To je divný, to po nás nikdy nechtěli :nevim:

Mno já byla tak překvapená, že jsem se ani nezeptala, proč je to potřeba. :roll:
Ona se mě rovnou při příchodu ptala, jestli mám moč, tož jsem řekla, že ne. Tak jí svitlo, že jsem to nevěděla, když S. nebyla na očkování na MMR.

Jo a ad MMR, haha, doktorka říkala, že teda v těch dvou letech, tak jsem ji zarazila, že to mám tak zhruba termín druhého a že to se ještě uvidí, jestli první nechám očkovat. :-) Ona pak říkala, že teda uvidíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 21:20
@Flyingfrog píše:
Zuzu a ivuško, vždyť ale vy nikde v podpisu nemáte nic o svých eshopech, tak proč vás takhle prudí? Já to nechápu.Vždyť zrovna nedávno tady někdo ani netušil, že ivuška má vůbec něco společného s Voldemortama.

Nemáme no :nevim: Mě byl konkrétně poslán citát příspěvku, kde píšu, že na Julče testuju vlňáky z nového materiálu a že vypadají dobře. Nebyla tam ani zmínka o značce, ani žádný odkaz, nic… Když jsem namítala, že to přece není žádná propagace, bylo mi odpovězeno, že to má být varování. A teď dostanu určitě po zobáku za to, že to tu veřejně probírám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
22.3.12 21:21
@ivuska.h píše: @Kdoule Ona i ta holka dokáže dočůrat dost daleko :))

No, tak si opravuju svoje představy a teda doufám, že aspoň nejsem pomýlená v představě, že holky nečůrají nahoru, na sebe a za sebe :lol: jinak půjdu už snad radši na procházku :mrgreen: Tak já budu podkládat i vpředu, no, hlavně když to bude holka… já bych chtěla holčičku :hug: :)

Já se tu taky řežu, těhule se mají hodně spát, tak máte dneska spoustu plusových bodů, že jste nějaké té těhuli vytvořili endorfiny navrch :potlesk: :lol: Jenom teda malá nevýhoda, až přijde nový nesnadno se orientující látkující adept a uvidí hermiony a voldemorty, odejde ještě pomatenější :mrgreen:

A doufám, že na voldemorty dojde, tj. že první měsíce nebudou opruzeniny a dorosteme do jednovelikostních variant, já tak doufám, že látkování bude… volemorty jsou motivační :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10713
22.3.12 21:22
@Flyingfrog píše:
Jo a mimochodem, sestra u doktorky po mně chce k 18m prohlídce moč. Tož jsem zvědavá na tu šou, jak budu lepit pytlíček S. k pipce. Na nočník ještě nechodí a pochybuju, že mi udělá tu radost. :roll:

po nas taky chteli, ale pry jen kdyz se podari, jinak nemusi byt… no zrovna se podarilo, ale co spi ve svem pokoji, tak nas ranni uspechy opustily. On se totiz probudi a je uplne potichu, takze… prd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure