Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Haninac píše:
ja je mam taky, davam pod ne Anavky nebo Kisy a jsem s nima maximalne spokojena. Udrzi toho dost, naposled kdyz pokadil nocni vlnaky je mel i na noc a vydrzely
můžeš prosím poslat odkaz? nemám vůbec představu ![]()
Broučkovka píše:Haninac píše:můžeš prosím poslat odkaz? nemám vůbec představu
ja je mam taky, davam pod ne Anavky nebo Kisy a jsem s nima maximalne spokojena. Udrzi toho dost, naposled kdyz pokadil nocni vlnaky je mel i na noc a vydrzely
Anavy asi znas, Kisy jsou plenky z fleru…
jinak impregnuju klasika lanolinem z lekarny
anavy znám, mám v plánu nějakou pořídit. Ale není mi to stejně jasné.. To je natáhneš až na tu „AIO“?
Já mám z dob výchovy mladších sourozenců zažité, že se daly jen čtverce na obdelník a na to zavazovací pul kalhotky
. Takže mám zatím tendenci a hlavně představu, že stačí do všeho nacpat klasické čtverce(+separačka) a na to „něco“ natáhnout.
Broučkovka píše:
anavy znám, mám v plánu nějakou pořídit. Ale není mi to stejně jasné.. To je natáhneš až na tu „AIO“?Já mám z dob výchovy mladších sourozenců zažité, že se daly jen čtverce na obdelník a na to zavazovací pul kalhotky. Takže mám zatím tendenci a hlavně představu, že stačí do všeho nacpat klasické čtverce(+separačka) a na to „něco“ natáhnout.
mrkni se na odkaz na Hani.. to neni odkaz na AIO, ale na kalhotovku.
Anielkho koukala jsem na to, ale jsem z toho jelen
proč tam jsou teda ty patentky, když se na to musí dát ještě něco dalšího
Jen pro jistotu? Potřebuju proškolit ![]()
patentky jsou na to, aby plina dobre drzela i na pochodujicim diteti
vlnacky spis nez drzaci plin jsou prekryvacky… dneska jsou pliny trochu o necem jinem, ze?
v mym okoli lidi porad koukaji a nechapou
![]()
No žiju 100 let za opicema
Tak ono bráchovi je 15, takže už to nějaký ten pátek je.
V tom případě, když mám zavazovačku hemp hour.. můžu ji dát jen tak na čtverce nebo spíš na kalhotkovky?
Ahoj. Asi bych to tu nekde nasla, ale prinam se, ze hledat ted ve dva a pul tisicich strankach nemam cas
. Chci zacit latkovat a mam porizene BM, zatim jen 12 tech vicevrstvych plenek, ale chci dokoupit klasicke ctvercovky, jen nevim - staci do kalhotek BM vlozit jen jedna? To je asi malo ne? A jeste dotaz, kdyz se skladuji pouzite plenky na mokro, mate je cele potopene? Diky moc!
Broučkovka píše:
No žiju 100 let za opicemaTak ono bráchovi je 15, takže už to nějaký ten pátek je.V tom případě, když mám zavazovačku hemp hour.. můžu ji dát jen tak na čtverce nebo spíš na kalhotkovky?
Do zavazovačky čtverce (s případnou separačkou) a na zavazovačku svrchní kalhotky (nejlíp vlněné).
Je to asi takhle: plína AIO = plína a svrchňáky v jednom
kalhotková plína = krásná bavlněná/bambusová a na ni musí přijít svrchní kalhotky (PUL, vlněné, fleecové) čtverce = na ně vždycky přijdou nějaké svrchňáky
Příspěvek upraven 22.03.12 v 12:55
Broučkovka píše:
No žiju 100 let za opicemaTak ono bráchovi je 15, takže už to nějaký ten pátek je.V tom případě, když mám zavazovačku hemp hour.. můžu ji dát jen tak na čtverce nebo spíš na kalhotkovky?
Kdyžtak tady slovníček (sebrala jsem první odkaz): http://www.latkovepleny.cz/…atkove-pleny
Jaja157 píše:
Ahoj. Asi bych to tu nekde nasla, ale prinam se, ze hledat ted ve dva a pul tisicich strankach nemam cas. Chci zacit latkovat a mam porizene BM, zatim jen 12 tech vicevrstvych plenek, ale chci dokoupit klasicke ctvercovky, jen nevim - staci do kalhotek BM vlozit jen jedna? To je asi malo ne? A jeste dotaz, kdyz se skladuji pouzite plenky na mokro, mate je cele potopene? Diky moc!
Já těm vícevrstvým moc na chuť nepřišla, každopádně ta stačí jedna, čtverce bych dala dva.
A bohužel se skladováním na morko neporadím, páč skladuju na sucho (dle mě je to lepší).
Díky
AIO a čtverce jsou mi jasné. Jen mě zmátlo, že na první pohled vypadá kalhotková plína stejně jako AIO ![]()
Broučkovka píše:
DíkyAIO a čtverce jsou mi jasné. Jen mě zmátlo, že na první pohled vypadá kalhotková plína stejně jako AIO
To vypadá, ale protekla by. ![]()
Flyingfrog píše:Broučkovka píše:To vypadá, ale protekla by.
DíkyAIO a čtverce jsou mi jasné. Jen mě zmátlo, že na první pohled vypadá kalhotková plína stejně jako AIO
To bych asi pak poznala
bych si zanadávala, že jsem blbka ![]()
careynka píše:Kkomik píše:ja je mam a jsou super!! impregnuju je jako kazdy jiny a davam i na noc, jsou fakt tenky a dobre naimpregnovany opravdu drziBroučkovka píše:Právě a líbí se mi, že jsou tenké. Jen bych byla ráda za nějakou recenzi…Kkomik píše:jééé, ty vypadají dobře!
Ahoj, už jsem tady zasenemáte někdo zkušenosti s Merinostar vlňáčky natahovácí tenké? http://www.obchodprorodinu.cz/…hovaci-tenke
Jste spokojené?
Jakou impregnaci a co vložit do nich?
Jakou separačku?
Díky moc
Ještě se vracím k těm Merinostar vlňákům, Carey, fakt vydrží noc? Moc by se mi líbily, narodíme se přelom června a července, takže tenkost by byla supeeer, ale starší děti byly hodně učůrané a spaly celou noc… mám naději, že udrží noc?
Kdoule píše:
Ještě se vracím k těm Merinostar vlňákům, Carey, fakt vydrží noc? Moc by se mi líbily, narodíme se přelom června a července, takže tenkost by byla supeeer, ale starší děti byly hodně učůrané a spaly celou noc… mám naději, že udrží noc?
Nemám Merinostar, ale Anavy, odchaduju že jsou skoro stejné, a noc vydrží i u 19m dítěte v pohodě, které sice v noci asi moc nečůrá, ale ráno to stihne pustit dřív do plenky než do nočníku a že ta plenka jde pak kroutit.