Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
317
21.3.12 18:39

Ahoj, už jsem tady zase :D nemáte někdo zkušenosti s Merinostar vlňáčky natahovácí tenké? http://www.obchodprorodinu.cz/…hovaci-tenke
Jste spokojené?
Jakou impregnaci a co vložit do nich?
Jakou separačku?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
21.3.12 18:52
Kkomik píše:
Ahoj, už jsem tady zase :D nemáte někdo zkušenosti s Merinostar vlňáčky natahovácí tenké? http://www.obchodprorodinu.cz/…hovaci-tenke
Jste spokojené?
Jakou separačku?
Díky moc

jééé, ty vypadají dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
21.3.12 18:53
Broučkovka píše:
Kkomik píše:
Jste spokojené?
Jakou separačku?
Díky moc
jééé, ty vypadají dobře!

Právě a líbí se mi, že jsou tenké. Jen bych byla ráda za nějakou recenzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
21.3.12 19:04

kkomiku bohužel neporadim:-( snad se někdo ozve :-) Ta Ska mě lákají :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
21.3.12 19:11

Teda když jsem tenhle měsíc totálně bez peněz, tak takové pěkné plínky v novinkách, bueeeeh. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
21.3.12 19:16
Flyingfrog píše:
Teda když jsem tenhle měsíc totálně bez peněz, tak takové pěkné plínky v novinkách, bueeeeh. :-(

kde jsou novinky s plenkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.3.12 19:55

Já nevím teda, mě to vypere pokaděné plíny, ale je fakt že pokaděnou potřu žlučákem, přidávám to co jsem psala (sůl na skvrny případně krystalickou sodu) a ze začátku to opravdu pěnilo jak Hrnečku vař :nevim: než jsem přišla na to kolik prádla a kolik slupek. Teď už mi to dlouho nevypěnilo.

Ale třeba jsem v nich prala i cosik od oleje nebo od čeho to manžel měl, a to nepustilo, ale to vlastně pak nepustilo ani v persilu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19494
21.3.12 20:07
Kkomik píše:
Broučkovka píše:
Kkomik píše:
Jste spokojené?
Jakou separačku?
Díky moc
jééé, ty vypadají dobře!

ja je mam a jsou super!! impregnuju je jako kazdy jiny a davam i na noc, jsou fakt tenky a dobre naimpregnovany opravdu drzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
21.3.12 20:09

careyenko a „co“ do nich dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
21.3.12 20:11

Peti, nechci tu být za skeptika, ale jestli Ti spíš než ořechy nepere ta sůl na skvrny :oops: - jednou jsem dala jen perkarbonát a zapomněla na sliz a plenky byly stejné jako vždy (jen z nějakého důvodu trochu tvrdší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
21.3.12 20:15
careynka píše:
Kkomik píše:
Broučkovka píše:
Kkomik píše:
Jste spokojené?
Jakou separačku?
Díky moc
jééé, ty vypadají dobře!
ja je mam a jsou super!! impregnuju je jako kazdy jiny a davam i na noc, jsou fakt tenky a dobre naimpregnovany opravdu drzi

Ano přesně tak a co do nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
21.3.12 20:17
PetkaK píše:
Já nevím teda, mě to vypere pokaděné plíny, ale je fakt že pokaděnou potřu žlučákem, přidávám to co jsem psala (sůl na skvrny případně krystalickou sodu) a ze začátku to opravdu pěnilo jak Hrnečku vař :nevim: než jsem přišla na to kolik prádla a kolik slupek. Teď už mi to dlouho nevypěnilo.Ale třeba jsem v nich prala i cosik od oleje nebo od čeho to manžel měl, a to nepustilo, ale to vlastně pak nepustilo ani v persilu. :nevim:

Mastné skvrny před praním zakápnu obyč. Jarem a pouštějí dokonale. Samotné mastné skvrny mi nepustily snad nikdy ničím, i když vyvářka fungovala na miminí olejíčky a masti…

• Citovat
  • Upravit
14103
21.3.12 20:21
Broučkovka píše:
Flyingfrog píše:
Teda když jsem tenhle měsíc totálně bez peněz, tak takové pěkné plínky v novinkách, bueeeeh. :-(
kde jsou novinky s plenkama?

Na www.anavy.cz :-) Chodí mi mail. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.3.12 20:23
Herminka píše:
Peti, nechci tu být za skeptika, ale jestli Ti spíš než ořechy nepere ta sůl na skvrny :oops: - jednou jsem dala jen perkarbonát a zapomněla na sliz a plenky byly stejné jako vždy (jen z nějakého důvodu trochu tvrdší).

Jako i to je možné :) - ale sůl někdy zase zapomenu dát. A stejně je to vyprané. Já si myslím že těm pokaděným pomáhá žlučák.

• Citovat
  • Upravit
5570
21.3.12 21:10
Kkomik píše:
Jste spokojené?
Jakou separačku?
Díky moc

po delsi dobe vsechny zdravim :mavam:
ja je mam taky, davam pod ne Anavky nebo Kisy a jsem s nima maximalne spokojena. Udrzi toho dost, naposled kdyz pokadil nocni vlnaky je mel i na noc a vydrzely :palec:

holky, potrebuju radu - odstupnovat co nejvic nasaje a je stihle - prosim kdo ma pokupe a muze srovnat - Anavy Easy, Tots Bots AIO, Grovia shell - potrebuju AIO na suchac na piskoviste, malej je tam schopnej stravit pul dne, jednu plinu chci mit na prebalovani ve stoje s sebou. Mam same patentkove, ale to jedine vleze :think: na suchac nemam nic, musim nakupovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure