Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14103
22.3.12 21:22
@ivuska.h píše:
Nemáme no :nevim: Mě byl konkrétně poslán citát příspěvku, kde píšu, že na Julče testuju vlňáky z nového materiálu a že vypadají dobře. Nebyla tam ani zmínka o značce, ani žádný odkaz, nic… Když jsem namítala, že to přece není žádná propagace, bylo mi odpovězeno, že to má být varování. A teď dostanu určitě po zobáku za to, že to tu veřejně probírám :lol:

Došla mi písmenka na klávesnici. Jako fakt admini přehánějí a ne trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 21:23
@pomeranca píše:
po nas taky chteli, ale pry jen kdyz se podari, jinak nemusi byt… no zrovna se podarilo, ale co spi ve svem pokoji, tak nas ranni uspechy opustily. On se totiz probudi a je uplne potichu, takze… prd :think:

To samé u nás - malá se probudí a je v pokoji klidně hodinu potichu - čte si tam, hraji si a až jí dojde že má hlad, tak přijde, tudíž plína je durch.

• Citovat
  • Upravit
14103
22.3.12 21:24
@pomeranca píše:
po nas taky chteli, ale pry jen kdyz se podari, jinak nemusi byt… no zrovna se podarilo, ale co spi ve svem pokoji, tak nas ranni uspechy opustily. On se totiz probudi a je uplne potichu, takze… prd :think:

Tak já dávno nevychytávám, kdy čůrá (to jen u úplného miminka, pak už nehlásila, ani nečůrala na přebalováku). Ráno se jako probudí ve svých 5:30-6h, jenže to teda mám na práci jiné věci než třeba vysazovat na nočník. Beru si ji k sobě do postele a dělám, že spím. :-)

Jako neřekla mi, přineste zítra, ale asi taky těžko to vydrží počkat pár měsíců. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
22.3.12 21:27
@Kdoule píše:
Jenom teda malá nevýhoda, až přijde nový nesnadno se orientující látkující adept a uvidí hermiony a voldemorty, odejde ještě pomatenější :mrgreen:

no co, tak je odkážeme na adminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.3.12 21:28
@ivuska.h píše:
No vidíš, v tom já mám ještě výhodu, že můžu zmínit konkurenční plíny, ale vy, když prodáváte všecko, vlastně nesmíte psát o žádné značce, to je fakt úlet :zed:

No právě!!! To je ten hlavní úlet!!! Nechápu jak to jako řešit a vo co vlastně go :roll: .

Broučkovka - jo, kdo chce psa bít…ale jde o to, že ani jedna z nás nechápe, co ten pes udělal tak zlého, že ho chtějí bít :nevim: .

Jinak holky vy nemusíte psát pod krycími jmény typu Voldemord a Harry :-D - to jen my, kterých se to týká ty „naše“ výrobky tak musíme nazývat.Takže vy směle pište normální názvy a posílejte normální odkazy - to jen my buřiči musíme držet hubu a krok..

Tak a teď už mě admini zablokují úplně za tyto kecy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
22.3.12 21:31
@zelazuzu píše:
Broučkovka - jo, kdo chce psa bít…ale jde o to, že ani jedna z nás nechápe, co ten pes udělal tak zlého, že ho chtějí bít :nevim: .

mi je to jasné.

Tak a teď už mě admini zablokují úplně za tyto kecy :twisted:

holky jaké máte náhradní přezdívky? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 21:31

Jo Zuzi - ale Iva bude mluvit o Voldemortech a ty by jsi potřebovala dalších 100 různých přezdívek, protože máš 100 různých plen.

• Citovat
  • Upravit
10713
22.3.12 21:35
@PetkaK píše:
Jo Zuzi - ale Iva bude mluvit o Voldemortech a ty by jsi potřebovala dalších 100 různých přezdívek, protože máš 100 různých plen.

dame hlavy dohromady a neco vymyslime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
22.3.12 21:36
@zelazuzu píše:Jinak holky vy nemusíte psát pod krycími jmény typu Voldemord a Harry :-D - to jen my, kterých se to týká ty „naše“ výrobky tak musíme nazývat.

Voldemord je podstatně výstižnější než voldemort, to mi nemůžeš udělat a upřít mi privilegium to použít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
22.3.12 21:38
@Kdoule píše:
No, tak si opravuju svoje představy a teda doufám, že aspoň nejsem pomýlená v představě, že holky nečůrají nahoru, na sebe a za sebe :lol: jinak půjdu už snad radši na procházku :mrgreen: Tak já budu podkládat i vpředu, no, hlavně když to bude holka… já bych chtěla holčičku :hug: :)

Já se tu taky řežu, těhule se mají hodně spát, tak máte dneska spoustu plusových bodů, že jste nějaké té těhuli vytvořili endorfiny navrch :potlesk: :lol: Jenom teda malá nevýhoda, až přijde nový nesnadno se orientující látkující adept a uvidí hermiony a voldemorty, odejde ještě pomatenější :mrgreen:

A doufám, že na voldemorty dojde, tj. že první měsíce nebudou opruzeniny a dorosteme do jednovelikostních variant, já tak doufám, že látkování bude… volemorty jsou motivační :kytka:

Plínka bývá mokrá hlavně vzadu a vprostřed, to jo, ale když necháš rozbaleno, určitě bych se nespléhala na to, že postačí malá podložka pod zadkem. Ale asi si nenačůrá na obličej, jako se jednou povedlo Ondrovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
22.3.12 21:40

:lol: :lol: Tak teda,zapamatovat si 100 filmových a pohádkových postaviček,holky,já nevím,nevím :lol: :lol: :lol:

Zizi,díky Internetová kamarádko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 21:42
@zelazuzu píše:
No právě!!! To je ten hlavní úlet!!! Nechápu jak to jako řešit a vo co vlastně go :roll: .

Broučkovka - jo, kdo chce psa bít…ale jde o to, že ani jedna z nás nechápe, co ten pes udělal tak zlého, že ho chtějí bít :nevim: .

Jinak holky vy nemusíte psát pod krycími jmény typu Voldemord a Harry :-D - to jen my, kterých se to týká ty „naše“ výrobky tak musíme nazývat.Takže vy směle pište normální názvy a posílejte normální odkazy - to jen my buřiči musíme držet hubu a krok..

Tak a teď už mě admini zablokují úplně za tyto kecy :twisted:

Furt je to tu ještě v pohodě, proti Koníkovi, kde mi smazali z bazaru inzeráty na použité Voldemorty s tím, že tam nemá co dělat komerční inzerce 8o Tak já nevím, asi jsem pro ně, jakožto matka používající na své děti vlastní značku plen, vyvrhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 21:43
@macinka85 píše: :lol: :lol: Tak teda,zapamatovat si 100 filmových a pohádkových postaviček,holky,já nevím,nevím :lol: :lol: :lol:Zizi,díky Internetová kamarádko :kytka:

Jaká plína bude Edward a Jacob? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
22.3.12 21:45
@ivuska.h píše:
Plínka bývá mokrá hlavně vzadu a vprostřed, to jo, ale když necháš rozbaleno, určitě bych se nespléhala na to, že postačí malá podložka pod zadkem. Ale asi si nenačůrá na obličej, jako se jednou povedlo Ondrovi :lol:

Fakt se mu to povedlo jen jednou? :P Naše specialita byla výška dostřelu na strop, přebalovací stolek byl u zdi a po rozbalení čůral cca 10cm pod strop první 2 měsíce, přes veškerý cvik a snahu jsem pokaždé nestihla proud odklonit :mrgreen: Až slábnoucí proudeček dočůral případně do obličeje :P :P

Jasně, už jsem si prohlídla košík a vytvořím sací vrstvy v dostřelu, klidně, holčičce odpouštím vše v čase dopředu i dozadu 8)

• Citovat
  • Upravit
2064
22.3.12 21:45
@ivuska.h píše:
Furt je to tu ještě v pohodě, proti Koníkovi, kde mi smazali z bazaru inzeráty na použité Voldemorty s tím, že tam nemá co dělat komerční inzerce 8o Tak já nevím, asi jsem pro ně, jakožto matka používající na své děti vlastní značku plen, vyvrhel.

Tak to si snad už děláš prdel ne?? Tak to je teda opravdu na hlavu padlé :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure