Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5009
7.4.12 13:46

Holky, moc to řešíte s těmi TP a svátkem… Emma má zítra roční narozky a když semrknete do kalendáře, tak zjistíte, že to není jediné, co budeme slavit :mrgreen: Prostě jsem přenášela a přenášela až jsem přenesla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.4.12 13:52

@rosslyn To je taky jeden z favoritů na jméno, žel opět svátek v dubnu. Prostě hezké jména mají svátek teď :) - neměla jsem blbnout u první, měla bych Emu a teď by to byla ALžběta.

• Citovat
  • Upravit
14106
7.4.12 13:52
@rosslyn píše:
Holky, moc to řešíte s těmi TP a svátkem… Emma má zítra roční narozky a když semrknete do kalendáře, tak zjistíte, že to není jediné, co budeme slavit :mrgreen: Prostě jsem přenášela a přenášela až jsem přenesla :srdce:

Tsss, já to neřeším. :lol:

Peťko: To je pak na prd no. Na druhou stranu, přeci o slavení svátku svého dítěte rozhodujete vy a ne ostatní. Já sama nosila leda tak bonbony do školy a tím to haslo, ani doma se nekonalo nic jako slavení, maximálně dáreček a „vše nejlepší.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.4.12 13:56
@Flyingfrog píše:
No a které jméno bys ráda věděla? Mám 2. :-D

8o Faaakt?
Já na amnio taky nechci, všechno mi vyšlo dobře a oni by mě tam snad nejradši nahnali i tak, bych se akorát musela rozčílit :cert:
To je blbý, už jsem přemýšlela o srazu.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.4.12 13:58
@Flyingfrog píše:
Bruni: Jo a to daleko jsi myslela vážně? Mám HK ani ne půl hodiny vlakem. :mrgreen:

Protože mám za to, že jsi z Perníkovic a to není zrovna malé město, aby se odtud muselo jezdit k doktorům jinam.

My máme obě jména vybraná kolem TP. kluk by se úplně do TP trefit neměl, holka klidně může. Moc se mi to nelíbí, ale kašlu už na to.

• Citovat
  • Upravit
2064
7.4.12 14:16

Kristián se mi taky líbí :roll: - jen manželovi to přijde až moc umělecké a do toho ještě naše příjmení - Kristián Vašut..Ikdyž máme tu u nás už i Marka Vašuta :mrgreen: - Marek taky ujde, ale už jen skrz to příjmení bych to nedala..

Tak svátek mi taky vadí a jelikož se svátky u dětí u nás taky vždycky slavili, tak bych nechtěla dát jméno svému dítěti bez rozmyslu kdy má svátek…Mě se moc líbilo že mám svátek V Srpnu, v Listopadu narozky a pak Vánoce - škoda jen že jsem neměla svátek někdy na jaře - prázdniny byly fajn samy o sobě že, ale takto bych měla zpříjemněný i školní rok zjara ;) .

Ha, ha a to mám TP 29.6 a Petr má svátek taky 29.6, ale to je moje podmínka, že pokud to Petr bude, tak bude slavit svátek v Únoru - to je taky Petra :-D..

No jméno po rodičích jsem taky nikdy nechtěla, ale třeba mě se Zuzanka hrozně líbí a dala bych ji hned, ale to zas manžel váhá…Ale nevím no…on už se tak nějak raduje že to ten Peťánek bude, že nevím jestli to ještě změníme :? …Zase dnes už dopisy chodí málo - dřív to bylo naprd víc mi přijde než teď a Petrů se v této generaci už taky moc nerodí, alespoň u nás ne, tak nevím no.. :nevim:

Jo a Fly nám se právě to Tvoje druhé jméno líbí :-) - měli jsme ho v merku na klučíka i holku, ale nakonec prohrálo skrz to, že je dlouhé a dávat jeho anglickou zkráceninu se nám nelíbí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.4.12 14:42

zelazuzu, Kristián má svátek v srpnu a mě to vůbec nevadilo, že jsem tak měla termín porodu. Vlastně jsem to zjistila až když se dítě narodilo, že být to kluk, tak má svátek dva dny před narozeninama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.4.12 14:47
@zelazuzu píše:
Mě se moc líbilo že mám svátek V Srpnu, v Listopadu narozky a pak Vánoce -

Kopíruješ mě :) - svátek v srpnu, narozeniny listopad a vánoce :) a Alžbětka to má opačně - narozeniny v srpnu, svátek v listopadu a Vánoce :)

My jsme právě všichni v druhé půlce roku (já, manžel - červenec, svátek v prosinci, malá), teď nám to naše jarňátko trošku kazí :) a zase svátek bychom chtěli někdy z kraje roku, ale prostě se nám tam nic nelíbí. Takže je to takové u nás všelijaké.

• Citovat
  • Upravit
10170
7.4.12 16:30

Pomerančo - gratuluji. :kytka: :srdce: :dance:

Koukám,že řešíte jména. My máme vybráno a nepovím. V záloze zůstal Jeremiáš a Vilemína. Svátek neřeším, neslavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.4.12 16:34

Verunka :palec: :*
No abych pravdu řekla tak já se teda při výběru jména (i když já jsem neměla moc na výběr :lol: ) nepozastavovala nad tím kdy má svátek… Svátek ma 18.3. a narozky 21.4. Je pravda,že je to relativně brzo po Vánocích a pak zas dlouho nic nemá… Já to mám úplně nejlepší - svátek (7.2.) mám skoro přesně půl roku před narozkama (1.8.) a tak nějak mezi tím Vánoce :dance:
Jinak já taky celý život chci Viktorku a dost mě štve,že teď je na každém rohu :roll: Mamka to tak měla i se mnou - vybrali mi (taťka) Veroniku a říkala,že pak v porodnici měla na pokoji hned další dvě :zed:
Já zas mám jen pár na holku : Viktorie,Magdalénka a taky se mi líbí Zuzka (ale to už je moje kočička :* ) Na kluka se mi líbí víc jmen,ale budem mít toho Venouška… I když to moc nejde k příjmení Václav Fuzia :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
7.4.12 17:21

Broki tak mě Václav Fuzia vůbec divný nepřijde..Je pravda, že třeba Patrik Fuzi zní asi vznešeněji, ale Vašík je taky v pohodě :palec: Viktorka - tak to byla naše hlavní favoritka když jsem čekala Máju :kytka: ..Bohužel to právě ztroskotalo na tom, že Mája se měla narodit v Březnu a Vikinka má svátek také v Březnu :? ..Tak nakonec máme Marianku a ta má svátek v Září, pak Vánoce a narozky v Březnu, takže myslím že nám snad nadávat nebude :mrgreen: …Jinak jsem asi už deset let chtěla pro holčičku jméno Amálie - nikdo, ale fakt nikdo ho nedával - skoro až zmizelo to jméno z kalendáře a rok před tím než jsem otěhotněla ho začaly maminy hromadně dávat :cert: …Hodně Amálii a pak také Amélii - podobu tohoto jména - tak to mi bylo jasné, že mám utrum s Málinkou :-(
Magdalénka je naše favoritka teď - ale pokud to bude ten kluk jak to tak zatím vypadá, tak to Magda nebude a asi i dobře, protože i Máji občas řekneme Majdalénko a pak by to bylo takové idiotské a hodně podobné jméno..Měli by jsme Majdy dvě :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
7.4.12 17:25

No, nám se Zuzka taky líbí, ale odrazuje mě, kolik jich teď je :think: a i letos moje spolutěhule snad všechny mají jako variantu Zuzanku a Olivera… no, a moje dobrá kamarádka má Zuzku desetiletou a trpí trochu pocitem, že se lidi opičí, tak mi to dost brzdí :roll: Jinak by se mi moc líbila Klárka, ale manža je proti, potom snad Michalka, Petra, Blanka. Radka, ale zase, manža neví. Vždycky, když už si říkám, že je teda jedna varianta dobrá, tak za 2 dny mi to zase nepřipadá :mrgreen: Ještě že je spousta času a nakonec co, v porodnici nějak dítěti určitě začneme říkat, tak to neřeším až tak.

Na kluka, píšu za sebe, se mi líbí Vítek, Vojtíšek, Hynek, Jiřík, Richard, Radim, Radovan, no, našla bych mnohem víc, ale jak ty jména nečtu, tak mi teď nenaskakujou :P Musím se tomu vyhýbat, protože mi to rozptyluje pozornost od těch holčičích, to ujedu hned. Jsem prostě klučičí máma, ta naše slečna bude mít co modifikovat, se už těším na proměnu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
7.4.12 17:27

Jo, a zapomněla jsem napsat, že většina našich holčičích jmen má svátek v srpnu, narozky v červenci, my svátek mírně slavíme, takže zrovna prázdniny mi taky nepřijdou úplně ideální. Ale tohle je už to poslední, co bych řešila :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
7.4.12 17:28

To je šílené ty jména…krásných je fakt hodně… Mariánka je krásné :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.4.12 17:30

Zuzi, to je jak já, mě se líbí moc Beátka, ale Beáta a Bětka taky moc k sobě už nejde :) a manžel to teda zatrhl razantně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí