Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5009
8.4.12 19:51

@pomeranca jako jestli krom malovátek by nebylo cigárko, jo? No, to je teda terno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.4.12 19:54

Holky,ještě tady se zeptám… Mám na plínkách skvrny od litsea cubea… Nevíte jestli to půjde něčím dolů? Na plínkách mi to zas tak extra neva,ale mám to na PULkách od Ivusky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
8.4.12 19:59
@Brokianaa píše:
Holky,ještě tady se zeptám… Mám na plínkách skvrny od litsea cubea… Nevíte jestli to půjde něčím dolů? Na plínkách mi to zas tak extra neva,ale mám to na PULkách od Ivusky :,(

Co Marseille mydlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.4.12 21:36

No zkusím pak ještě žlučák,ale obávám se… Když to nešlo při šedesáti st. dolů :nevim: No doufám,že to postupně aspoň zesvětlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
8.4.12 21:39
@Brokianaa píše:
No zkusím pak ještě žlučák,ale obávám se… Když to nešlo při šedesáti st. dolů :nevim: No doufám,že to postupně aspoň zesvětlá…

Ja myslela, ze zlucak byl prvni pokus :lol: . Treba to zabere. A jinak pak slunicko, jestli se ho letos dockame :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.4.12 21:45

Nene, já myslela,že do pustí normálně v pračce…Netušila jsem,že by to byl takový problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.4.12 08:24

@pomeranca …dlouho jsem tu nekoukala…takže srdečné gratulace :lol: :lol: :lol: krása…Šimon a Matouš… :potlesk: Doufám, že jste v pořádku a že cítíš dobře… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
9.4.12 10:33
@Brokianaa píše:
Holky,ještě tady se zeptám… Mám na plínkách skvrny od litsea cubea… Nevíte jestli to půjde něčím dolů? Na plínkách mi to zas tak extra neva,ale mám to na PULkách od Ivusky :,(

Pokud nezabere ten žlučák, zkusila bych ještě saponát na nádobí. Je to vlastně olej, tak by nějaký odmašťovák mohl zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
9.4.12 10:45

Já mám z dmka odstraňovač skvrn, je to malá zelená lahvička, mají snad deset druhů a jedna z toho je na mastnotu, docela úspěšně jsem manželovi zachránila pár triček, na které nezabralo nic jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
9.4.12 10:48

Jak píše herminka..Jar by měl zabrat-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.4.12 11:12

Holky dík :hug: Teď má ty svrchňáky na sobě,tak jak půjde spát,tak to zkusím buď jarem nebo žlučákem…Na těch svrchňácích mě to fakt štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.4.12 12:37

Pomeranco ty si teda uzivas :zed: ja jsem taky moc nepochopila zensky co si chodej do porodnice vykladat :think: :nevim: na me se snazil porad nekdo mluvit,ale ja se vybavovat nechtela. Byla jsem rada za klid, ticho,knizku,jidlo :mrgreen: a kdyz uz vykladat tak s nekym koho znam a ne se tam druzit s jinyma maminama :nevim: a kdy te planuji pustit domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.4.12 13:30

Měla bych jít domu zítra po vizitě, pokud se nic nezmění.

Už máme na pokoji svatý klid. Telenovela odešla domů, je tu se mnou jen jedna maminka, která rodila včera večer (o měsíc dřív, takže má miminko v inkubátoru). Je to místní dietní sestra a je ukecaná tak akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.4.12 16:22

Ahoj všem :-)
Pomerančo moooc gratuluji ke krásné chlapečkovi Matouškovi. Přeji mu do živta hodně Božího požehnání a hlavně zdraví :-) Vidím, že Matoušek si vybral n´jako den narození hodně zásadní den! Úplně s tebou soucítím. Já měla na pokoji taky jednu z nich. Byl to taky případ. Neměla vložky a cpala si mezi nohy ubrousky na ruce, neměla pro malého plínky, tak si půjčovala od sester. Matka za n s věcma vyrazila v úterý ráno a přišla ve středu ráno a smrděla… Za celou dobu si neumyla ruce. po porodu se den nesprchovala… No děs. Naštěstí nám potom dali fajn holčinu, inak už jsem brečela všem do telefonu a uvažovala o nadstandardu. No a mohla bych vyprávět hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.4.12 17:01
@Brokianaa píše:

Zkusila bych jar na nádobí a kartáček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí