Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
9.4.12 21:19
@Mirii píše:
Kurnik tak jako dite v disane bylo obri,ale v pastelce? :zed: ta byla uplne super :nevim: :mrgreen: ja zatim slysela na pastelku jen kladne ohlasy, vy dve jste prvni co rikaji ne :mrgreen: a jak rikam mela jsem celkem tri kalhotovky a nenadchla me ani jedna,pritom jinak anavy tvori 90% moji vybavy ted :nevim: pastelka proste byla nej :srdce: :jazyk:

Vidíš, já zase těch co Pastelky nemusí znám víc :-). Ale to je asi fakt o děcku. Mabis je taky chválila do nebes jak jsou štíhlé a já když mi prvně dorazily domů a dala jsem je na malou, tak jsem myslela že mám jiné Pastelky než mi byly doporučeny - nevím no, nechápu, opravdu to nechápu, protože mě štíhlé nepřijdou ani omylem. Disana mi zase přijde že je tak tlustá jak si ji vycpeš ne? Sama o sobě je to jen taková tenká látka..Fakt se někdy bavím, jak jsou na jednotlivé plíny totálně, ale totálně odlišné názory - ono to bude opravdu o stavbě těla miminka..

Fly! To je ale krásná fotogalerie :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.4.12 21:32

Zuzu no tlusta je,ale sirku nijak nezkrouhnes( u disany) …a pastelka je teda stokrat uzsi nez disana :nevim: :mrgreen:
No je to sranda :mrgreen: fly u druheho vyzkousej oboje a uvidis :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
9.4.12 21:40

Mirii: Mnooo, to bych asi mohla, ale já chtěla nakupovat anavy. :jazyk: :lol:

Zuzu: Akorát asi neaktualizovaná, páč jsem byla pak lenivá fotit. :-) Ale napadlo mě, že si pro srovnání asi v některých plínách holku vyfoťím teď. :-D A disana tím, jak se musí poskládat, tak ve finále to není moc tenká látka. :-)

Peťko: Prosím pěkně, nemáte sluneční stříšku na tu vaši autosedačku? Dumám o koupi, ale nejdřív bych chtěla okoumat, zda to není k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.4.12 22:29

No jo, jenže na tom zdrhajícím děcku se ty plíny už blbě fotí no :-(.. Taky chci kolikrát malou nafotit, ale mám na to nervy??? Nemám…A řvát po ní nechci ať stojí a pozuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
9.4.12 22:55

Hele zelí, co máě proti pastelkám - nebýt z froté, tak je máme do teď ;)

Jinak přestaňte strašit s historkama z porodnice - začínám chytat nerva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.4.12 23:06
@mabis píše:
Hele zelí, co máě proti pastelkám - nebýt z froté, tak je máme do teď ;)Jinak přestaňte strašit s historkama z porodnice - začínám chytat nerva ;)

Hele neříkej mi zelí :-D - no mám proti nim tak nějak všechno??? :-D - jsou obří, blbě sají a jsou tvrdé?? Akorát jsou tedy kvalitní a pořád stejné i po skoro dvou letech (sice mírného) ale používání :P ..Tož asi tak..Ale jinak vím že jsou celkem oblíbené - a to já právě nechápu no - tož mě zabij :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.4.12 07:13
@zelazuzu píše:
No jo, jenže na tom zdrhajícím děcku se ty plíny už blbě fotí no :-(.. Taky chci kolikrát malou nafotit, ale mám na to nervy??? Nemám…A řvát po ní nechci ať stojí a pozuje :-D

Mně dítě i pózuje. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
22590
10.4.12 08:58

Pastelka je proste fajn na prte, pac nasaje tak akorat…pro vetsi uz neni..ale na prvnich par mesicu jsem za ne byla opravdu rada. Navic z novorozeneckych kalhotovek vyrostla snad uz ve 2 mesicich :think: mozna i driv,ja mela 3 a fakt jsem je nepouzila ani 10 x :think: nez sem je oprala,pak to schlo :nevim: :zed: a jeste mi prislo ze nesaji ani tak dobre jako ta pastelka :oops: nevim fakt novorozenecke kalhotovky me vubec nenadchly. Radeji sem prcka zamotala do Disany. Hadam ale mit dite pod 3 kg tak si lebedim, Izi bohuzel( bohudik :mrgreen: ) byla z tech co pribrala za 10 dni od porodu malem pul kila :mrgreen: zatimco jine deti jsou v te dobe rady za svoji puvodni porodni vahu :nevim: ja totiz ty kalhotovky musela od prvniho pouziti zapinat tusim na posledni ci predposledni patentek :P tusim ze jsou tam patentky 3 :think:

Příspěvek upraven 10.04.12 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.4.12 09:00

Holky ja projela snad vsechny fotky a nemuzu nikde najit pastelku v akci :zed: nemate ji nekdo na prteti pro srovnani s tema disanama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.4.12 09:15
@Flyingfrog píše:
Peťko: Prosím pěkně, nemáte sluneční stříšku na tu vaši autosedačku? Dumám o koupi, ale nejdřív bych chtěla okoumat, zda to není k ničemu.

To bylo na mě?

K autisedačce nemáme koupené nic. Zvažovala jsem teďkom jestli nekoupit nějakou protipotící podložku, ale nějak mě to nenadchlo, tak jsem dala do auta flanelovou plínu, přes tu na ní slunko nejde a je klid, nepotí se tolik, a nesvítí na ni.

• Citovat
  • Upravit
13376
10.4.12 09:24

Flyingfrog..hrozmě mě rozesmála první fotka ve HD flísáčcích :lol: :lol:

A jinak ted galerka luxusní!!Musím taky něco nafotit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.4.12 09:27

Nemůžu teda teď v rychlosti dohledat věk malé na těch fotkách - ale vypadá skoro stejně, tak to bude asi věkově blízko.

EDIT: disana foceno 7.12.2010 (necelé 4m)
EDIT2: pastelka foceno 2.12.2010

• Citovat
  • Upravit
22590
10.4.12 09:55

Ja mela pastelku obsitou barevne,neni tohle nejaka jina HD :think: vsechny pastelky co jsem koukala tak maji barevne obsite okraje…vim ze pak jsou jeste nejake HD a na ty prave nadavaji ze nic moc…ale fakt uz nevim,prece jen je to uz pres rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.4.12 10:50

@Mirii Tý jo tak to nevím, já měla za to že tohle je pastelka. Já ani nevím co vlastním :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
10.4.12 11:03

Pastelka je tohle :think: mi prave i prislo ze neni zas az tak siroka jak popisuje Zuzu :nevim: edit tohle je HD pastelka bio

http://haipa-daipa.com/…va_midsz.jpg

A o tehle HD pastelce mluvim ja
http://haipa-daipa.com/…ym_lemem.jpg

Jsou si dost podobne,ale rekla bych ze rozdil bude velky, minimalne aspon podle komentaru lidi na diskuzi......

Příspěvek upraven 10.04.12 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí