Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Mirii píše:
Kurnik tak jako dite v disane bylo obri,ale v pastelce?ta byla uplne super
![]()
ja zatim slysela na pastelku jen kladne ohlasy, vy dve jste prvni co rikaji ne
a jak rikam mela jsem celkem tri kalhotovky a nenadchla me ani jedna,pritom jinak anavy tvori 90% moji vybavy ted
pastelka proste byla nej
![]()
Vidíš, já zase těch co Pastelky nemusí znám víc
. Ale to je asi fakt o děcku. Mabis je taky chválila do nebes jak jsou štíhlé a já když mi prvně dorazily domů a dala jsem je na malou, tak jsem myslela že mám jiné Pastelky než mi byly doporučeny - nevím no, nechápu, opravdu to nechápu, protože mě štíhlé nepřijdou ani omylem. Disana mi zase přijde že je tak tlustá jak si ji vycpeš ne? Sama o sobě je to jen taková tenká látka..Fakt se někdy bavím, jak jsou na jednotlivé plíny totálně, ale totálně odlišné názory - ono to bude opravdu o stavbě těla miminka..
Fly! To je ale krásná fotogalerie ![]()
Zuzu no tlusta je,ale sirku nijak nezkrouhnes( u disany) …a pastelka je teda stokrat uzsi nez disana
![]()
No je to sranda
fly u druheho vyzkousej oboje a uvidis
![]()
Mirii: Mnooo, to bych asi mohla, ale já chtěla nakupovat anavy.
![]()
Zuzu: Akorát asi neaktualizovaná, páč jsem byla pak lenivá fotit.
Ale napadlo mě, že si pro srovnání asi v některých plínách holku vyfoťím teď.
A disana tím, jak se musí poskládat, tak ve finále to není moc tenká látka. ![]()
Peťko: Prosím pěkně, nemáte sluneční stříšku na tu vaši autosedačku? Dumám o koupi, ale nejdřív bych chtěla okoumat, zda to není k ničemu.
No jo, jenže na tom zdrhajícím děcku se ty plíny už blbě fotí no
.. Taky chci kolikrát malou nafotit, ale mám na to nervy??? Nemám…A řvát po ní nechci ať stojí a pozuje ![]()
Hele zelí, co máě proti pastelkám - nebýt z froté, tak je máme do teď ![]()
Jinak přestaňte strašit s historkama z porodnice - začínám chytat nerva ![]()
@mabis píše:
Hele zelí, co máě proti pastelkám - nebýt z froté, tak je máme do teďJinak přestaňte strašit s historkama z porodnice - začínám chytat nerva
Hele neříkej mi zelí
- no mám proti nim tak nějak všechno???
- jsou obří, blbě sají a jsou tvrdé?? Akorát jsou tedy kvalitní a pořád stejné i po skoro dvou letech (sice mírného) ale používání
..Tož asi tak..Ale jinak vím že jsou celkem oblíbené - a to já právě nechápu no - tož mě zabij
![]()
@zelazuzu píše:
No jo, jenže na tom zdrhajícím děcku se ty plíny už blbě fotí no.. Taky chci kolikrát malou nafotit, ale mám na to nervy??? Nemám…A řvát po ní nechci ať stojí a pozuje
Mně dítě i pózuje. ![]()
Pastelka je proste fajn na prte, pac nasaje tak akorat…pro vetsi uz neni..ale na prvnich par mesicu jsem za ne byla opravdu rada. Navic z novorozeneckych kalhotovek vyrostla snad uz ve 2 mesicich
mozna i driv,ja mela 3 a fakt jsem je nepouzila ani 10 x
nez sem je oprala,pak to schlo
a jeste mi prislo ze nesaji ani tak dobre jako ta pastelka
nevim fakt novorozenecke kalhotovky me vubec nenadchly. Radeji sem prcka zamotala do Disany. Hadam ale mit dite pod 3 kg tak si lebedim, Izi bohuzel( bohudik
) byla z tech co pribrala za 10 dni od porodu malem pul kila
zatimco jine deti jsou v te dobe rady za svoji puvodni porodni vahu
ja totiz ty kalhotovky musela od prvniho pouziti zapinat tusim na posledni ci predposledni patentek
tusim ze jsou tam patentky 3 ![]()
Příspěvek upraven 10.04.12 v 09:12
Holky ja projela snad vsechny fotky a nemuzu nikde najit pastelku v akci
nemate ji nekdo na prteti pro srovnani s tema disanama?
@Flyingfrog píše:
Peťko: Prosím pěkně, nemáte sluneční stříšku na tu vaši autosedačku? Dumám o koupi, ale nejdřív bych chtěla okoumat, zda to není k ničemu.
To bylo na mě?
K autisedačce nemáme koupené nic. Zvažovala jsem teďkom jestli nekoupit nějakou protipotící podložku, ale nějak mě to nenadchlo, tak jsem dala do auta flanelovou plínu, přes tu na ní slunko nejde a je klid, nepotí se tolik, a nesvítí na ni.
Flyingfrog..hrozmě mě rozesmála první fotka ve HD flísáčcích
![]()
A jinak ted galerka luxusní!!Musím taky něco nafotit:)
Nemůžu teda teď v rychlosti dohledat věk malé na těch fotkách - ale vypadá skoro stejně, tak to bude asi věkově blízko.
EDIT: disana foceno 7.12.2010 (necelé 4m)
EDIT2: pastelka foceno 2.12.2010
Ja mela pastelku obsitou barevne,neni tohle nejaka jina HD
vsechny pastelky co jsem koukala tak maji barevne obsite okraje…vim ze pak jsou jeste nejake HD a na ty prave nadavaji ze nic moc…ale fakt uz nevim,prece jen je to uz pres rok ![]()
@Mirii Tý jo tak to nevím, já měla za to že tohle je pastelka. Já ani nevím co vlastním ![]()
Pastelka je tohle
mi prave i prislo ze neni zas az tak siroka jak popisuje Zuzu
edit tohle je HD pastelka bio
http://haipa-daipa.com/…va_midsz.jpg
A o tehle HD pastelce mluvim ja
http://haipa-daipa.com/…ym_lemem.jpg
Jsou si dost podobne,ale rekla bych ze rozdil bude velky, minimalne aspon podle komentaru lidi na diskuzi......
Příspěvek upraven 10.04.12 v 11:10