Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
11.4.12 14:20

@PetkaK Tak nějak, spát jde prostě když je unavená, někdy v půl desáté, někdy v půl jedenácté. A spí do pár minut, neskáče mi hodinu po hlavě.
Taky nekoupu každý den.

• Citovat
  • Upravit
22590
11.4.12 14:28

Bruni vstavani v sest vyhoda neni, vyhoda je ze dam spat v 19 a v sest vstane, ty das spat v 22 a vstane v 7 , ja mam dve hodky k dobru sama pro sebe :jazyk: nemluve o tom ze Izi vstava az ted tak brzo,se starym casem a tmou vstavala az o pul osme, tudiz ja mela spisi dite vic jak 12 hodin........ A dalsi vec az ti budou po hlave skakat v 22 jeste 2 deti a nedejboze 3 tak poznas vyhody/nevyhody nejakeho rezimu a anarchie :nevim: ale kazdej to ma samo jinak, ja jsem vdecna za 3 hodiny vecerniho klidu bez deti, nekdo chce byt radeji s nema ;)
Petko pres den obedvame jak chceme, deti nenutim, spat chodi pred obedem, nekdy doma,nekdy v aute..nikdo se mi nehrouti a nemam problem s jakymkoliv prekopanim dne :nevim: jedina ma podminka je vecer, proste chci mit klid a presto nejede vlak :nevim: samo ze kdyz je Denisce spatne,nebo je nemocna apod tak je snama treba v obyvaku,stejne tak jako v noci kdyz se vzbudi,jde k nam do postele. Rekla bych ze je rezim a rezim :think: vim ze jsou matky ktere maji deti prisne reziomve a jakekoliv nabourani jim dela obrovsky problem. U nas to tak neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.4.12 14:31
@Mirii píše:
Bruni vstavani v sest vyhoda neni, vyhoda je ze dam spat v 19 a v sest vstane, ty das spat v 22 a vstane v 7 , ja mam dve hodky k dobru sama pro sebe :jazyk: nemluve o tom ze Izi vstava az ted tak brzo,se starym casem a tmou vstavala az o pul osme, tudiz ja mela spisi dite vic jak 12 hodin........ A dalsi vec az ti budou po hlave skakat v 22 jeste 2 deti a nedejboze 3 tak poznas vyhody/nevyhody nejakeho rezimu a anarchie :nevim: ale kazdej to ma samo jinak, ja jsem vdecna za 3 hodiny vecerniho klidu bez deti, nekdo chce byt radeji s nema ;)
Petko pres den obedvame jak chceme, deti nenutim, spat chodi pred obedem, nekdy doma,nekdy v aute..nikdo se mi nehrouti a nemam problem s jakymkoliv prekopanim dne :nevim: jedina ma podminka je vecer, proste chci mit klid a presto nejede vlak :nevim: samo ze kdyz je Denisce spatne,nebo je nemocna apod tak je snama treba v obyvaku,stejne tak jako v noci kdyz se vzbudi,jde k nam do postele. Rekla bych ze je rezim a rezim :think: vim ze jsou matky ktere maji deti prisne reziomve a jakekoliv nabourani jim dela obrovsky problem. U nas to tak neni :nevim:

Souhlasím, tak nějak to máme my.
Teda u nás se už přes den většinou nespí, jen když si Eli řekne, že chce jít spát, tak jí dám, jinak ne. Večer se o spaní hlásí taky sama, obvykle nejpozději v 19hod chrní.
Režim si moje děti vytvořily samy, do ničeho jsem je nenutila. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.4.12 14:33

@Mirii A kde bereš tu jistotu, že kdybych ji omráčila v sedm, tak ráno nevstane v pět?
AŽ mi budou skákat po hlavě dvě děti a POKUD mi to bude vadit, tak POTOM si to udělám jinak. Momentálně mi to takhle vyhovuje, tak nevím, proč bych to měla překopávat podle někoho jiného. :nevim:
Já nevím, přijde mi, že režim máme asi všichni, jen každý jinak nastavený.

• Citovat
  • Upravit
13376

u NÁS JE TAKY REŽIM,KTERÝ SI DOROTKA UDĚLALA SAMA. a VÝHODA REŽIMU?
OD 19.00, STANE SE,ŽE I DŘÍV MÁM VOLNO:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590

Katy takze Elli uz taky neni sipkova ruzenka :think: Deniska jeste spava dlouho,ale Izi posledni dobou staci 30 minut pres poledne a ma dost. Doufam ze se to jeste zlepsi :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.4.12 14:36

@Mirii No já třeba vím že když jí dám večer v 19h tak prostě neusne, není unavená, i kdyby přes den nespala ani hodinu, vstávala by v 6h ráno a šla ve 19h do postele tak nezabere. Dávám jí až si víceméně řekne, což ona si zase řekne že už chce mlíko a spát.

Jako já jí mám teď cca měsíc a půl už v pokoji, v posteli, dokud byla v postýlce tak usínala třeba kolem 22h a vstávali jsme po deváté, jenže z postele ona vyleze, a jde si hrát, proto vstává teď i dřív než bylo zvykem (jinak spala běžně 11-12h v noci), jen byl vždy problém že když šla dřív, tak jsem jí musela nuceně uspávat. Chodí později, a usíná s flaškou sama, nemusíme jí tam hladit, povídat si s ní nic. A brzké vstávání opravdu přisuzuju tomu že je v posteli, protože v postýlce se třeba vzbudila, podívala se na nás že spíme, lehla si a ještě usnula, takhle se vzbudí a jde okamžitě z postele pryč a chce si hrát.

• Citovat
  • Upravit
22590
11.4.12 14:36

Bruni vzdyt po tobe nikdo nechce nic prekopavat 8o ja jen vysvetluji vyhodu rezimu pro me :nevim:
Deniska chodivala spat driv v 7 taky, vstavala v 5-6 :zed: tchyne porad mlela o tom ze kdyz bude chodit spat pozdeji,tak pozdeji vstane :nevim: a ono prd, je to porad stejne :pocitac: Kdyz ji dam spat v 22 tak stejne vstane v 6 :nevim: proto ja mam radeji brzo klid vecer a jsem rada za jeji spani nejpozdeji v 20 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.4.12 14:38
@Mirii píše:
Katy takze Elli uz taky neni sipkova ruzenka :think: Deniska jeste spava dlouho,ale Izi posledni dobou staci 30 minut pres poledne a ma dost. Doufam ze se to jeste zlepsi :cert: :mrgreen:

MIrii ale tak ona by i chodila spát přes den, kdybych jí dala, jen že unavená je až okolo 15hod a to už je dle mě na odpolední spánek pozdě, když si obvykle dáchne 3hodiny. :mrgreen: Tak že jí vždy nějak zabavím, hrajeme si, malujeme, pak dorazí z práce táta, dítě ožije a do 18hod vydrží, pak už jí klidně dám spát.
Když mi třeba usne při zpáteční cestě z OV ze školy, tak jí jen přenesu a ona spí dá, klidně ty 2 - 3 hodiny, ještě se to občas stává. Když je nemocná, tak se o denní spánek hlásí a dříve než v 15hod, tak že to taky jde spát. Prostě to více méně nechávám už na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.4.12 14:39
@Mirii píše:
Bruni vzdyt po tobe nikdo nechce nic prekopavat 8o ja jen vysvetluji vyhodu rezimu pro me :nevim:
Deniska chodivala spat driv v 7 taky, vstavala v 5-6 :zed: tchyne porad mlela o tom ze kdyz bude chodit spat pozdeji,tak pozdeji vstane :nevim: a ono prd, je to porad stejne :pocitac: Kdyz ji dam spat v 22 tak stejne vstane v 6 :nevim: proto ja mam radeji brzo klid vecer a jsem rada za jeji spani nejpozdeji v 20 :nevim:

Přesně tak, je úplně jedno v kolik mi jdou holky spát, ráno vstávají stejně brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.4.12 14:39
@Mirii píše:
o tom ze kdyz bude chodit spat pozdeji,tak pozdeji vstane :nevim: a ono prd, je to porad stejne

Tak tohle třeba u nás funguje, čím později jde, tím později vstane. Resp. fungovalo to takhle dost dobře když byla v postýlce a nemohla utéct si hrát, teď to funguje, ale už ne tolik.

• Citovat
  • Upravit
22590
11.4.12 14:41

Petko ja mam zkusenost ze kdyz deti najedou fakt na rezim,tak se jim upravi i spani i vstavani. Kamoska ma dva kluky a co zacal starsi chodit do skolky a musi do ni denne vstavat v 8 tak uz ji neskace( a to on doslova) jeste v 22 po hlave,ale sam od sebe usina uz ve 20… Takze myslim ze rezim pomaha dost,ale je jen na nas zda si jej chceme vytvaret ci ne :nevim: driv nebo pozdeji se stejne vytvori sam ;) coz mi ted pripomina ze kdyz jsou prazdniny a jeji syn ted nema rezim,tak se probudil ve 2 rano, sedl si k tv a ona ho tam nasla jeste rano cilehe jako rybka :mrgreen: :P :mrgreen: Zato pres den s nim nebylo k vydrzeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.4.12 14:43
@PetkaK píše:
Tak tohle třeba u nás funguje, čím později jde, tím později vstane. Resp. fungovalo to takhle dost dobře když byla v postýlce a nemohla utéct si hrát, teď to funguje, ale už ne tolik.

Za tohle bych i vrazdila :mrgreen: ja bych si taaak prala mit dite ktere by na to reagovalo :cert: Ale moje deti ne :zed: i kdyz jdou spat o pulnoci tak vstanou jeste driv :cert: Jak naschval :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.4.12 14:43

@Mirii S tím souhlasím, my chceme malou vodit jednou týdně do školičky, která začíná v 8h, a je to pro nás trošku problém, protože je to na ní docela brzo. Jenže je to jen jednou týdně, takže hold jí budu jednou týdně budit v 7h, a uvidíme jestli si zvykne že se musí vstávat. (Ikdyž je to daleko, chceme to až od září).

A se dvěma dětma já budu ráda, když budou spát po obědě oba alespoň hodinu spolu, jinak mi je to zase jedno.

• Citovat
  • Upravit
22590
11.4.12 14:46

Peti ja mam stesti,mne spolu spi :mavam: ale nemaj to tak vsechny mamky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure