Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Na http://www.detskeplenky.eu maji slevu na GroVia 10% (vc. tech papirovych jader)
@rosslyn píše:
@careynka AIO za dobrou cenu:) Tots, Bum Genius…
na detskychplenkach jak davala ted Aniel, maji slevu 15% na TB ![]()
@Anielkha píše:
Na http://www.detskeplenky.eu maji slevu na GroVia 10% (vc. tech papirovych jader)
jee diky za tip, tak uz sem zas utracela
mam to kousek, takze bez posty.. a to jsem dlouho hledala obchod na P5 ![]()
Holky na baba bu kapsovou jednovelikostni uz se nedavaji zadne svrchnacky,ne?
@loka píše:
Holky na baba bu kapsovou jednovelikostni uz se nedavaji zadne svrchnacky,ne?
podle netu je to AIO takze nedavaji
@Plecita píše:
Já používám klasické bavlněné plenky.Dcera má 15 měsíců a kdykoli ji posadím na hrníček (před vycházkou,během dne) vyčurá se nebo udělá i bobeček.Když se počurá(a zejména když je pokakaná),obvykle to na ní hned poznám,protože si za plínku tahá,aby ji sundala a je celá nervozní.Mokrá plínka jí vyloženě vadí.V noci má papírovou a to nereaguje,spí většinou celou noc.
Tak to Ti fakt zavidim
. Nelce je to uplne burt, co ma v gatich
Ale je ji teprve pul roku, tak snad se to zlepsi ![]()
@Jaja157 píše:
Nelce je to uplne burt, co ma v gatichAle je ji teprve pul roku, tak snad se to zlepsi
Té mojí taky, a je jí rok a půl ![]()
@Brunifid píše:
Té mojí taky, a je jí rok a půl
Edíkovi taky a má v sobotu dva roky
![]()
Holky a jak je to s motorikou v látkových plenách…přeci jen jsou širší a oemzují víc v pohybu než papírovka…kdy se vám v nich děti začly otáčet, sedat apod…
Holky, můžou děti šťávu (sirup) z černého bezu? Mám domácí - mamka dělá.
@loka píše:
Holky a jak je to s motorikou v látkových plenách…přeci jen jsou širší a oemzují víc v pohybu než papírovka…kdy se vám v nich děti začly otáčet, sedat apod…
Podle mě je úplně jedno, co má děcko na zadku, zda látku či papír. Mě malá začala normálně chodit přesně v roku.
@loka píše:
Hele, sice je to trošku asi omezuje, ale zároveň víc trénujou, jak to maj ztížený a pak maj aspoň svalíky. My jsme dneska byli na neurologii kvůli tomu, že jsme byli po porodu hypotrofický a byli jsme pochválený ohledně motoriky vše na jedničku
Asi záleží i na povaze mimča, některý jsou akční a jiný jsou lenoušci, vývoj je teď dost indiviuální a srovnává se to v pozdějším věku ![]()
@Jaja157 No
Máš krásný plán
Já to teda mám taky v plánu, a jsem zvědavá jak nám to ve spojení s novorozencem půjde. ![]()