Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@alien5 POP in nemám,ale jinak já taky začala látkovat v 10ti měsících malého
Takže jdi do toho
Já všeobecně nemám ráda AIO - nestačí nám savostí…
![]()
Holky a máte zkušenost s plenkama GroVia, nebo BabaBoo? Jsou to pro mě nové značky, tak mě to láká
ale když s těma AIO nemám moc dobrou zkušenost, snad krom bumgeniusů všechny provlhávaj ![]()
Ty nové popin mají fakt moc hezké vzory
škoda, že nesedí statnějším miminkům ![]()
@alchemilka grovia AIO nebrat, nic to nenasaje. jediné plus - dělají malý zadek.
@zelazuzu tak už se mě manžel ptal, ocže je to za separačky
Prý jestli to místo Emminy zvýšené spotřeby nebude moje zvýšená potřeba ![]()
Jsem trapná, ale zamilovala jsem se do té bílé anavy.
Ehm, asi budu muset dokoupit další.
Chlap mě zabije.
A konečně se mi po druhém praní podařilo přebít příšerný smrad z triček, co jsem objednala pro dítě z mmb. Jako nějaká šílená aviváž, já na to nejsem zvyklá, peru už téměř jen v Ecoveru.
@Flyingfrog píše:
Jsem trapná, ale zamilovala jsem se do té bílé anavy.Ehm, asi budu muset dokoupit další.
Chlap mě zabije.A konečně se mi po druhém praní podařilo přebít příšerný smrad z triček, co jsem objednala pro dítě z mmb. Jako nějaká šílená aviváž, já na to nejsem zvyklá, peru už téměř jen v Ecoveru.
mne se taky strasne libi, mam jich uz pet
jsou tak hebky, ze bych je nosila sama ![]()
@rosslyn píše:
@zelazuzu tak už se mě manžel ptal, ocže je to za separačkyPrý jestli to místo Emminy zvýšené spotřeby nebude moje zvýšená potřeba
- no já jsem Ti říkala že přece není padlý na hlavu aby mu nedošlo že jsi zase utrácela za plíny
..Hele ale ta bílá s Karkulkou je fakt nádherná, myslím že budeš nadšená
.
Fly - no jo, ta bílá je taková čistá, ale tato co jsem dneska posílal rosslyn - to je teprve bomba
.
Jo, jinak ty smrady z těch aviváží znám - já kupovala pro malou na MMB kombinézu a paní že „nemusíte ji prát, je čerstvě opraná“ no když dorazila, musela jsem ji oprat 2× - chtělo se mi jinak zvracet…já nechápu ty maminy, ony asi nemají čuch…Já popravdě mám taky ráda vůně, ale toto? No to se ani popsat nedá ten sladký smrad z aviváže
…Navíc na kombinézy a takové věci se ani dávat aviváž nesmí ![]()
@rosslyn píše:
@zelazuzu ještě by to chtělo černou - jakože ten vlk
No nejsi sama kdo básní o nějaké pěkné černé
…No tento týden nebude nic u Ivy k nákupu
, tak snad příští týden..Jako já jsem závislák hrozný - když mi Iva dnes napsala že tento týden nebude nic nového ke koupi, tak se mi pomalu začaly třást ruce
..jsem prostě jak na drogách a jak si každý týden nedám dávku, tak mám absťák
![]()
@rosslyn píše:
@alchemilka grovia AIO nebrat, nic to nenasaje. jediné plus - dělají malý zadek.
dík
už jsem si přečetla složení vkládaček a není to nic pro nás, my nejradši bambus ![]()
@zelazuzu njn, ale já mám omezený počet plenkáčků a taky manžel by musel vzít druhý job jako teď ve Výměně, aby měla paní na nextík ![]()
Já jsem taky pro černou
ale černé plíny a vůbec oblečení pro děti se moc nedělaj, škoda…
@rosslyn píše:
@zelazuzu njn, ale já mám omezený počet plenkáčků a taky manžel by musel vzít druhý job jako teď ve Výměně, aby měla paní na nextík
No to mě teď pobavilo ta Výměna
..Jako dobrý chlap fakt - musí mít dvě práce, aby baba mohla utrácet..a že by paní jako sama začala makat to né co? Když má takovou závislost na hadrách, tak bych dost zvažovala začít ten Next dovážet a prodávat na e-shopu a měla by na ty svoje hadříky, jako já mám na plíny
…A taky co by se jí omrzelo, tak by pustila dál a bylo by…No jo, ale každý nemá holt podnikavého ducha, to uznávám
…ale chudák chlap teda…
Jinak nevím co máte proti AIO GroViíím
..Samo že kalhotkovka Anava nasaje o moc víc, ale já když porovnávám Grovie a původní Anavy Easy, tak to nám spíš protekla Anava teda…Já dávám teď do GroVie navíc ještě vkládačku Bambinex, či nějakou jinou menší z bambusu a to už pobere o hodně víc ![]()
@zelazuzu píše:Fly - no jo, ta bílá je taková čistá, ale tato co jsem dneska posílal rosslyn - to je teprve bomba
.
Tak už vím, kdo mi ji vyfoukl - zaváhala jsem jeden večer a už nebyla
Ta je fakt hezká, v černé si to nepředstavuju
Rosslyn, doufám, že potom vyfotíš na dítěti, ať si můžu zaslintat ![]()
@alien5 Já mám PopIn v té starší verzi, ne tyhle nové co jsi dávala odkaz. A na 10m dítě bych si je už nepořizovala, oni nejsou totiž moc savé.
Malá se mi do nich vejde (má 12,5kg, 80cm), v pohodě se dají nosit, ale vydrží tak jedno čůrání (malá teda čůrá velké dávky najednou, neučůrává postupně), takže občas se mi teď už stalo, že to proteklo.
Asi záleží jak čůrá, hodně nebo málo? A spíše se připrav na to, že by je bylo potřeba přebalovat opravdu často - podle mě u velkého dítěte nevydrží ani 2h.
EDIT - nezavrhuju je úplně, ale celou výbavu bych z nich nepořizovala (a to ani na malé miminko).