Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
16.2.12 13:04

Zkusím dávat normální separačky které mám doma a uvidím jestli bude aspoň trochu rozdíl… Do fleecových se mi moc nechce po pravdě… A ty stay dry nějak skládáte,nebo to čouhá z plíny ven? Přece jen jsou dost široké,ne? 25cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.2.12 13:07

No já ho většinou přebalím hned jak se vyčůrá…občas to zjistím později a je nějakou dobu v mokrém,ale to je minimálně. A na noc používám BI bamboo ext. a ty flece mají.Sice plína je většinou durch,tudíž ani fleece moc nezabrání mokru,ale v jiné části než prostě to ústí moč.trubky není červený nikdy…Nebo jen když se pokadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.2.12 13:12

jak tak koukám na ty všechny metříky, tak jsem jedna z mála, kdo říká, že druhorozeně ani omylem :mrgreen: i když teda nezařeknout se, že konečně dodělám tu školu, tak kdo ví :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
16.2.12 13:13

Ano ano, byla jsem to já, kdo říkal, že druhé ne. Ono já kdysi říkala, že ani to první ne. A jsou chvíle, například dneska od rána, kdy si říkám, že jsem si neměla pořizovat ani chlapa, ani dítě, natož nějaké druhé. Na druhou stranu, beru to z pohledu ségry, která je ráda, že bráchu má. Takže holt dítě dostane sourozence.
Za gratulace dík. :-)

Hlavně teda jedno maléééé pozitivum to má, chacha, můžu nakupovat plíny (až na ně bude). :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.2.12 13:15
zuzanecka81 píše:
jak tak koukám na ty všechny metříky, tak jsem jedna z mála, kdo říká, že druhorozeně ani omylem :mrgreen: i když teda nezařeknout se, že konečně dodělám tu školu, tak kdo ví :think: :lol:

Zuzu, ja to mam tak, ze cim je Viky vetsi, tim vic si rikam, ze ne… asi odchazi hormony… :)

• Citovat
  • Upravit
2064
16.2.12 13:19

Broki ty Imse separačky jsou hodně jemné, takže když čouhají z líny ven nevadí, ale taky se dobře přehýbají po krajích, takže je většinou přehýbám - ale jako je to oproti těm flísovým 100 a jedna, takže malá má ráno zadek opravdu suchý :-).

Fly - tak teď jsem se pobavila…To s tím chlapem si říkám asi 3× i vícekrát týdně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
16.2.12 13:22

Zuzu: No u nás jsou chvíle, kdy si to říkám několikrát za den (na holku i na chlapa). Zase ale chlap je z těch, kteří se postarají na 100% o dítě i domácnost, když já nemůžu, takže prostě to nadávání je ve chvílích, kdy jsem sama doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.2.12 13:28

Jako opravdu se postará 100%?? Nepřidáváš mu :-D…Možná jen nejsi taková puňťa ja já :roll: …Můj chlap se totiž umí postarat o vše, jak se ale postará je otázka..Malou obleče, ale tak, že ji všechno trčí a má vygajdané, vysaje tak, že to vezme kolem rohoží a všeho co na zemi vidí, takže já pak dojdu a bordel je beztak všude a co mi udělal dne…Svoje upocené fusky (je u nás kalamita, tak musel ráno před prací frézovat)si hodil na sušák na Májiny čistě oprané plíny…Jako já jí to dávám na pipku a on na to hodí propocené a ublemtané fusky špinavé :cert: :cert: :cert: to je na vraždu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
16.2.12 13:33

Tak dobře, 99%, páč holku k ráno nenakojí. :-)
Jak je mi odpoledne zle, tak se dekuju nahoru a prostě se stará on. Co jsem si v neděli prožila úchvatné sezení na WC (spodem i vrchem), tak se taky staral jen on, na pondělí si vzal dovolenou. V zásadě vaří jen on. Jako jasné, má i mouchy, ale klidně bych mohla na měsíc odjet a doma to poznám a poznala bych i dítě. Když s ní jde ven, tak si ji strojí sám, já dělám, že nejsem doma. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.2.12 14:26
Haninac píše:
PetkaK píše:
U nás babička zásadně balí do jednorázovek - i když sundá látkovku, tak jí obleče jednorázovku.

u nas je to uplne stejne. Jakoby babicka zapomnela jaky to bylo balit nas :D

vsem gratuluju k tehu, ja chci taky! :,( jenze jeste kojim a MS nikdeee

No u nás je to jednoduchý, jednorázovky doma prostě nemám. Babička zvládá předskládané čtverce nasnapkovat, takže jsem jí nachystala ty. Akorát prý se pokadil, tak zřejmě vyhodila separačku s bobkem - naštěstí pěkný tuháč) a dala mu stejnou plínku jak měl předtím (takže až tak ideální babička to není :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
16.2.12 16:08
Flyingfrog píše:
PetkaK píše:
Flyingfrog píše:
zelazuzu: Co to vidí oko mé? :potlesk: Gratuluju. Takže kdyby ještě nějaká těhule, tak té taky gratuluju.
A co to vidí mé oko? Gratuluju :kytka:
Dík. :) I když já nejásám, mně je špatněěěěěě. Čtyři týdny v kuse. U prvního to neznám.

Gratuluju ;)
Jinak to bude asi pomsta těch druhejch dětí abysme věděly, že to nebudeprocházka růžovým sadem ;) U prvního jsem nevěděla, že jsem těhu a ted jsem do cca 12tt myslela že umřu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.2.12 16:21
mabis píše:
Flyingfrog píše:
PetkaK píše:
Flyingfrog píše:
zelazuzu: Co to vidí oko mé? :potlesk: Gratuluju. Takže kdyby ještě nějaká těhule, tak té taky gratuluju.
Dík. :) I když já nejásám, mně je špatněěěěěě. Čtyři týdny v kuse. U prvního to neznám.
Gratuluju ;)
Jinak to bude asi pomsta těch druhejch dětí abysme věděly, že to nebudeprocházka růžovým sadem ;) U prvního jsem nevěděla, že jsem těhu a ted jsem do cca 12tt myslela že umřu ;)

Mi je naopak s každým dalším prckem lépe :lol: Dokonce ani ta únava tolik, asi na ni není čas :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.2.12 17:38
Hanule píše:
mabis píše:
Flyingfrog píše:
PetkaK píše:
Flyingfrog píše:
Gratuluju ;)
Jinak to bude asi pomsta těch druhejch dětí abysme věděly, že to nebudeprocházka růžovým sadem ;) U prvního jsem nevěděla, že jsem těhu a ted jsem do cca 12tt myslela že umřu ;)
Mi je naopak s každým dalším prckem lépe :lol: Dokonce ani ta únava tolik, asi na ni není čas :think: :lol:
řekla bych že to bude ten hlavní důvod :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.2.12 20:09

Po nějaké době nakukuji a koukám plno těhulí, já teda taky :lol: . Všem gratuluji :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.2.12 20:18

Achdarku moc gratuluju!!! Hele holky co to byl ten Září Říjen za magický dvouměsíc???? Tolik těhulí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure