Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Vcas, primárně bych hodila z okna ty ubrousky a přešla na hydrofilní olej s vodou (http://eone.cz/…t_detail.php?… nebo úplně neparfemovaný http://nobilis.cz/…eutralni-318). Pak můžeš zkusit separačky z flísu, ty to mokro do jisté míry udrží od těla, ale ten mokrý prďanec moc ne (mimochodem to je normální, ta „voda“). No a jinak holt vytrvej, většina mimin cca po šestinedělí začne kadit míň často a tím se ty potíže upraví. Ještě můžeš zkusit dávat nad umyvadlo vyprdět a hned pak umýt, tím snížíš dobu, co je v mokré plínce.
ubrousky pampers sensitiv jsou snad to nejhorsi co je
velky kulovy senzitive…zahodit
Ivushko, jak ti fungují ty fleesové separačky? Já měla tedy jen jednu co jsem dostala, ale fungovala spíš na to, aby po ní čurání jen steklo okolo, skrz ni se nedostalo skoto nic, takže dítko věčně mokré kolem nožiček. Přemýšlela jsem o tom že bych je zkusila znova, ale všichni ostatní co znám že látkují, tak mají s fleesovými separačkami stejné zkušenosti ![]()
Hanule píše:
Ivushko, jak ti fungují ty fleesové separačky? Já měla tedy jen jednu co jsem dostala, ale fungovala spíš na to, aby po ní čurání jen steklo okolo, skrz ni se nedostalo skoto nic, takže dítko věčně mokré kolem nožiček. Přemýšlela jsem o tom že bych je zkusila znova, ale všichni ostatní co znám že látkují, tak mají s fleesovými separačkami stejné zkušenosti
Já taky
Podle všeho to nefunguje dětem, co rychle čůrají. Ondrovi to funguje, Klárce nefungovalo, nemohla mít ani kapsovky s flísem, ani třeba Itti Bitti, prostě to valilo nohavicí ven. Mýdlový sliz to ještě zhorší.
U nás fleecové separačky fungují suprově. Dávám většinou na ven, takže mám asi dobře čůrající dítě. ![]()
ivuško: Díky za vlňáčkyyyyyy. Jipipííí, já se tak těším, až přijdou. ![]()
zelazuzu: Co to vidí oko mé?
Gratuluju. Takže kdyby ještě nějaká těhule, tak té taky gratuluju.
Já vás asi nedočtu, nejsou síly. ![]()
Flyingfrog píše:
zelazuzu: Co to vidí oko mé?Gratuluju. Takže kdyby ještě nějaká těhule, tak té taky gratuluju.
A co to vidí mé oko? Gratuluju ![]()
Hanule píše:
Ivushko, jak ti fungují ty fleesové separačky? Já měla tedy jen jednu co jsem dostala, ale fungovala spíš na to, aby po ní čurání jen steklo okolo, skrz ni se nedostalo skoto nic, takže dítko věčně mokré kolem nožiček. Přemýšlela jsem o tom že bych je zkusila znova, ale všichni ostatní co znám že látkují, tak mají s fleesovými separačkami stejné zkušenosti
Měla jsem stejnou zkušenost. Dobré separačky jsou stay dry, jen teda poměrně drahé, 2ks stojí okolo 115kč tuším.
Ale po těch fakt nic nestékalo bokem.
PetkaK píše:Flyingfrog píše:A co to vidí mé oko? Gratuluju
zelazuzu: Co to vidí oko mé?Gratuluju. Takže kdyby ještě nějaká těhule, tak té taky gratuluju.
Dík.
I když já nejásám, mně je špatněěěěěě. Čtyři týdny v kuse. U prvního to neznám.
Fly taky gratuluji. ![]()
A to jste plánovali? Pamatuji si dobře, že jsi to psala ty, že ti stačí jedno dítě?
Nebo to byl někdo jiný? ![]()
Flyingfrog píše:PetkaK píše:Dík.Flyingfrog píše:A co to vidí mé oko? Gratuluju
I když já nejásám, mně je špatněěěěěě. Čtyři týdny v kuse. U prvního to neznám.
To znám - u první mi taky nic nebylo, a v druhém těhu bliju kolikrát ještě i teď ![]()
ivuska.h píše:Hanule píše:Já taky
Ivushko, jak ti fungují ty fleesové separačky? Já měla tedy jen jednu co jsem dostala, ale fungovala spíš na to, aby po ní čurání jen steklo okolo, skrz ni se nedostalo skoto nic, takže dítko věčně mokré kolem nožiček. Přemýšlela jsem o tom že bych je zkusila znova, ale všichni ostatní co znám že látkují, tak mají s fleesovými separačkami stejné zkušenostiPodle všeho to nefunguje dětem, co rychle čůrají. Ondrovi to funguje, Klárce nefungovalo, nemohla mít ani kapsovky s flísem, ani třeba Itti Bitti, prostě to valilo nohavicí ven. Mýdlový sliz to ještě zhorší.
Tak sliz je jasný, na flees nesmí mýdlo, jinak ho to ucpe
Jsem tedy někde četla kdysi. Itti u nás jakžtakž prošly (měla jsem jen jednu a nebyl v ní flees), kapsovky s fleesem ani neznám, které to jsou? ![]()
Katy, ty Stay Dry jsou taky fleesové? Jak dlouho vydrží použitelné? ![]()
Flyingfrog píše:
U nás fleecové separačky fungují suprově. Dávám většinou na ven, takže mám asi dobře čůrající dítě.![]()
ivuško: Díky za vlňáčkyyyyyy. Jipipííí, já se tak těším, až přijdou.
zelazuzu: Co to vidí oko mé?
Já vás asi nedočtu, nejsou síly.Gratuluju. Takže kdyby ještě nějaká těhule, tak té taky gratuluju.
No ja taky gratuluju! Tady radi epidemie, radsi mizim ![]()
Katy2 píše:
Fly taky gratuluji.
A to jste plánovali? Pamatuji si dobře, že jsi to psala ty, že ti stačí jedno dítě?Nebo to byl někdo jiný?
Jojo, psala jsem to já. Ale co bych pro číslo jedna neudělala, že jo. A pro sebe tak, abych nemusela kupovat jiné velikosti oblečení. ![]()
asho: Já tě nenakazím. ![]()
Hanule píše:ivuska.h píše:Hanule píše:Já taky
Ivushko, jak ti fungují ty fleesové separačky? Já měla tedy jen jednu co jsem dostala, ale fungovala spíš na to, aby po ní čurání jen steklo okolo, skrz ni se nedostalo skoto nic, takže dítko věčně mokré kolem nožiček. Přemýšlela jsem o tom že bych je zkusila znova, ale všichni ostatní co znám že látkují, tak mají s fleesovými separačkami stejné zkušenostiPodle všeho to nefunguje dětem, co rychle čůrají. Ondrovi to funguje, Klárce nefungovalo, nemohla mít ani kapsovky s flísem, ani třeba Itti Bitti, prostě to valilo nohavicí ven. Mýdlový sliz to ještě zhorší.
Tak sliz je jasný, na flees nesmí mýdlo, jinak ho to ucpe
Katy, ty Stay Dry jsou taky fleesové? Jak dlouho vydrží použitelné?Jsem tedy někde četla kdysi. Itti u nás jakžtakž prošly (měla jsem jen jednu a nebyl v ní flees), kapsovky s fleesem ani neznám, které to jsou?
Ne ne, není to fleec. Teď v rychlosti jsem našla jen tyhle http://www.biomamma.cz/…dry-2ks.html
Jak dlouho vydrží? No já ty dva kousky mám už tak dva roky a dávám je na noc stále dokola. ![]()
zuzu29 píše:
S kterými bambusovými vkládačkami máte dobrou zkušenost? dík.
Fly!!!! A co to vidí oko mééé!!! Ty jsi taky těhotná!! No to bylo keců, jak chceš asi jen jedno dítě
a teď tak brzo druhé! Nos supééér
.
Flísové separačky - malé flís vadí - teda ne každý, ale snad všechny ty separačky jí vadí a má po nich červený zadek. Ty od Imse Vimse jsou super a před pár měsíci jsem je tu snad denně vychvalovala - hi, hi..
..Malá když je trochu opruzená, tak jí dám tu separačku a vlňáky a do rána má zadek bílý…nebo jemně růžový, ne červený
..Ty určitě doporučuji všema deseti..Lenholce jsem je doporučila a byla nadšená, tak snad napíše i ona referenci
.