Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
9.2.12 22:21

Lenholko pokud k tomu ma odpor,tak nasilim ji ho neodbouras ;) prave naopak........takze pokud dite nechce,nenutim…do skolky mi v plenkach nepujde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
12.2.12 17:49

Holky - konečně mám všechny plínky, co jsem chtěla. Ale mám dotaz … dávám dnes čč na novosklad, do toho vícevrstvou kikko a separačku … není to moc? Jako nezdá se mi v tom až tak velký, ale když ho mám v náruči, tak mu moc nezohnu nožky do klubíčka a teď když jsem se dívala na http://www.branakdetem.cz/…novosklad-50 tak tam další plínu nedávají.

A ještě mě napadlo - ze starších froté ručníků si ušít vkládačky - je to blbej nápad? Dávala bych pak raději jen vkládačku a ty vv si nechala třeba jen do kalhotek bez čč jako na ven atd.

díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.2.12 19:57

Zuzi já jsem většinou dávala novosklad a do toho ještě jeden čtverec. Měla jsem teda ještě i malé čtverce, tak jsem dávala i ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
12.2.12 20:04
zuzu29 píše:
Holky - konečně mám všechny plínky, co jsem chtěla. Ale mám dotaz … dávám dnes čč na novosklad, do toho vícevrstvou kikko a separačku … není to moc? Jako nezdá se mi v tom až tak velký, ale když ho mám v náruči, tak mu moc nezohnu nožky do klubíčka a teď když jsem se dívala na http://www.branakdetem.cz/…novosklad-50 tak tam další plínu nedávají.

A ještě mě napadlo - ze starších froté ručníků si ušít vkládačky - je to blbej nápad? Dávala bych pak raději jen vkládačku a ty vv si nechala třeba jen do kalhotek bez čč jako na ven atd.

díky za rady

Zuzi děláš to dobře :palec: ..I na té Bráně píší, že pro více čurající děti je dobrá další čtvercovka či vv plína. Já jsem používala buď Kikko bambusovou čtvercovku bez ničeho - ta je savá hodně i tak, nebo klasickou čtvercovku a do ní vkládačku, nejčastěji Haipa Daipa - ta byla tenká a malá měla ještě o to víc menší prcku. Samo že u většího dítka by to nestačilo, tam bych do plíny dávala buď ty vv, nebo Baby Lucy bambusové vkládačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
12.2.12 20:25

Jé Zuzko, gratuluju k těhotenství! :kytka: koukám že mám postřeh rychlosti blesku :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
12.2.12 20:28
Oskárek píše:
Jé Zuzko, gratuluju k těhotenství! :kytka: koukám že mám postřeh rychlosti blesku :D

:mrgreen: - Oskárku díky…No já tady taky nebyla pěkně dlouho, takže jsi si asi ani všimnout nemohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.2.12 20:31

Zuzu - já třeba do novoskladu nedávala nic ze začátku, přebalovala klidně co hodinu. Až tak od 6m dávám druhý čtverec narovno, nejčastěji teď kikko bambusový.

• Citovat
  • Upravit
4254
12.2.12 20:32

No já sem taky moc nechodím. Víte co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.2.12 21:30

ahoj holky, taky jsem tu dlouho nebyla. Koukám, že se řeší nočník. Náš raubíř ho úspěšně ignoruje. I když se občas posadí a jediné, na co se zmůže, je dělat pusou ččččč :roll: ale je to zlatíčko.

Zuzo29 všechny možné návody na šití plínek zde evetluelně si prolistuj sekci plenky.
Jinak úžasný návod na vícevrstvé plenky je tady tady třeba ho využiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
12.2.12 21:37
Oskárek píše:

Co čekáme nevíme, protože se prcek točí zády…Jdu na další UTZ 14.2, tak snad se nám mimi na Valentýna ukáže v celé své kráse :mrgreen: ..Nějak jsem hodně zvědavá co to bude…pořád na to musím myslet co se tam zkrývá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.2.12 09:59

látkování a Vojtova metoda

Ahoj, my taky chodíme na Vojtovu metodu a látkujeme. Samozřejmě v látkové plínce dítě musí vyvinout větší úsilí než když je v papírovce, a to to jde pomaleji. Není to však, že by to nezvládlo. Pohyt dítěte je v mozku, v centrální nervové soustavě. Vojta Vám pomůže, aby dítě zafisovalo správné vzorce do mozku, jakmile je chytne, není čeho se bát a zvládne to krásně i v látkové plínce. Taky jsme se trošku báli. Tak když s miminkem cvičíte, tak mu třeba tu plínečku sundejte, aby mu to šlo lépe. Ale nebojte, plínkama to skutečně není. Taky jsem měla strach, ale zvládli jsme to. Až to bude za Vámi, tak uvidíte, že se člověk zbytečně stresuje. Zkuste miminku třeba dát nějakou štíhlejší plenečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
13.2.12 10:19

My taky vojtímě a nevidím problém u toho látkovat … navíc já cvičím s nahatým miminkem, aspoň pořádně vidím, jestli to dělá správně. Akorát je to níročnější na čurání, ale dávám mu zkroucenou čč mezi nožky jen na volno a díky tomu se vyhneme katastrofám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
13.2.12 10:39
zelazuzu píše:
Oskárek píše:
Co čekáme nevíme, protože se prcek točí zády…Jdu na další UTZ 14.2, tak snad se nám mimi na Valentýna ukáže v celé své kráse :mrgreen: ..Nějak jsem hodně zvědavá co to bude…pořád na to musím myslet co se tam zkrývá :mrgreen:

Zuzi, tak my už víme, doufám, že se taky pochlapíte ;) jinak já jdu 15.2. na 4D, tak doufám, že tohle dítě bude spolupracovat více než jeho velká ségra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.2.12 10:45
mabis píše:
zelazuzu píše:
Oskárek píše:
Co čekáme nevíme, protože se prcek točí zády…Jdu na další UTZ 14.2, tak snad se nám mimi na Valentýna ukáže v celé své kráse :mrgreen: ..Nějak jsem hodně zvědavá co to bude…pořád na to musím myslet co se tam zkrývá :mrgreen:
Zuzi, tak my už víme, doufám, že se taky pochlapíte ;) jinak já jdu 15.2. na 4D, tak doufám, že tohle dítě bude spolupracovat více než jeho velká ségra ;)

Jééé Mabis a to je fakt Hyneček na té fotce? Nebo jen náhodné mimi? Jde krásně to mimi vidět :-)…No jsem na zítřek pekelně zvědavá - doktor by mě pěkně namíchl kdyby mi nakonec nedělal UTZ :cert: …Ale snad mi ho udělá a percek se ukáže…bude ten Valentýn, tak by nám dárek dát mohl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
13.2.12 10:49
Co čekáme nevíme, protože se prcek točí zády…Jdu na další UTZ 14.2, tak snad se nám mimi na Valentýna ukáže v celé své kráse :mrgreen: ..Nějak jsem hodně zvědavá co to bude…pořád na to musím myslet co se tam zkrývá :mrgreen: Zuzi, tak my už víme, doufám, že se taky pochlapíte ;) jinak já jdu 15.2. na 4D, tak doufám, že tohle dítě bude spolupracovat více než jeho velká ségra ;) Jééé Mabis a to je fakt Hyneček na té fotce? Nebo jen náhodné mimi? Jde krásně to mimi vidět :-)…No jsem na zítřek pekelně zvědavá - doktor by mě pěkně namíchl kdyby mi nakonec nedělal UTZ :cert: …Ale snad mi ho udělá a percek se ukáže…bude ten Valentýn, tak by nám dárek dát mohl :mrgreen:

tak si ho vyškemrej, já budu napnutá ;) já jdu zítra na cukrovku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure