Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4633
6.2.12 09:32
lucisek_cz píše:
Lolinka79 píše:
Syn je ma od tri mesice do ted…asi pred tydnem se odplenkoval. Takze Anavky byly v provozu dva roky. Ted cekam druhe a az na par potisku ty plinky drzi. Nektere jsou jakoby trochu tenke, ale druhe dite zvladnou. Na prodej pak to asi bude spis jen za symbolickou cenu nebo vubec…ale to je muj odhad :nevim:
Díky moc…

Jinak velikostne si myslim, ze jdou i na novose..ale na ty pidimiminka je asi lepsi neco jinyho…prze bys tech plen musela mit milion a furt cistit vajecinu z tech kanyrku :))) Ja budu mit na novose asi vicevrtve na snapku nebo klasicke cc. Pozdeji (tak od tech 3-4m) zase Anavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
6.2.12 09:33
Lolinka79 píše:
Nam treba na noc nestaci…pres den byly jen Anavy (kalhotkovky nebo Easy) a na noc bambusovky BabyBeehinds (ted uz taky dovycpany bambusovou vkladackou).

A na to jaký svrchňáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
6.2.12 09:34

ahoj, rozhodla jsem se používat látkové plenky - čím víc si o tom čtu tím víc jsem nadšenější, ale je jich tolik, že si nevím rady… jsem nadšená z téhle paní, co šije doma… neměla by nějaká zkušená maminka chvilku a podívala se??? http://ekozahrada.blog.cz/…deti-galerie
kamarádka používá taky látkovkky, ale už ji s tim prudim až až :roll:
nevím, jestli když bych koupila tyhle svrchní - jestli dovnitř už budu dávat klasiku - plenky nebo musím mít k tomu ještě něco spešl, je to jen z PULu… nebo jaké máte zkušenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.2.12 09:39

pkp: Mam z ekozahrady dve kapsovky… ale vkladacky mi od ni moc nevyhovuji, zadni extra savci to nejsou.

Svrchni kalhotky jsou bud z PUL, fleecu nebo vlnene.. pod ne se musi dat plenka (ctverce, kalhotovka, vicevrstve) nebo mas system Vse v jednom (to muze byt kapsovka, AIO (pere se cela) nebo SIO (vkladas sava jadra))

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
6.2.12 09:43

Anielkha: a je lepší AIO nebo jen svrchní z PULu a měnit vnitřek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.2.12 09:47
pkp píše:
Anielkha: a je lepší AIO nebo jen svrchní z PULu a měnit vnitřek?

Ja bych rekla, ze nejlepsi je mit oboje… AIO na ven a doma plenku plus svrchni… ony ty AIO nejsou zas tak velci savci a musi se prat cele, takze uplne prakticke nejsou.

Treba tady je to popsane, co a jak… http://www.veselepleny.cz/…VA-VYBAVICKA

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
6.2.12 10:05

Anielkha: moc děkuju - supr odkaz… teprve si pročítám co a jak, ale nejlíp je prostě zeptat se mamin, co už s látkováním zkušenosti mají… takže moc děkuji za tvou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.2.12 10:08
pkp píše:
Anielkha: moc děkuju - supr odkaz… teprve si pročítám co a jak, ale nejlíp je prostě zeptat se mamin, co už s látkováním zkušenosti mají… takže moc děkuji za tvou radu :kytka:

klidne se ptej :) ja se taky zezacatku porad ptala :kytka: je to normalni ;) a myslim, ze ti vsichni radi poradi ;)

• Citovat
  • Upravit
806
6.2.12 10:10

pkp nějak nerozumím na co se ptáš…myslíš jako do PUL kalhotek, co vkládat? Někdo dává čtverce někdo kalhotkové pleny. Na začátek stejně je jen tekuté kadění, tak je to šumák, prát se musí cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
6.2.12 10:20

celestad: to já právě ten vnitřek budu měnit klidně 30× za den, to je mi jedno, ale šlo mi to o to, jestli je lepší pořídit si PUL svrchňáčky - s tim,že si myslim, že budu měnit právě jen látkovky ve vnitř a nebo jestli jsou lepší AIO… pořád mám za to, že PUL jsou nejlepší volbou, ale řikám - teprve si pročítám co a jak a zkušenosti žádné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
6.2.12 10:30

Já měla na začátek flanelky od BAby lucy a Imse vimse, musí se často měnit, ale rychle schnou. Mně ty čtverce nebavilo skládat a stejně to hned proteklo. AIO určitě pořiď, jsou dobré k doktorovi nebo na návštěvu, protože hodně lidí argumentuje, že je to složité a když vidí AIO , říkaj: jee to je zajímavý, to se jako pere takhle jo? JInak AIO vydrží stejně jako čtverec nebo flanel plus svrchní, pak, až budeš chtít, aby vydrželo déle, jsou jiné, ale to teď se nezatěžuj. Pro malé mimi určitě PUl, flís a vlňáky nejsou dobré, vaječina se na tom rozmatlá a špatně se to pere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
6.2.12 10:39

aha… ty Imse vimse už mi doporučilo více lidí, takže po nich určo kouknu - díky za typy… no já totiž měla za to, že i ušetřim tim, že budu mít PUL, protože kolik musim mít AIO? - no pokud je budu brát jen na návštěvy, tak stejně aspoň 4???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
6.2.12 10:49

jestli chceš šetřit, tak doporučuji z druhé ruky, na ty malé nejsou vůbec zničené, já prodávám nějaká S, tak se kdyžtak ozvi. AIO dvoje ti na začátek stačí, pak dokoupíš dle mimina a čůravosti..uvidíš…ono se vše dost mění…a taky moje názory se mění na materiály, sucháče nebo patentky..takže doporučuju fakt počkat a pak se uvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
6.2.12 10:55

jasný… zrovna ty S mi půjčí kamarádka, ale zbytek nakoupim, je fakt že asi si na to musim přijít sama co bude vyhovovat mě a malýmu… no jsem na to zvědavá, zatim jen slyším, ty jo fakt, ty chceš používat látkovky - blázne… no uvidim no, třeba taky zjistim, že se nechytám a přejdu na jednorázovky - ale to můžu vždycky… díky za typy a rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
6.2.12 10:58

já si toho vyslechla, nevzdala jsem to a lidi se diví dodnes..buď ráda, že máš kamarádku, co to má stejně, já mám samé , co mají jednorázovky a vůbec na to téma nemůžu přivést řeč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure