Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Nemáte některá zkušenost s Anavy VV bambusovými a sušičkou? Zvládají ji? drží tvar a ták? Já se totiž bez sušičky ani nehnu.
drží tvar stále - suším už měsíců a nemám problém…v zimě si bez sušičky nedokážu látkování představit…
pomeranca píše:
Dneska si Šimon sám řekl do nočník… a udělal bobekno zírala jsem. Zato čůrat tam dneska asi nebude, kvůli nemoci ho hodně napájíme, tak to nějak nezvládá
Doprčic, jsem ho přechválila. Vyčůral se sice do nočníku, ale vzápětí ho vylil na koberec ![]()
Brunifid píše:
pomeranca:![]()
![]()
Nemáš se vytahovat
no jo, jsem nepoučitelná ![]()
Ahoj holky ![]()
nemáte, prosím vás, tip na střih na PUL svrchňáky pro novoše (s patentkama) ? Ideálně něco, co jste vyzkoušely (ale není nutné).
Já mám doma origoš Haipa Daipa, ale jen M a L.
Děkuji !
zkus se zeptat tady - https://www.emimino.cz/…nkovani/180/
rosslyn píše:
zkus se zeptat tady - https://www.emimino.cz/…nkovani/180/
Jojo, zeptam se i tam. Dekuji !
hmmmmm tak jsem právě navlíkla na Šimona čtverce, na to flísáky a na to pro jistotu ještě vlňáky ![]()
Ahojky,
potřebavala bych poradit. Máte někdo zkušenosti s dlouhodobým používáním kalhotkových plenek od ANAVY? Jde mi o to, že jsem začala látkovat a tak nějak nejlíp my vyšly tyhle kalhoťáky, jenže pokud bych musela na další dítko kupovat znovu, tak je to k prdu. Sednou kalhotky i malinkému miminku? Myslím donošenému? Co patentky? O barvy zase až tak nejde, ty neplní účel. A jaké kalhoty na tyto plenky používáte? Díky za rady a info.
záleží na dítěti a jak čůrá, nám sednou dobře, ale na noc už se nedají moc vycpat, zatím máme sedm měsíců, počítám, že pár měsíců ještě vydrží, ale já bych třeba potřebovala delší, jak malý čůrá dopředu na stranu
Syn je ma od tri mesice do ted…asi pred tydnem se odplenkoval. Takze Anavky byly v provozu dva roky. Ted cekam druhe a az na par potisku ty plinky drzi. Nektere jsou jakoby trochu tenke, ale druhe dite zvladnou. Na prodej pak to asi bude spis jen za symbolickou cenu nebo vubec…ale to je muj odhad ![]()
Lolinka79 píše:
Syn je ma od tri mesice do ted…asi pred tydnem se odplenkoval. Takze Anavky byly v provozu dva roky. Ted cekam druhe a az na par potisku ty plinky drzi. Nektere jsou jakoby trochu tenke, ale druhe dite zvladnou. Na prodej pak to asi bude spis jen za symbolickou cenu nebo vubec…ale to je muj odhad
Díky moc…
A to to vycpáváš vv bambusovkou třeba na rovno? Nebo jak a čím… na noc chci taky zkusit ![]()
Nam treba na noc nestaci…pres den byly jen Anavy (kalhotkovky nebo Easy) a na noc bambusovky BabyBeehinds (ted uz taky dovycpany bambusovou vkladackou).